Home / Връзки / 5-те идеи за най-добра дата за деня на Свети Валентин

5-те идеи за най-добра дата за деня на Свети Валентин

Може да има много натиск около Св. Валентин, за да създадете невероятно романтично преживяване за Вашия партньор. И докато искате да му покажете колко ви е грижа, може да е предизвикателство да излезете с идея за дата, която ще бъде както смислена, така и запомняща се. За щастие, тези пет идеи, избрани специално за Деня на Свети Валентин, ще позволят на партньора ви да разбере колко специален и велик е той за вас. 

мъж cooking.

PeopleImages / DigitalVision / Gettyimages

Независимо дали сте "Топ готвач" материал или все още се учи да вари варени, приготвянето на романтична вечеря за партньора ви е чудесна възможност за Валентин. Вече вървите допълнително време, като отделите време за подготовка на специално хранене, но можете да го направите още една крачка, като приготвите любимите си храни на партньора си. Например, ако знаете, че вашият партньор обича бурдата, а след това да започнете яденето със салата Caprese, лично докосва вечерята ви заедно и показва колко добре ги познавате. Ако знаете, че любовта ви е шоколадов вентилатор, можете дори да включите шоколад в менюто; мисля пиле в морски сос или филе mignon с шоколад сос барбекю. Можете дори да сервирате шоколадов мартини!

02
от 05

Наемете частен готвач

Ако търсите друга идея на деня на Свети Валентин, която е длъжна да впечатлите, но не искате да прекарате цялото си време в кухнята, наемането на частен готвач, за да създадете еднократно хранене за двама ви е страхотен избор. Това ви позволява едновременно да се насладите на професионално приготвено хранене заедно в личния живот на собствения си дом и ви отваря много нови възможности за хранене, които може да не сте успели да извлечете от себе си. Много професионални готвачи създават специални менюта на "Свети Валентин", които наистина разкриват романтиката. Поискайте ястия, които са предназначени за споделяне или ръчно хранене един друг (здравей, лейди и тромпети!) Или помислете за храни, които съдържат известни афродизиаци, като чили, стриди и диня. Когато става дума за Деня на Свети Валентин, прекалено много готвачи в кухнята не е лошо нещо.

03
от 05

Резервирай нощ в хотел

Независимо дали сте на почивка или престой, прекарването на време за качество с партньора си в хотел е уникален начин да се насладите на Свети Валентин. Много хотели имат специални привилегии за Валентин за гости, като например масажи на романтична двойка, безплатни шампанско и красиво декорирани стаи, които не смазват розите. Плюс това, прекарването на време с партньора си в нова и романтична обстановка може да повиши интимността във вашите взаимоотношения.

04
от 05

Отидете в Спа

Ако искате наистина да поглезите партньора си, помислете за включване на Свети Валентин в спа-ден. Това е чудесен начин да прекарате известно време с този специален човек. В действителност, много спа центрове имат уникални предложения за Деня на Свети Валентин, които се отнасят до следващото ниво, от хайвер обличалки, какао тела обвивки и дълбоки тъкани масажи, които са придружени от шоколади и шампанско. Така че, ако търсите идея за дата на Валентин, която показва на партньора колко много оценявате комфорта му, тези романтични предложения за спа са наистина безценни.

05
от 05

Планирайте специална вечер

Денят на Свети Валентин е идеалната възможност да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо с партньора си, че двамата може и да не сте опитали другояче. Например, изненадата на партньора ви, ако го вземете в джаз клуб, да танцувате, да откриете дегустация на вино или дори да ударите караоке, е забавен начин да се насладите на празниците, особено ако това е нещо, което не правите често или не са правили преди това. Всъщност, когато решите да направите нещо ново и вълнуващо с партньора си и да излезете от типичната ви рутина, тези типове дейности поддържат връзката ви усещането за нова и вълнуваща. Плюс това, винаги можете да поставите това допълнително докосване, като се обадите на тези места напред и правите специални мерки, които ще дадат на вечерта лично и романтично усещане. Например, можете да поискате от джаз клуба да ви съобщи, че празнувате Деня на валентинте заедно или да ви спести най-добрите места в къщата. Тези малки жестове могат да изминат дълъг път и да помогнат да направите вашата връзка дългосрочна.

1

About

Check Also

Вземете Grands за Universal Studios Hollywood

Тематичните паркове са много забавни, но могат да бъдат уморителни за краката на баба и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 64