Home / Връзки / Защо те са онлайн, ако те не искат да дата?

Защо те са онлайн, ако те не искат да дата?

Защо те са онлайн, ако те не искат да дата?

Читателят пита:Защо е, че когато аз eamil жени onlie, повечето дори не ми даде любезното съдействие на "не, благодаря?" Аз съм изпратен по имейл или намига на стотици жени, но едва ли някой отговори. Аз ги комплименти и да им кажа, че Бих искал да ги опозная по-добре.

Нищо ... какво е с тези дами? Защо са онлайн, ако не искат да дойдат тук? "

Това не е, че ние не искаме да дойдем. Това вероятно е една от няколкото причини:

 • Сайтът за запознанства, в който се намирате, не прочиства базата данни редовно, така че хората биха могли отдавна да си отидат и никога няма да разберете (това е по-голямата част от основните сайтове за запознанства, между другото);
 • Профилите са само фиктивни профили, т.е. запознанства измамници или по-малки сайтове, опитващи се да изпомпват своите числа;
 • Жените са затрупани с отговори и не могат да отговорят на всички. Когато за пръв път се присъединих към OkCupid (преди повече години, отколкото бих искал да призная), повече от 100 души се свързват с мен всеки ден. Нямаше начин да кажа "Благодаря, но не благодаря" на всички;
 • Като се има предвид последното, когато има много хора, които се свързват с една жена, трябва да използват някакъв метод, за да плевели хора лесно. Правенето на правопис, граматиката или въвеждането на грешки - за които имаше много в моя имейл - обикновено са първите неща, които хората обръщат внимание и по този начин рядко получават отговор.
 • Друг начин да се изтъркат много онлайн моряци е да се види дали човек наистина е отделил време да погледне в профила си и да отговори с нещо, което изглежда истинско и заинтересовано. Ако всичко, което правиш, е копиране и поставяне на същото "Хей, изглеждаш готино, искаш да говориш?" към всички жени, с които се свързвате, е малко вероятно да получите отговор.

  Няколко сайтове за запознанства са публикували своите отговори, което означава, колко често хората получават отговор на първия си имейл. 1-3% е нормално, всичко повече от 5% е отлично.

  Сам, знам - но ако наистина чувате какво говоря, лесно можете да увеличите процента на отговорите си, като наистина прочетете потребителския профил, коментирайки или шегувайки за нещо, което споменахте, и правейки имейла личен.

  Или научете най-добрите думи, които да използвате в профил за запознанства - да, няколко хора са свършили работата, за да разберат какво работи и какво не. 

  Аз също ще погледна на вашия профил за запознанства, тъй като може да има нещо в него, което да обърне жените да не отговори на вас, и второ мнение от близък приятел.

  Свързани: Защо не получавам отговорите на моя профил за запознанства ?, Датиране на профили, как да напиша профил за запознанства.

  1

  About

  Check Also

  Топ съвети за запознанства по-разумно

  Има моменти, когато датирането изглежда трудно, разочароващо и дори преобладаващо. Но да можеш да подходиш …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  8 + 2 =