Home / Ystävyys / Etkö voi kertoa, jos he todella ovat ystäviä? Tässä on mitä tehdä

Etkö voi kertoa, jos he todella ovat ystäviä? Tässä on mitä tehdä

Etkö voi kertoa, jos he todella ovat ystäviä? Tässä on mitä tehdä

Miksi on niin vaikeaa määrittää, onko joku todella ystävä? Pinnalla ystävyyden pitäisi olla helppoa. Jos joku käyttäytyy positiivisesti kohti sinua, se tarkoittaa, että he pitävät sinua ystäväksi. Jos he ovat vinkkejä tai tarkoittavat, he eivät ole ystäviä. Joidenkin ystävien kanssa rajat ovat selkeästi määriteltyjä. (Katso lisää ystävyyssuhteen määritelmästä.)

Mutta on ystävyydet, jotka hämmentävät meitä. Pinnalla voimme jäädä henkiin jonkun kanssa ja olla hauskaa, mutta silti kyseenalaistaa heidän ystävyyttään.

Jos tunnet näin ihmisen elämästäsi, kysy itseltäsi nämä kysymykset.

Onko ystäväni negatiivinen kanssani tietyissä tilanteissa

Tämä kysymys voi auttaa sinua päättämään, onko elämäsi henkilö vain huonosti tiettyinä aikoina. Esimerkiksi, jos ystäväsi on rauhallinen kanssasi kun teet hyvin, ehkä he ovat kateellisia sinusta. Tämä selittäisi niiden käyttäytymistä.

Tai ehkä päinvastoin on totta. Kun teet huonosti ystäväsi on suloinen ja huolehtiva, mutta kun asiat palaavat normaaliksi, he käyttäytyvät toisin. Jos voit eristää tietyn olosuhteen, se auttaa sinua lähestymään ystävääsi siitä, miksi he toimivat kuten he ovat.

Onko ystäväni aina ollut ylös ja alas kanssani?

Jos ystäväsi negatiivisuus on uusi, mieti asioita jokaisessa elämässäsi, mikä olisi voinut vaikuttaa heidän toimintaansa. Yleensä minkäänlainen muutos (jopa positiivinen) voi tuoda mukanaan muutoksen käyttäytymiseen.

Esimerkiksi jos ystäväsi yhtäkkiä saa uuden työpaikan ja toimii hyvin, hän voi tuntea stressaantuneen uudella vastuunsa tasolla ja seurauksena he kohtelevat sinua huonosti. Se ei ole oikein, mutta se on yksi selitys.

1

Jos ystäväsi on aina ollut vaikea ennustaa, tämä voi tarkoittaa vain sitä, miten he ovat.

Voit päättää, haluatko hyväksyä sen tai siirtyä ystävyydestä.

Onko ystäväni poltanut minua aiemmin?

Jos ystäväsi on laulanut sinusta, jakanut salaisuuden, petänyt sinut tai jollakin muulla tavalla rikkonut luottamuksesi, saatat tuntea pelättävän, että se tapahtuu uudelleen. Tämä saa sinut etsimään negatiivisia asioita, jotka saattavat viedä sinut pois ystäväsi epälojaalisuudelle.

Luottamus kestää vuosia rakentaa ja vain hetkiä murskata, joten jos ystäväsi on poltanut sinut aiemmin, luonnollisesti ihmetellä, ovatko ne todella ystäväsi vai ei. Kuitenkin, jos olet päättänyt antaa anteeksi ystäväsi menneistä virheistään, olet velkaa ystävyydelle, ettet pidä kiinni henkisestä väärennöksestä.

Olen kuullut negatiivisia asioita niistä ihmisistä, joita ystäväni tietää?

Jos kuulet itseäsi, joka olisi voinut syntyä vain ystävältäsi, on aika kiinnittää huomiota. Joku, joka toimii sinun kasvoillesi, mutta levittää huhuja, kierrettyjä totuuksia tai jopa salaisuuksia, joita olet jakanut, ei ole luotettavaa.

Tällöin saatat tarvita jonkin aikaa pois ystävyydestä selvittääkseen, ovatko he todella ystäviä. Voit myös yrittää pyytää luotettavaa keskinäistä ystävää, jos he voivat antaa sinulle näkökulman, mutta ole varovainen täällä.

Älä yritä aloittaa juorua ystäväsi kanssa vain siksi, että he huusivat sinusta. Kysy kolmannelta osapuolelta vain, jos sinusta tuntuu, että se antaa sinulle tietoa epäilyistäsi.

Miksi uskon, että ystäväni ei ole minulle?

Jos sinulla on tunne syvällä, että ystäväsi maksaa sinulle, kun tarvitset eniten, mieti, miksi juuri tunnet tällä tavalla. Onko ystäväsi tapana olla halukkaita, kun on kyse sitoumuksista? Tunne, että syvälle he eivät ole kovin tyytyväisiä sinulle?

Jos ystäväsi ei voi sitoutua tulemaan suuriin tapahtumiin tai antamaan sinulle tukea, kerro heille, että tämä on todella tärkeää sinulle ja toivottavasti he voivat olla siellä jakamaan hetki kanssasi. Mutta luota suolistasi. Älä luota niihin yksin, jos tarvitset todella apua. Kutsu ystäviä, joiden kanssa olet varma tukemasta sinua, ja ystäväsi voi joko antaa sinulle miellyttävän yllätyksen ollessasi siellä, kun tarvitset niitä tai he kertovat sinulle kerran ja lopullisesti, että et voi luottaa heihin.

Joko niin, sinulla on vastauksesi, mutta muut ystävät ovat siellä pehmentämään iskua, jos se muuttuu negatiiviseksi.

Otan askelta takaisin tältä henkilöltä antamaan minulle näkökulman?

Ensimmäinen vaisto voi olla lopettaa ystävyys, jonka mielestäsi on negatiivinen, mutta askel taakse auttaa sinua parantamaan selkeyttä. Lyhyellä ajanjaksolla:

  • Vietä vähemmän aikaa ystäväsi kanssa
  • Henkisesti päättää olla jakamatta elämäsi yksityiskohtia heidän kanssaan
  • Noudata ystäväsi käyttäytymistä muiden ihmisten kanssa

Tarkastele asioita, joita olet huomannut tai ajatuksia, jotka ovat tapahtuneet, kun otat tämän askeleen takaisin. Kuinka tunsit, kun sait jonkun matkan ystävältäsi? Ymmärrätkö vielä, että ystävyyden lopettaminen on oikea liike vai onko sinulla sellaista tapaa, jolla voit saada tämän henkilön elämässäsi joissakin ominaisuuksissa samalla kun suojaat tunteitasi?

Mitä tahansa päätät, tee päätös pahoillani. Tiedä, että mikä tahansa valitset, voi olla vaikeaa aluksi, mutta sinun on velkaa itsellesi ympäröimään ihmisiä, jotka välittävät sinusta.

1

About

Check Also

Käsinkirjoitetut huomautukset merkitsevät paljon ystävälle. Tässä on miten heille tehdään oikea

Kuka kirjoittaa kirjeitä enää? He eivät edes opeta käsialaa kouluun näinä päivinä. Mutta juuri siksi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 59