Home / Undertøj og badetøj / Fire forskellige typer af bånd og hvordan man skal bære dem

Fire forskellige typer af bånd og hvordan man skal bære dem

Maison Close Garter Belts

Maison Close

Garter bælter kommer i alle former og stilarter. Den væsentlige del, som alle tights har til fælles, er de stropper, der fastgøres til dine lårhøje strømper.

I eksemplet set her, begge fra Maison Close, er de to bælte-stilarter bredere end andre. Det bredere bælte er en funktion, som nogle kvinder måske finder mere behagelige at bære, da det ligger glattere og har tendens til at blive på plads mere end slankere stilarter. 

Store retterseler kan være lavet af blonde, satin, bomuld, mesh eller andet undertøjsmateriale. De kan kroge i ryggen med justerbare kroge og øjne, eller de kan glide over hofterne. De kan også indeholde fleksibel udbening eller elastik for at opretholde deres form og give en god pasform. Ligesom ethvert tøjpleje har de normalt fire eller flere stropper med kroge til fastgørelse til dine lårhøje strømper. 

02
af 04

Minimalistiske bælter

Fire forskellige typer af bånd og hvordan man skal bære dem

'5 Garter Belts,' stilarter tre, fire og fem.
Billeder © Journelle.com

Nogle gange kan et retbælte kun være et enkelt bælte. Et tyndt bælteagtigt stykke blonder, elastik eller andet undertøjsmateriale vil fastgøre omkring taljen eller hofterne og fastgøres til fire eller flere strømpebånd. Ofte vil en minimal stil som denne også have et bredere stykke stof, hvor bæltet fastgøres til blonder, men det er ikke helt nødvendigt. 

Den her set til venstre var en tidligere stil fra Mimi Holliday. Bæltet er tyndt, men de ruchede detaljer giver det lidt tekstur.

De to bælter, der er vist ovenfor til højre, viser den mest typiske bælte stil - ikke for smal og ikke for bred. Den ene er designet til at blive båret lige under din talje, og den anden er en lavestil, der sidder lavere på dine hofter. Afhængigt af din kropsform, tøj og personlig komfort, kan du justere dit retbælte til at passe, hvor du vil. Når du køber en, skal du huske på, at nogle er specielt designet til at blive brugt i et område eller det andet på kroppen.

Det smukke blush-farvede rettsyge er lavet af luksuriøs silke, med sexede blonde blonder. Dette er en lav stil, af Else at Journelle. Den sorte blonde bæltebælte vist ovenfor er af Hanky ​​Panky hos Journelle. Den er designet til at sidde lige under din talje.

03
af 04

Aftagelige stropper

Oh La La Cheri detachable gaters

Bare nødvendigheder / Oh La La Cheri

Et populært træk for moderne strømpebånd er at vedhæfte dem til et trusser, bodysuit, langline bustier eller en anden undertøjsartikel. I mange tilfælde er stropperne konstrueret til let aftagelig, således at bæreren kan bære lingeribeklædningen med eller uden stropper. Denne type af underbukser-undertøj har fire eller flere aftagelig stropper. Dette er godt for kvinder, der ønsker at ændre deres udseende med lårhøje strømper på nogle dage og gå uden lænestole på andre. Når stropperne er fastgjort til undertøj, er det en nyttig funktion, fordi du ikke behøver at købe eller bære et særskilt bælte, når du vil bære lårhøje strømper. Bare brug dette undertøj, fastgør stropperne, træk din strømper op - og du er klar til at gå. Mange designere tilbyder denne nyttige og stilfulde mulighed, herunder Oh La La Cheri som set ovenfor.

04
af 04

Forme Garter Bælter eller Girdles

Pin Up Girl Clothing Girdle Garter Belts

Pin Up Girl Tøj

Nogle retromærker, som dem, der findes hos en onlineforhandler, Pin Up Girl Clothing, kombinerer shapewear eller et bælte med et retstrik. Disse er perfekte til kvinden, der søger at forme hendes silhuet omkring taljen, hofter og lår og bærer lårhøje strømper. Ofte er det for meget at bære shapewear med et retstrik over det, så en kombinationsstil er et stort kompromis.

1

About

Check Also

The Best Bras, Bodysuits, & Undertøj til Spring Fashion Trends

01 af 11 Contents1 Forårstendenser2 Bra Tops3 Athleisure4 hvid5 Lav Armholes6 Åbn Tilbage7 Stødende nakke8 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =