Home / Venskab / 3 måder at håndtere venner, der skjuler ting fra dig

3 måder at håndtere venner, der skjuler ting fra dig

Har din ven gemt noget fra dig? Var du den sidste til at kende en vens store nyheder? Hemmeligheder kan i almindelighed rive et venskab af forskellige årsager, men de kan også bringe folk tættere sammen. At vide, hvordan man håndterer hemmelige mennesker, når de er venner, er nøglen til at opretholde relationer.

Måske føler du, at din ven ikke stolede på dig nok til at lade dig ind på nyhederne. Den simple handling af tilbageholdelse af oplysninger kan skade dig. På den anden side kan du se på din ven forskelligt, efter at du har lært om hemmeligheden - så han eller hun tøvede med at dele det eller endnu ikke vidste hvordan man nærmede dig det. Uanset hvad der handler om hemmelige mennesker - især når han eller hun er en ven - kan det være svært.

Sæt alle venskaber i perspektiv, før du bliver vred på en ven for ikke at spilde alle detaljerne. Nogle venner kan være bekendtskab, mens andre venner har dybere relationer. Du må ikke have den slags forhold til at dele vigtige oplysninger, selvom det er en ven, du måske har kendt i årevis. Hvis det er en meget nær ven, der holder en hemmelighed fra dig, er din bekymring nok antagelig. Bare sørg for, at det ikke kommer ud som vrede og vend din ven væk.

Smilende women whispering in cafe

Cultura / Moof / Riser / Getty Images

Det er interessant, hvordan ord rejser om visse ting. Måske har du fundet ud af hemmeligheden fra en anden ven, eller fra nogen, din ven ikke er tæt på. Måske har du hørt om det via sociale medier. Hvis du har hørt om hemmeligheden fra en anden end din ven, kan det føles som et forræderi, at din ven endnu ikke deler nyhederne med dig. Vær tålmodig med din ven og prøv ikke at tage det personligt. Der kunne være mange årsager til, at de ikke har spildt detaljerne i deres hemmelighed. Blandt dem:

  • Hemmeligheden du har hørt er ikke helt korrekt.
  • Din ven er flov over sagen.
  • Din ven er ikke klar over, at andre mennesker ved deres hemmelighed.
  • Din ven venter på flere oplysninger for at informere dig om situationen.
  • Din ven stoler ikke på dig.

At holde tilbage på en hemmelighed kan vise sig et vendepunkt i et venskab. Hvis din ven stoler på dig og deler den, er det sandsynligt, at du to bliver tættere. Hvis ikke, kan det forårsage en rift. Hvordan du håndterer de tilbageholdte oplysninger, kan også vise sig at være et vendepunkt i et venskab for bedre eller værre.

02
af 03

Hemmeligheder kan fremhæve trosproblemer i et venskab

jaloux-friend.jpg

Hvis du føler at din ven holder fast på dig, fordi de simpelthen ikke stoler på dig med oplysningerne (eller ikke at fortælle andre om det), er det på tide at se på din tidligere adfærd. Har du givet din ven en grund til at tvivle på dig? Hvis du har vant til at sladre om din ven eller andre, så vil du nok være den sidste person, de vil stole på med en hemmelighed. Den eneste måde at opbygge tillid på igen er at bevise, at du har hvad der kræves for at være en god ven. 

Hvis du ikke har været kendt for at spildte hemmeligheder i fortiden, kan der være en anden grund til, at din ven ikke har fortalt dig om nyhederne. Du kan bare løse hele problemet ved at bringe det op på en ikke-accusatorisk måde.

03
af 03

Konfrontere din ven om deres hemmelighed

defensiv-apology.jpg

Jamie Grill / Getty Images

Hvis du føler, at din vens hemmelighed er ødelæggende (som om de har en affære, gambling, narkotika eller lignende), kan du nærme sig emnet med dem forsigtigt. Vær tålmodig, når du konfronterer din ven og sørg for, at din motivation centrerer om venlighed snarere end at forsøge at "kalde dem ud" på deres hemmelige.

Start med at fortælle dem, at du bryr dig om dem og er bekymrede, og går derfra. Hvis din ven er åben for at tale om ting, fantastisk. Hvis ikke, skal du muligvis afskrive, indtil de er klar.

Hvis din vens hemmelighed ikke er destruktiv, kan du stadig spørge om det eller lade det være for dem at få det op. Igen kan deres grunde til at skjule det have intet at gøre med dig overhovedet. Nogle venner er bare hemmelighedsfulde mennesker. Ikke alle venskaber er på et niveau, hvor du deler enhver godbid med vigtige oplysninger, så en ven kan føle sig helt berettiget ved at holde dig i mørket og kan ikke tænke dig at skade dig ved at gøre det.

1

About

Check Also

10 Citater Om Venskab af Maya Angelou

Maya Angelou døde 28. maj 2014, og mange følte hendes tab. Hun var en inspiration …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3