Home / Venskab / 10 Citater Om Venskab af Maya Angelou

10 Citater Om Venskab af Maya Angelou

10 Citater Om Venskab af Maya Angelou

Maya Angelou døde 28. maj 2014, og mange følte hendes tab. Hun var en inspiration for så mange mennesker, og hendes ord går lige til hjertet af, hvad venskab handler om.

Her er ti citater fra Maya Angelou, der taler til emnet for venskab.

 

"Det er en af ​​de største gaver, du kan give dig selv, til at tilgive. Tilgiv alle. "

En af de største myter om tilgivelse er, at det er for den anden person.

Det er det ikke. Det er for os. Når vi vælger at tilgive, tillader vi vores følelser at følge de positive kræfter i vores liv i stedet for de mennesker, der gør os ondt.

Uanset om du er i et venskab efter et forræderi eller ej, skal du tilgive, så du kan være en sund, hel person, der er fri til at acceptere et positivt forhold til dit liv efter det.

"Lad aldrig nogen få en prioritet, når alt du er til dem er en mulighed."

Vi er for desperate for at have venner, nogle gange. I stedet for en rolig sikkerhed, der byder nye mennesker ind i vores liv, jager vi efter dem, og nogle af dem vi finder er ikke gode for os.

1

Hvor mange gange kan vi gøre undskyldninger for et giftigt venskab? Hvis du er som de fleste mennesker, vil du bruge en god tid på at forsøge at finde ud af, om din ven har nogle virkelig dårlige dage, eller er det slet ikke din ven.

Giftige venskaber er svære at få øje på, fordi de på overfladen kan se ud som et andet forhold på en dårlig dag.

Men når du endelig indser, at din ven ikke er god for dig, når dit venskab er så ensidigt, har du aldrig den give og tager, at et ægte venskab skal have, det er på tide at afslutte det.

"Til dem, der har givet op på kærlighed, siger jeg," Stol på livet lidt. ""

Dette citat gælder også for venskab.

Folk siger undertiden, "Det er det! Jeg giver op med at få venner ", men når du føler den måde, skal du huske de muligheder, der findes, når du bare sætter dig derude og forsøger. Du har alt at tabe ved at beslutte, at du ikke er beregnet til at have venner i dit liv. Stol på, at du fortjener gode venner og vil finde dem.

"Intet vil fungere, medmindre du gør det."

Venskab tager arbejde. At finde venner, pleje venskaber, planlægge ansigt tid, det hele tager en enorm mængde arbejde. Men det er det værd. Hvis du sætter indsatsen, vil du se fordelene ved positive venner, som vil gøre dit liv ekstraordinært.

Mange mennesker klager især over, hvor meget arbejde et nyt venskab er. Det tager længere tid, fordi du endnu ikke har fastgjort det. Du kan endda være den, der skal ringe gentagne gange i begyndelsen og føle at du ikke får den indsats, du lægger i igen. Men du vil. Det tager tid.

"Mit ønske til dig er, at du fortsætter. Fortsæt med at være hvem og hvordan du er, for at forbløffe en middelalder med dine gode gerninger. "

Det er for let at blive besejret af negativiteten vi ser. Lad os skubbe væk fra tankerne om, at folk er uhøflige for os, og i stedet fokusere på hvad vi kan gøre i stedet. Du kan aldrig vide, hvor værdifuld en tilfældig handling af venlighed var for nogen.

Her er over 100 ideer til at gøre noget godt. Se om disse ikke hjælper med at omdanne din mening også.

Jeg har lært, at folk vil glemme, hvad du sagde, folk vil glemme hvad du gjorde, men folk vil aldrig glemme, hvordan du fik dem til at føle. "

Det bør være af trøst, at vi ofte kan bruge helt forkerte ord til at hjælpe en ven og alligevel få dem til at føle sig bedre på grund af hensigten bag det, vi siger. Opriktighed går langt i venskab.

Du må ikke kontrollere alle de hændelser, der sker for dig, men du kan beslutte dig for ikke at blive reduceret af dem. "

Hvor ofte lader vi en person ødelægge vores dag? Eller lad et venskab, der sluttede, forbruge os i sorg så voldsomt, at vi stopper med at forsøge at forbinde med folk igen?

Faktum er, folk er ikke perfekte. Venner vil lade dig ned. Men hvordan du reagerer med dine ord og handlinger vil hjælpe dig med at være en stærkere person, og måske endda blive en person, der kan hjælpe en anden person.

"Gør det bedste du kan, indtil du ved det bedre. Så når du ved det bedre, gør det bedre. "

Har du nogensinde været hængt på beklagelse over, hvad du ville gøre anderledes med et venskab, der måske sluttede? Ironien er, at den eneste grund til at du ved hvad du burde have gjort nu, er fordi du lavede fejlen da. Tiderne, vi ødelægger, er lektioner for os.

Når du føler dig selv til at fortryde, ryste tanken fri og fokusere på den visdom du har fået i stedet. Tag fat i troen på, at du er en bedre ven nu, fordi du har lært af dine fejl.

"Når folk viser dig, hvem de er, tro dem."

Vi giver folk mange chancer nogle gange. Det er menneskets natur, at ønske at se værdien i alle, for at give folk et pass, når de knuser. Men nogle gange undgår man vores tillid, og vi ved det med det samme med det samme. Vi mærker det. Men vi handler ikke altid i overensstemmelse hermed.

Så, når en ven gør ondt på os, spilder vi timer og dage og måneder i at undre sig over hvad vi gjorde for at forårsage det. Når det virkelig gjorde, gjorde vi sandsynligvis ingenting.

Dette citat handler ikke om at være mistroisk. Det handler om at lære at stole på din tarm. Det handler om at vise sårbarhed lidt for lidt, så du forstår, hvor grænserne er sammen med hver ven.

"Dette er en vidunderlig dag. Jeg har aldrig set denne her nogensinde før. "

Meget ofte ændrer vores liv på små måder. En lille ting bygger på den næste. Du har mulighed for at gøre dette til en god dag for dig selv og en anden. Hvad vil du gøre med denne chance? Vil du tilgive en ven, lave et løfte om at tilføje mere positive mennesker til dit liv? Som Maya Angelou siger, er det en vidunderlig dag fyldt med nye muligheder.

1

About

Check Also

Dette er den allerbedste, nemmeste måde at lave nye venner på

Spørgsmål: Hvad er den nemmeste måde at lave venner på?Jeg har gennemgået nogle ting, og …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 7 =