Home / Връзки / Запознанства завинаги? След това дайте своя любов един от тези големи подаръци

Запознанства завинаги? След това дайте своя любов един от тези големи подаръци

Запознанства завинаги? След това дайте своя любов един от тези големи подаръци

Предпазител / Гети изображения

Никога няма да забравя пътуването до САЩ от Канада миналата Коледа, когато агентът за граничен патрул ме попита какво правя, за да живея, "Колекторът на запознанствата", казах аз, и преди да мога да споделя нещо друго, "Запознах се с моята приятелка в продължение на 11 години и й подадох прахосмукачка миналата Коледа. Моля ви, имам нужда от вашата помощ!

Двадесет минути по-късно (да, вдигнахме линията!) Щяхме да измислим план, с който да й осигурим ски и ски карта, за да могат да се карат на ски. Защо това ще работи за нея? Сподели, че винаги е искала да се научи да кара ски, така че това е чудесен начин да се свържат с тях, като излязоха на склоновете като двойка. Сега това може да не е идея за подарък за вашите дългосрочни отношения - но се обзалагам, че можем да измислим нещо еднакво прекрасно! (Като странична бележка, приятелката му ме намери онлайн и ме изпрати по електронна поща, за да ми благодари. Беше планирала да приключи нещата по следващия лош подарък).

Така че, ако все още се чудите какво да получите партньор от много години, тук са някои забавни, уникални предложения с връзки към повече информация.

02
от 09

Перфектно приспособим подарък за вашата съвършена любов

А man and woman getting tickets together.

Denkou Images / Гети изображения

Дали любимият ви човек се оплаква, че не ги извеждате достатъчно, за да видите любимите им събития? Сега е вашият шанс да докажете, че слушате всяка тяхна дума и искате да им дадете подарък, който те запомнят завинаги. Тази идея за подарък включва сертификат за подарък, за да изберете своето собствено съвършенство или изберете дата, в която да се насладите заедно. Спортни събития, театрални представления на живо и концерти са само някои от понятията, които можете да разгледате тук, както и събития в последната минута. (Купете директно)

03
от 09

Направете го за красива идея за подарък

А geeky couple.

Фил Пайн Фотография / Гети изображения

Няколко души ми казаха, че тези подаръци са ориентирани към мъжете, но напълно съм съгласен. Аз често се изкипявам над продуктовата линия на ThinkGeek, която се променя месечно в зависимост от търсенето и наличността. Те носят много странни и прекрасни дати за подарък идеи за подарък.

04
от 09

Вино, сирене и всичко, което е хубаво-красиво декадент

А couple drinking wine on the beach.

nullplus / Гети изображения

Дали вашият партньор обича виното или иска да научи, има много продукти, които да ви помогнат да се насладите или да научите повече за прекрасната течност. Много е лесно да изберете хубава бутилка за по-ниска цена, която да се насладите на пикник, вечеря или просто защото - но защо наистина не се разхождате и правите ястие с нея с някакво внесено сирене като френските?

05
от 09

Чай за двама? Идея за романтичен подарък

А couple touching hands over tea.

Анук де Маар / Гети изображения

Дори и да не сте били отгледани с "Вида на менянето", всеки път, когато кризата нападне, прекарвайки времето си с партньора си, чаша чай е отличен начин да се отдадете на някаква тиха връзка. Споделяйте с тях този манталитет, когато давате "просто защото" подарък и вижте как те обединяват. 

  • Чайник за чай
  • Месечни чайни клубове
  • Чай Стартер Комплект
  • Steepster (безплатен сайт за класификация на чай)
06
от 09

Ако чистотата е подарък, се мръсни с партньора си

184315246.jpg

Има няколко неща, по-добри от балонната вана, съставена от партньора ви, или масаж, който се дава с любов след дълъг ден. Защо не вземете още една стъпка, блокирайте малко време за двамата и направете своя собствена хамама?

  • Направи си сам марокански хамам в собствения си дом
07
от 09

Палави костюми за дългосрочни двойки

А couple taking off their clothes.

Джон Лунд / Дрю Кели

Кога за последен път сте купили партньора си нещо секси или чувствено да носите? Бельото варира от лека до дива при мъжете и жените. Или винаги можете да си купите нещо хубаво, а след това да се превърнете в подарък.

08
от 09

Застой, ваканция или нещо между тях?

А couple cuddles overlooking the mountains.

Независимо дали ще избяга от сезона или ще планира нещо в близко бъдеще, малко от партньорите ще се отърсят от подаръка за пътуване. Много сайтове за пътувания предлагат оферти и специални оферти от последната минута, както и комбинирани планове за пътуване, които да се грижат за цялата ви екскурзия, така че да можете да се насладите на процеса на подаване на подаръци и да не се притеснявате за малките детайли.

09
от 09

Първи изкуство с вашата любов

А man and a woman paint together.

Има много начини и причини да се оцени едно произведение на изкуството заедно. Може би една конкретна картина ви напомня за вашата първа среща, или пък абстрактният художник улавя идеално вашите чувства към любимия ви. Понякога картината струва хиляда думи и каквото не можете да кажете с думи, фантастично произведение на изкуството може да каже всичко.

1

About

Check Also

Младите възрастни и самотата – колко трябва да помогнат родителите?

Медиите изобразяват младата зряла възраст като време, пълно с партита, приятелство, добри и лоши дати …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 43 =