Home / Ystävyys / 15 tapaa päästä ystävyyden hajoamiseen

15 tapaa päästä ystävyyden hajoamiseen

Nainen in a pub alone

Roy Mehta / Getty Images

Ystävälle hajoaminen voi olla yhtä surullinen ja yllättävää kuin romanttinen hajoaminen. Ystävyyden menettämisen tuskan lisäksi saatat joutua näkemään keskinäisiä ystäviä, jotka vielä puhuvat ex-palin kanssa, mikä voi tehdä asiat vielä hankalammaksi. Seuraavassa on joitain terveitä tapoja selviytyä hajoamisesta.

02
16: sta

Kehitä tunteita

15 tapaa päästä ystävyyden hajoamiseen

Tetra Images - Yuri Arcurs / Tuotemerkki X Pictures / Getty Images

Kun ystävyys päättyy (varsinkin jos et ole varma, miksi asiat menivät etelään), sinulla on paljon erilaisia ​​tunteita, kuten vihaa, sekavuutta ja surua. Kestää jonkin aikaa käsitellä kaiken ennen kuin yrität saada tilanteen tunnetuksi. Lajittele tunteesi tunnistamalla, mitä tunnet, jotta voit alkaa parantua.

Ihmiset taipuvat kieltämään tunteitaan ystävänsä hajoamisen jälkeen, luultavasti siksi, että kulttuurissamme tuntuu oudolta, että joku murtaa ystävyyden menetyksen. Mutta mene eteenpäin ja itkele ja ota se ulos, jotta voit käsitellä sitä. Vain silloin voit siirtyä eteenpäin.

03
16: sta

Hanki tunne- ja verkkoympäristöä (ei Cyber ​​Stalking)

cyber stalking a friend

Cyber ​​stalking ex-ystäväsi ei auta heitä takaisin.
Jan Scherders / Getty Images

Se voi olla haaste, kun yksi ystävä leikkaa sinut pois, koska sinulla on todennäköisesti vielä yhteisiä ystäviä. Tämä saattaa merkitä sitä, että saatat joskus kadota tapahtumista. Tulet tuntemaan haluavan selvittää, kuka on edelleen roikkuu ystäväsi kanssa kirjautumalla sisään muiden ystävien kanssa tai seuraamalla heidän jokaista online-tilassasi tai Instagramilla. Mutta älä!

Sen sijaan anna itsellesi tilaa parantua poistamalla ex-palosi tai estämällä heidät. Se voi tuntua karkealta, mutta miksi kiduttaa itseäsi näkemällä, että he vain viettivät päivän joidenkin kaveriesi kanssa, eivätkä kutsuneet sinut? Vakituinen visuaalinen muistutus joka kerta kun kirjaudut sisään vain viivyttää siirtymisprosessia. 

04
16: sta

Älä Badmouth

15 tapaa päästä ystävyyden hajoamiseen

Stockbyte / Getty Images

Saattaa tuntua tarpeelliselta lieventää ex -asiasi muille ystävillesi, joko kosto-osuudesta tai koska sinä todella haluat, että ihmiset odottavat tätä henkilöä. Mutta älä. Vaikka aikomuksesi ovatkin hyvät (ja haluat suojata yhteistä ystävää haitalliselta), silti niitä pidetään negatiivisina ja pieninä. Sen sijaan anna ihmisten päästä omiin johtopäätöksiin ex-ystäväsi.

Jotkut ihmiset löytävät totuuden myrkyllisestä ystävästä, joka jätti sinut, ja toiset eivät välitä käyttäytymistä, joita sinä olet mahdotonta käsitellä. Jokainen on erilainen ystävyyden suhteen. 

05
16: sta

Hyväksy End as the Only Closure You Need

15 tapaa päästä ystävyyden hajoamiseen

Thomas Northcut / Getty Images

Liian usein kavereita yrittävät viimeisen puhelun tai sähköpostin saadakseen kiinni epäonnistuneesta ystävyydestä. Mutta viimeisen kerran sananne on vain uusien ongelmien tuominen. Sen sijaan ymmärrä, että ystävyyden loppuminen (jostain syystä) on kokonaan suljettu. Sinun pitäisi hyväksyä tämä lopullinen lausunto ystävyydestänne ja asettaa energianne muodostaa uusia ystävyyssuhteita. 

06
16: sta

Tule ulos ja tee uusia ystäviä

Ihmiset enjoying outdoors

piranka / Getty Images

Joskus paras tapa saada ystäväsi hajoaminen on saada ulos ja tehdä uusia ystäviä. Voit ottaa kaikki ne hyvät oppitunnit, joita oppitit vanhalla ystävyydellä ja soveltaa niitä uuteen. 

07
16: sta

Ole todella hyvä itsellesi

Nainen getting a massage

Ralf Nau / Iconica / Getty Images

Harjoittele, välitä, luovuutta. Löydä tapoja nauttia yksin, koska se antaa sinulle mahdollisuuden ryhmitellä ja selvittää mitä haluat elämässäsi ja suhteissasi. Hoitoon itseesi ei koskaan sattunut.

08
16: sta

Älä ymmärrä kaiken, mitä sanoit ja mitä

märehtiä

AlexanderNovikov / Getty Images

On luonnollista, että halutaan ajatella kaiken, mitä sanoitte tai teki, jotta selvisi, mikä meni väärin. Mutta on tasapaino heijastamalla ystävyyttä ja pakkomaan toimintaa. Opi virheistasi (jos olet itse tehnyt), mutta anna sen mennä. Useimmat ystävyyssuhteet eivät kestä normaalia elämäntilannetta.

09
16: sta

Mene etukäteen, Hemmottele

Syöminen ice cream

David Malan / Stockbyte / Getty Kuvat

Syö tuosta jäätelöstä, jos se tuntuu paremmalta. Mutta älä jatkakaa sitä ikuisesti. Voit antaa itsellesi tilaa, jota hellittele lyhyen ajan, jotta parannat henkesi. 

10
16: sta

vapaaehtoinen

Ryhmä of volunteers lifting wooden frame together at park

Hero-kuvat / Getty Images

Mikään ei voi auttaa sinua asettamaan asioita perspektiivisesti, kuten avustamaan tarvitsemaasi henkilöä. Joten ota vapaaehtoinen korkki ja siirrä energiasi parantamaan muiden ihmisten elämää. Olipa kyse satunnaisista hyvyyksistä tai vapaaehtoistyöstä, saat pian huomasi, että ystävyyden hajoaminen on vanha uutinen, kun keskityt ihmisiin, jotka tarvitsevat apua.

11
16: sta

Tee asioita, jotka tekevät sinusta onnelliseksi ilman muistilistan muuttamista

naurava surfer in winter

Kulttuuri RM Exclusive / Hugh Whitaker / Getty Images

On houkuttelevaa tarkastella jokaista toimintaa sellaisena kuin sinä et koskaan pääse tekemään ystäväsi kanssa, joten sen sijaan tee asiat, jotka tekevät sinut onnelliseksi omasta syystäsi. Älkää menkö muistiin kaistalle, vaan tee asioita, jotka tuovat iloa elämääsi.

12
16: sta

Binge Katso suosikki show

naisen feet on ottoman watching TV

Hoxton / Tom Merton / Getty Images

Tuntuu kuin etukäteen televisiosta useita tunteja, kun olet kiinni suosikkiesityksestä? Anna palaa. Television sarjan katsominen voi viedä mieleesi ongelmat ystäväsi kanssa. 

13
16: sta

Kirjoita tunneesi

Nainen in Hammock Writing

Jutta Klee / Getty Images

Yksi tapa tunnistaa tunteet on kirjoittamalla ne ulos. Tämä auttaa, jos tuntuu, että sinulla on asioita, jotka haluat vielä sanoa ystävälle. Hanki kaikki ajatuksesi paperille, mutta älä lähetä ne ystävällesi. Kirjoittaminen tunteillesi tällä tavalla on sulkeutumisen muoto juuri sinulle.

14
16: sta

Anna sinun kaverisi näyttää sinulle miten upea olet

Nainen playing with dog

iztok noc / E + / Getty Images

Katkaisun jälkeen saatat tuntea, että jos sinulla on todellinen ystävä, ei ole vain kortteja sinulle. Tämä pätee erityisesti, jos ystäväsi pettäisi sinua. Siellä voi viettää aikaa koiran kanssa. Koirat auttavat opettamaan meitä ystävällisyydestä ja hyväksymisestä, ja he ovat jopa hyvä tapa tavata uusia ihmisiä. 

On vaikea pysyä surullisena ystävyyden loppuessa, kun sinulla on koira, joka katsoo sinusta, että olet maailmankaikkeuden keskus. 

15
16: sta

Hanki ammattilainen neuvonantaja tai terapeutti jos tuntuu tarpeelliseksi

terapia session

GARO / PHANIE / Getty Kuvat

Jos tunnet jumissa, et pysty siirtymään ystävyydestä tai uusia ystäviä, saattaisi olla aika saada ammattimaista apua. Kun todella kamppailee päästäkseni ystävyyden loppuun ja et vain voi tehdä henkistä harppausta, etsi ammattilainen terapeutti tai neuvonantaja, joka auttaa sinua selvittämään tunteitasi.

16
16: sta

Hang out kanssa hyviä ystäviä

Ryhmä of friends

Zave Smith / Getty Images

Kun yksi ystävä kaatuu sinut yhtäkkiä, se voi saada sinut tuntemaan, että kaikki ystävät vihaavat sinua. Siksi sinun pitäisi viettää aikaa sisäpiirissäsi, tai hyviä ystäviä, jotka voivat nostaa henkesi.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1