Home / Venskab / Fik en ven, der gentager sig meget? Her er hvad man skal sige til dem

Fik en ven, der gentager sig meget? Her er hvad man skal sige til dem

Fik en ven, der gentager sig meget? Her er hvad man skal sige til dem

Stop mig, hvis du har hørt det før! Meget ofte, det er sådan en ven vil starte en historie, de tror, ​​de måske har fortalt dig, men kan ikke huske. Chancerne er, du har hørt deres historie ikke kun en gang før men flere gange. Hvorfor gentager venner sig selv? Endnu vigtigere, hvordan kan du håndtere denne vane? Her er nogle råd.

Den ven, der gentager, fordi de ikke har noget liv

Nogle mennesker har ikke meget i deres liv, og de gentager sig, fordi de kun har en eller to historier, som de tror, ​​folk vil høre.

Hvis de mangler et liv, mangler de sikkert også venner, så gå let på disse folk. Prøv at ynde gracefully motivet eller bede dem om at lave et par nye aktiviteter med dig, så de får nogle nye historier at fortælle.

Folk, der gentager, fordi de elsker at tale

Nogle venner er historiefortællere. De er på udadvendt side og nyder at snakke, så deres bedste historier bliver fortalt igen og igen. En måde at håndtere en gentager historiefortæller som denne er at sige:

"Det er en rigtig god historie, jeg er enig. Jeg har hørt det så mange gange nu, jeg har lyst til at kunne fortælle det selv. "

Eller:

"Det er en af ​​de sjoveste historier, du nogensinde har fortalt mig. Jeg husker det i detaljer. "

Hvis nogen nyder at tale, vil de ikke tænke på at fortælle en historie, så selvom du peger på dem, kan de måske ikke stoppe og tænke på, at du nyder at høre historien så meget som de nyder at fortælle det til dig. For disse mennesker skal du bare acceptere, at dette er en vane, at du aldrig vil bryde dem om.

Folk, der er selvcentrerede

For nogle betyder at have venner flere mennesker til at imødekomme dem, og det inkluderer at lytte til deres historier. Selfish venner føler, at alt er en eller anden måde om dem, og har en evne til at vende enhver samtale til dem, uanset hvad det er. Disse folk er ligeglade med, om du har hørt en historie før, fordi de tror, ​​at en historie om dem er værd at lytte til igen og igen.

Selvstændige venner generelt er svært at være omkring, fordi de mangler selvrefleksion, så du får en vanskelig tid at forstyrre dem eller få dem til at ændre emnet.

Venner, som ikke føler sig hørt

Hvis du har nogle udfordringer, når det gælder at lytte til venner, kan du opleve, at folk gentager sig selv, fordi de aldrig kan færdiggøre en historie, eller fordi de bare ikke har lyst til at høre dem.

1

De kan begynde en historie igen fra begyndelsen, næste gang du ser dem, og tænker på det, fordi du ikke lød dem færdige, du ikke hørte noget af det. Lytning er en færdighed udviklet over tid, så for disse venner forsøger at gøre et bedre arbejde med aktiv lytning.

Vi har alle brug for at arbejde på vores destinationshukommelse

Når det kommer til kommunikation, er vi mere tilbøjelige til at huske, hvor vi hørte noget (avisen, en anden ven) end hvem vi fortæller noget om. Dette kaldes vores destinationshukommelse, hvilket studie fundet var "relativt svagt" og kan få en ven til at gentage noget igen og igen.

Mens vi ved, at gentagelse af os selv kan ske, ved vi ikke helt hvorfor. Måske er vægten i at indsamle information på vores kilder. Hvis vi gentager noget, vil vi sørge for, at det sted, vi citerer er hæderligt, så vi husker, hvor vi hørte det for at klare denne beviser på den historie, vi fortæller.

Uanset hvorfor vi gentager os, skal vi blive bedre til at hædre den opmærksomhed, vores venner giver os, ved at tilføje nye historier og information til vores samtaler. Reminiscing er en ting, at gentage en historie uden grund er en anden. Hvis du er den der lytter til en repeater, skal du gå let på dem, men lad dem vide, at du allerede har hørt deres historie. Spørg dem, hvad der er nyt i stedet.

1

About

Check Also

Dette er den allerbedste, nemmeste måde at lave nye venner på

Spørgsmål: Hvad er den nemmeste måde at lave venner på?Jeg har gennemgået nogle ting, og …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 10 =