Home / Връзки / Дали прародителността е най-добрата работа в света?

Дали прародителността е най-добрата работа в света?

Дали прародителността е най-добрата работа в света?

Бабите получават добрата преса. Те също така могат да отидат в залата за доставка, честта е отхвърлена от Майкъл Милиган, който е избрал да прекара последните си дни преди дядото "крачейки и изпивайки". Но десетки баби и дядовци ще се радват, че Милиган стана дядо, дори задочно. В противен случай ще бъдем принудени да измислим шегите на нашите дядо, а Милиган, ветеран комедиен писател, го прави много по-добре.

 

За тези, които се интересуват от равен достъп, съпругата на Милиган Джил е написала Правила на баба: Бележки за бабата, най-добрата работа в света.

Въвеждане на прародител

След като научи, че се кани да стане дядо, Милиган премина през периода на регулиране, който е общ за повечето баби и дядовци. Беше планирал да остане млад завинаги! Той прекара една безсънна вечер, мислейки за собствения си дядо - "любезен старец, който носеше малка шапка с перо и карирани шорти от Бермуда с високи тъмни чорапи". Това ли е бъдещето му?

После се наложи да се приспособи към промените в съпругата си, който намръщи мобилен телефон и изведнъж започна да носи звуков сигнал. Чудеше се дали детето му ще бъде като други съвременни родители, които като че ли "назовават децата си след твърде много Jägermeisters". После имаше въпроса за името на дядо му, за да се помисли, като в крайна сметка се приспособи към факта, че името му ще бъде избрано от "същество, чието най-голямо постижение е било да спи през нощта, без да се натрапва". Страховете на Милиган са доказани като звук, когато завършва с Buh-Buh, име, което може да резонира с тълпата на NASCAR, но това, което той определено не е имал предвид.

Регулиране на прародител

Милиган прекарва няколко страници, сравнявайки как децата трябва да управляват семейната кола и да имат внуци да шофират. И познай какво? Сравнението действително работи. Другите етапи на корекция, подробно описани от Милиган, включват:

  • Осъзнавайки, че децата ви дисциплинират децата си по различен начин от това как са дисциплинирани
  • Разбирането, че внуците изискват точно същите мускули като родителството, но тези мускули са жалко излишни
  • Установявайки, че както бабите и дядовците обичат да се грижат за детето, опитът ще остави теб и жена ти да се чувстват като Уайл Е. Койот след среща с пътя бегач - сплескана, с други думи.

Други теми включват Ambien - няма да ви трябват - и игри с карти - основното правило е, че внуците винаги печелят.

Събиране на ползите

Като се има предвид, че субтитрите на книгата на Милиган наричат ​​дядото "най-голямата работа в света", рано или късно Милиган трябва да насочи вниманието си към преимуществата на позицията. За един дядо може да каже на внуците си най-невероятните носилки и те ще му повярват. От друга страна, дядо може просто да успее да избяга с облекчаване на удобството на облеклото, стига да избягва флаш пакет.

Хумор, вкоренен в реалността

В обобщение, най-доброто нещо за книгата на Милиган е, че нейният хумор е твърдо вкоренен в реалността. Когато говори за опитвайки се да открадне още няколко минути на сън, когато внуците спят, повечето баби и дядовци могат да се отнасят. Когато изброява петата си заповед за прародителство: "Знаеш кога да притискаш устните си", баби и дядовци навсякъде кимват в съгласие.

1

И той не се ограничава стриктно до теми, които се занимават с внуци. Например, в главата, озаглавена "Не тази вечер, дядо", той се занимава с наградите и опасностите на малкото синьо хапче, което дядото може да вземе.

Целият резултат е книга, която Дядо Коледа ще изяде като сладолед, дори ако името, което внуците им са избрали за тях, е далеч от дядо. Подобно на Бух-Бу.

Купете от Амазонка

1

About

Check Also

8 начина за насърчаване на независимата игра

Като самостоятелен родител вече знаете, че структурата е важна за усещането на детето ви за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 91