Home / Venskab / 4 måder at fremme positive venskaber på

4 måder at fremme positive venskaber på

4 måder at fremme positive venskaber på

Venskaber kan gavne dig i at løfte dit selvværd, opmuntre dig til at leve sundere eller endda bare hæve kvaliteten af ​​dit liv. Dine venner skal løfte dig op og hjælpe dig med at være den bedste person, du kan være. Her er et par tips om, hvorvidt dine venner har en god indflydelse eller ej.

Du føler dig god efter at have brugt tid med dem

En måde at afgøre, om dine venner har en positiv effekt på dig, er at måle dit humør, når du har været sammen med dem.

Forlade du at føle dig energisk og glad? Hvis ja, chancerne er, at dine venner har en god indflydelse på dit sind og krop.

Hvis du tilbringer en hel dag sammen med dine venner og føler sig ude af sort eller skyldig bagefter, kan dine venner måske ikke være så positive som de kunne være. Dine venner behøver ikke nødvendigvis at opfordre dig til at køre maraton eller hjælpe dig med at brainstorme ideer til den næste store amerikanske roman, men de skal give dig en god følelse.

Negativ adfærd, der kan bringe dig ned

Når du beslutter, om dine venner har en god indflydelse, er det vigtigt at se på det overordnede store billede. Dine venner behøver ikke at være perfekte (fordi ingen af ​​os er), men de bør opmuntre dig. En ven, der er en negativ indflydelse, vil måske have dig til:

 • Sladre
 • Gamble eller bruge penge, du ikke har
 • Lav valg, der vil skade dig eller din familie.
 • Engagere i ulovlige aktiviteter
 • Shun dine andre venner

  For eksempel bør dine venner opmuntre til en sund livsstil (da det er noget vi alle bør overholde), men virkeligheden er, at du måske bare splurge på din kost en gang imellem eller springe over din træningsklasse til fordel for en film. Det er ikke de daglige aktiviteter, du ser på, når du bestemmer, om nogen er god for dig.

  Det er snarere den samlede effekt, som nogen har på dit liv.

  Find mere positive venner

  Før du leder efter nye venner, skal du kigge på dine vennegrupper for at se, om der måske er en person, der opmuntrer resten af ​​dig til at være negativ. Hvis det er tilfældet, stå op for dem ved at gøre ting som at nægte at sladre, bøje sig for aktiviteter, der er farlige eller ulovlige, og træffe bedre valg på trods af, hvad dine venner måske opmuntrer dig ellers.

  Når du gør dette, skal du være opmærksom på, om en anden i gruppen er påvirket af din adfærd. Din forandring kan inspirere andre i gruppen til også at modstå negativiteten. 

  1

  Hvis du har brug for at finde nye venner, tag det langsomt og vær vild med, hvem du bruger din tid med. Hvis du er desperat for venner, vil du sandsynligvis ende med flere af de negative typer venner, du lige har efterladt. I stedet skal du holde øje med positive venner, som vil opfordre dig til at være dig selv. Find ud af de ting, du kan lide at gøre, og bygg venskaber omkring disse mål og aktiviteter. Du vil naturligvis møde folk gennem hobbyer og begivenheder, du nyder, og bonussen er, at dine nye venner sandsynligvis vil lide dem også.

  Stå op til negative venner

  Nogle gange, når du forlader negative venner bagved, drejer de tabellerne og gør det til dit problem.

  De kan holde partier og ikke invitere dig, ringe op for at klage over, at du aldrig er rundt eller endda spredte sladder eller løgn om dig. Vær stærk med din forpligtelse til at leve et mere liv, der omfatter mere positive venner.

  1

  About

  Check Also

  10 Citater Om Venskab af Maya Angelou

  Maya Angelou døde 28. maj 2014, og mange følte hendes tab. Hun var en inspiration …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 9 = 11