Home / Връзки / Трябва ли да опитате с най-висока оценка OkCupid?

Трябва ли да опитате с най-висока оценка OkCupid?

Трябва ли да опитате с най-висока оценка OkCupid?

OkCupid е забавен, интерактивен и изключително забавен сайт за запознанства. Изпълнени с функциите, които ще намерите само там, този (предимно) безплатен сайт за запознанства върви моя списък с най-доброто от най-доброто и има вече почти осем години. Ето защо, заедно с съвети и предложения как да направите сайта да работи за вас.

Общ преглед от OkCupid

"Какво е OkCupid? Това е напълно безплатна услуга за съвпадение, също така е изключително точна, стига (a) да сте честни и (b) да знаете какво искате.

Ние не претендираме, че Ви оценяваме перфектно, но твърдим, че намерим точно някой, който твърди, че отговаря на вашите претендирани изисквания. "

"Целта ни е да бъдем най-доброто обслужване на всеки фронт: по-добра технология, по-добра математика, по-добра психология и разбира се, тя е безплатна, за разлика от останалите."

Какво включва членството

Членството включва достъп до всички инструменти, викторини и съответстващи функции след регистрацията - което отнема не повече от 30 секунди.

В допълнение към сегашната стандартна тарифа за мейлинг (имейли, мигновени съобщения, фото галерии, списания и функции за търсене), OkCupid предлага на членовете си и функция "QuickMatch" (моментално съвпадение), способността да виждате точно къде сте и някой друг (т.е. и двамата сте по-литературни, отколкото повечето хора на вашата възраст или един от вас е по-малко авантюристичен), възможността да имате маркера на приятелите си в профила си с препоръки, списък на сходни потребители със себе си или други, (след като отговорите на определен брой въпроси), за да създадете въпроси, с които всички останали да вземат и да се сравняват с други потребители.

Помощ за OkCupid

Има много различни функции на OkCupid да изпробвате, много от които се фокусират върху Instant Messaging (или IM). Ето няколко отлични урока, които да ви преведе през процеса, ако имате нужда от допълнителна помощ, за да научите вградените и изнесени от системата:

 • Намерете онлайн потребители на OkCupid, за да говорите с
 • Как да изпратите мигновени съобщения на OkCupid
 • Как да блокираме други потребители на OkCupid
 • Намерете историята на чата си в OkCupid

Уникални черти 

OkCupid има повече уникални функции от всеки друг сайт за запознанства - безплатно или по друг начин - прегледан до момента. Само някои от тях включват:

 • Комплексен механизъм за съвпадение, който позволява на членовете си да създават тестове и тестове по хиляди различни теми;
 • Съответствие, основаващо се не само на потенциала за запознанства, но и на база "приятел" или "враг";
 • Интеграция с Facebook, така че потребителите да могат да поставят целия си потребителски профил или да отговорят на някое от техните викторини за запознанства на страницата си във Facebook;
 • Функция "stalker", която ви позволява да видите кой е разгледал наскоро потребителския ви профил. Опцията "stalker", за разлика от повечето сайтове за запознанства, може да се изключи и;
 • Ако плащате за членство, няма реклами, но тези, които изберат да останат със свободно членство, ще видят още малко;
 • Функцията "FlagMod" (намираща се само след като означите неподходяща картина или потребителски профил на някого) позволява на всеки потребител да преглежда снимките, които други потребители са преценили спрямо Общите условия на сайта и да решат дали снимката да бъде премахната.

През юли 2011 г. OkCupid стартира бета тестване на някои специфични за местоположението допълнителни функции, в допълнение към предлаганите от тях приложения за iPhone и Android.

1
 • Излъчвания: Дайте възможност на текущите ви най-добри мачове да знаят, че сте готови и способни да отидете на дадена дата точно сега, както и възможността да преглеждате най-добрите си предавания (вече не са налични от 2014 г.);
 • Местници: Показва на членовете най-близките местни мачове в географския си район и възможността да се плъзгат или наляво, за да не се интересуват, или точно за определено заинтересувани - страхотно за туристи; и
 • Уведомявания: Ако желаете, ще получите сигнал на вашия смартфон, за да ви уведомим, ако някой от вашите мачове е наблизо (някои хора казват, че това все още е на разположение, все пак аз все още нямам възможността да аз с моята сметка).

От 2016 г. остава само функцията "Хора", а само чрез приложенията за iPhone или Android. Подобно на Тиндер, местните ви позволяват да прекарвате пръст наляво или надясно (в зависимост от интереса си) на всеки, който мечтае в момента.

Въпреки че не се рекламира, открих, че OkCupid е най-добре да се използва, за да се срещне с някого, докато пътува. Например, ако исках да използвам Match.com по време на шестте ми месеца на проучване на Западна Европа, трябваше да си открия сметки във всяка отделна държава и след това да платя отново за достъп. С OkCupid успях бързо да променя местоположението си, състоянието и дори възрастта си в рамките на няколко секунди и да имам достъп до всичко в профила си, което направих преди. 

Там, където OkCupid превъзхожда, е как хората могат да се диференцират. Това означава, че ако сте в отворено или полиаморично отношение, една двойка търси един човек да се присъедини, да има необичайна или по-малко позната религия, да има специални нужди, да иска да се свърже с общността LGBTQ + или да е някъде по транссексуалния континуум , ще намерите някои невероятни функции тук. OkCupid наистина прави всички членове на hteir да се чувстват добре дошли, само докато всички се уважават един друг.

Членски такси

Няма никакви разходи за използването на OkCupid, което го прави напълно безплатен сайт за запознанства. Ако искате да имате достъп до това, кой сте означили със звезда (или на случаен принцип, като откриете профила си или чрез функцията "Местни"), или ако искате да изключите функцията "stalker" (т.е. никой не може да види дали сте прегледали профила си , или обратно), ще трябва да платите $ 69.99 / 12 месеца USD. Все пак можете да използвате сайта без да плащате нито сто, включително да се свържете с други членове и да отговорите на въпросите за теста.

Долния ред

Лично съм използвал OkCupid от самото начало и макар че не съм срещал много хора чрез сайта, тези, които имам (и приятелите, които познавам) са добре съгласувани според действащите механизми. Забавно място, където можете да се разхождате, като създавате викторини и виждате как се оценявате с другите. Никога не съм имал проблем с намирането на други потребители в моя район (независимо колко малък е демографският избор, който съм избрал), но определено се грижи за по-странните сред нас. Следователно, ОК Купид се препоръчва за сингли, търсещи нов и вълнуващ, за тези, които искат алтернативни взаимоотношения (като BDSM запознанства или полиами) или просто като забавен начин да мине време.

Посетете OkCupid Now

Отказ от отговорност: От 2013 г. IAC притежава както OkCupid, така и many.com (както и много други сайтове за запознанства, като DateHookup, Chemistry.com и Match.com). Прегледах този сайт по собствена инициатива, преди компаниите, които имаха същата чадърна организация и актуализираха прегледа през 2014 г. и отново през 2016 г..

1

About

Check Also

Съвети за завръщане на дядо

Ние ги наричахме "preteens", което ги караше да звучат като малко чаровни дами и мъже. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 17