Home / Връзки / Висока мода Как Tos: Позициониране на снимки с по-кратък човек

Висока мода Как Tos: Позициониране на снимки с по-кратък човек

Висока мода Как Tos: Позициониране на снимки с по-кратък човек

Всички високи жени са били там - този момент, когато е време да позирате за неподвижна снимка, а вие сте ясно по-високи от човека, с когото снимате за снимката. Има един неудобен момент, когато се опитвате да решите дали да се наведе коленете и да се кланят непохватно до него ... Не, това няма да стане. Или може би ще можете да наклоните напред в кръста, като задържите задника си зад себе си, така че лицето ви ще бъде на неговото ниво.

Това също няма да се случи - и двамата ще се почувствате зле.

Първо: Не правете нито едно от тези неща, освен ако, разбира се, не се занимавате с случайни снимки с група добри приятели и никой не мисли.

Подобно на всяко друго умение, да се научите да позирате за снимки с по-къс мъж (или жена!), Ще предприеме малко практика. Важното нещо, което трябва да запомните, е, че никога не трябва да се срамувате от височината си, без значение кого позирате дотук. Когато позирате с някой по-кратък от вас, никога не е да се опитвате да изглеждате така, сякаш сте висок; скоро става въпрос за това, че и двамата изглеждате и се чувствате чудесно за снимката.

Обмислете следните съвети

  1. Обърнете се навътре. Искате да излъчите увереност в снимката си, без да изглеждате така, сякаш се опитвате да доминирате в рамката. Като се впуснете в раменете си леко навътре към другия човек, ще създадете впечатление за познаване и приемане. Опитайте се да регулирате рамката, така че рамото ви е зад рамото на другия човек. Това ще ви помогне с размерите и възприемането на дълбочината.

  1. Сменете теглото си. Поставете вътрешния си крак леко зад другия крак и преместете тежестта си към вътрешния си крак, като огънете коленете си в процеса. Тази лека промяна ще издържи тялото ви от камерата и "зад" другия човек. Колкото по-далеч се появява човек, толкова по-кратък е той.

  1. Наклонете се назад. Тъй като коленете ви леко се огъват, наклонете тялото си леко назад. Това не е драстично постно, леко наклон.

  2. Дръжте раменете си назад и се гордеете. Една жена, която стои с раменете си обратно, изглежда уверена и секси, затова не забравяйте да избягвате раменете си напред, за да намалите височината си.

  3. Наклонете брадичката леко. Погледнете направо в камерата и леко наклонете брадичката си. Не само това ще ви помогне да "формовате" в по-добра картина с вашия колега, а също така ще ви помогне да фокусирате камерата върху скулите си, правейки лицето ви да изглежда по-тънко.

Един последен съвет: Ако сте много запознати с другия човек, опитайте да обръщате тялото му още повече. Можете да играете с ръчно разполагане въз основа на това, което е подходящо за вашите отношения. Ако просто се срещате с някого за първи път, просто позволете на ръцете ви да останат отстрани или да си почиват една ръка на външния ви хълбок.

Актуализирано от Тейлър Дейвис

1

About

Check Also

Наистина ли сте готови за брак?

Почти всяка сериозна връзка накрая достига етап, в който двойката решава дали да се премести …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5