Home / Връзки / Какво правиш, когато казва, че не иска връзка?

Какво правиш, когато казва, че не иска връзка?

Какво правиш, когато казва, че не иска връзка?

Руби пита: "За няколко месеца се срещам с човек и нещата вървят добре. Говорим с часове, излизаме няколко пъти в седмицата, и двамата сме много привлечени един към друг, той ми казва, че го очаровам , той е привързан към мен, и ние имаме тон на общи неща. По принцип, това е вид на връзката съм търсил!

Проблемът е, че той не търси връзка и е казал толкова много. Многократно. Когато се опитвам да го обсъдя с него, той се отдръпва и променя темата или се ядосва и казва, че тези неща не могат да бъдат принудени.

Аз съм разочарована. Чувствам се, че съм гледал завинаги да намеря това, което имаме, и изобщо не го чувства по същия начин. Какво мога да направя?

Руби, вашият въпрос засяга нещо, което, според мен, много жени искат да знаят. А именно защо не мога да намеря точния човек? Или, мисля, че е страхотно и искам да видя къде могат да вървят нещата, но иска да запази нещата леки и лесни. В момента не е готов или иска връзка.

Някой, когото бях свикнал досега, ми напомни, докато пишех тази статия, че има още една възможност - че човекът сериозно не е готов за връзка и няма значение кой се запознава, защото просто не можеше да се ангажира с това време. Това може да е вярно във вашето положение; няма начин да разбера. Но без значение каква е причината му, отговорът ми все още е един и същ:

Няма да намерите това, което искате, докато не спрете да приемате това, което не искате.

Ако по някаква причина вашият човек не ви дава това, което искате, е време да продължите.

Може би не е в състояние да извърши или да бъде нечестен. Може би той все още се запознава с други жени, като ви изхвърля, или по някакъв друг начин е болка в задника. Ако някое от тези неща се прилага, вашият избор трябва да е очевиден - неговите проблеми са негови, но няма да ги промените. Единственото нещо, за което отговаряте, е вие, така че това означава да вършите това, което трябва да направите: да си тръгнете.

Ако той наистина е изключителен човек и ви лекува като злато, тогава няма нужда да правите нищо толкова драстично. Вместо това, опитайте се да избегнете състоянието на връзката си за няколко седмици - без да обсъждате необходимите дискусии за безопасен секс и външни партньори, ако това важи. Съсредоточете се изцяло върху това, каквото си мислите, че той носи на масата.

1

Вижте дали освобождаването на натиска да бъде "ваш приятел" променя всичко. Ако това не стане, и той все още няма да се замисли, тогава отново е време да тръгваме. Той не ви дава това, което искате. Има много взаимоотношения в една връзка, но ако искате връзка и той не, е време да намерите някой, който е толкова развълнуван да бъде с вас, колкото сте, те.

Нуждаете се от допълнителна подкрепа? Нека да се свържем във Facebook или Twitter.

1

About

Check Also

Каква е Хагската конвенция за международно осиновяване?

Въпрос: Каква е Хагската конвенция за международно осиновяване?Отговор: Хагската конвенция за международно осиновяване е международно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 73