Home / Връзки / Топ Идеи за подаръци за вашите важни други

Топ Идеи за подаръци за вашите важни други

Празниците са чудесно време на годината, но те също могат да ви причинят малко стрес по отношение на това, какво да получите за вашите значими други. Ако не сте сигурни как да се доближите до настоящата ситуация, важно е да не забравяте, че ключът към успешното даряване на празнични празници е да се впишат желанията, интересите и страстите на партньора ви. По този начин вашият партньор ще намери вашето подарък безценно, независимо от цената. Ето 10-те най-добри идеи за подаръци за празнични празници, които ще ви дадат на партньора си само да ви похвалят.

Чудехте ли се какво да правите с всички онези очарователни самоубийства, които взехте заедно? Съхранява ли се на телефона ви на постоянно високо, заради снимки от романтичното ви уикенд? Ако искате партньорът ви да получи представа колко ви е грижа, не търсете нищо повече от персонализиран подарък за снимки. Независимо дали създавате фотоалбум, календар, чаша или дори възглавница с лицата си на него, вие сте длъжни да видите усмивка на лицето на партньора си с този подарък по поръчка.

02
от 10

Ден в СПА

Може ли вашият партньор да се позабавлява? Планирането му за масаж, лицева кална вана и / или ден в СПА център може да бъде точно това, което вашият партньор трябва да релаксира, подмладява и опреснява за Нова година. Докато проблемите на партньора ви се стопят в сауната, този подарък може да запази своята страст за вас.

03
от 10

облекло

Ако ще отидете на маршрута за дрехи за тазгодишния подарък, важно е да намерите нещо, което да остане вярно на специалния стил на вашия специален човек. Има ли дизайнер, който обича? Определен цвят? Специално прилягане или нарязване? Вместо да давате родово облекло, което може да е било от неговата или нейната велика леля, изберете нещо конкретно, което може да дойде само от неговия или нейния страхотен приятел или приятелка.

04
от 10

технология

Вашият партньор е обсебен от технологията? Има ли някаква притурка, устройство или аксесоар, на които той или тя е имал своето око? Ако искате да изненадате техния съучастник с нещо смайващо, независимо дали е гласово контролиран говорител или слушалка за виртуална реалност, реалността на вашите страхотни умения за подарък ще стане очевидна през този празничен сезон.

05
от 10

Вълнуващо събитие

Любимият ви комик на любимия ви пътува във вашия район? Има ли музикална музика, която приятелката ти би искала да види? Билета за голям подарък за празници е да си купите билети, а ако искате да направите подаръка на партньора си наистина изпълнен с всяко отношение, като го вземете на концерт, шоу или спортно събитие, може действително да покажете колко ви е грижа.

06
от 10

Нещо ново

Ако искате да дадете на партньора си нещо, което знаете, че той или тя ще хареса, замяната и / или модернизирането на определени елементи винаги е добър вариант. Дали приятелката ви остави якето си във филмите? Портфейлът на гаджето ти ли се носи заедно? Обръщайки внимание на състоянието на конкретните вещи на партньора си, може да му помогне да осъзнае колко принадлежите заедно.

07
от 10

Нещо необходимо

Ако искате да демонстрирате уменията си за слушане, както и уменията, които дават дарбата, изберете елемент, който вашият партньор има нужда, е стъпка в правилната посока. Дали вашият приятел непрекъснато заблуждава ключовете си? Дали приятелката ви винаги е студена? Чрез намиране на решения на обичайните проблеми и опасения на партньора си вашият подарък може да има смисъл по много начини.

08
от 10

Изненади

Друга идея за подарък, която трябва да впечатли, всъщност е тази, която партньорът ви не може да развие. Вместо това можете да изберете да създадете приятно преживяване за партньора си, което никога няма да забрави. Независимо дали става дума за вечеря в най-горещия ресторант в града, дегустация на вино в лозя или фотосесия с професионален фотограф, изненадващо, че партньорът ви с неочаквано преживяване и / или разходка може да бъде забавна игра за типичен и осезаем празничен подарък.

09
от 10

Нещо сантиментално

Помниш ли къде беше първата ти среща? Първата ти целувка? Първият път, когато казахте: "Обичам те?" Вземете меда си надолу по пътя на паметта и обратно към местата на смисъл във вашите взаимоотношения може да бъде сладък подарък за празник, който позволява на партньора ви да разбере колко далеч сте се събрали, както и колко сте развълнувани за бъдещето.

10
от 10

Ръчно изписана бележка

Ако искате да добавите нещо специално към подаръка си, независимо от вида или съдържанието му, ръкописната бележка може да бъде перфектният начин да дадете още по-лично докосване до подаръка си. В днешния свят на текстове, имейли и съобщения в Facebook една ръкописна бележка за Вашия значителен друг може наистина да направи значително въздействие този празничен сезон.

1

About

Check Also

Защо хилядолетите чакат да се оженят по-дълго

Миленионите се женят с по-малка честота и чакат по-дълго да ходят надолу по пътеката. Докато …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =