Home / Undertøj og badetøj / Den bedste fulde støtte stropløs bh

Den bedste fulde støtte stropløs bh

Panache strapless Modeled by Role Models

Panache

En fuld bust kræver virkelig støtte fra en bh, og en stropløs bh er ikke anderledes. Mange fuldbustede kvinder ofrer støtte, når det kommer til at bære en stropløs bh eller springe over den slags tøj, der kræver en stropløs bh helt. Mens en stropløs bh måske ikke føles lige så vidunderlig som dine daglige basale bh'er, kan de sikkert føle sig hjælpsomme og komfortable til en dag ud og om eller en aften ude på byen. Og med nye mærker, der er dedikeret til cupstørrelser D og op, der skaber nye stilarter hele tiden, har tiden aldrig været bedre at prøve en stropløs bh.

Kom dig ud af skulderpladerne, halter kjoler og stroppeløse kjoler! Nedenfor finder du en rundvisning af nogle af de bedste stropløs bh'er til større cupstørrelser - helt op til jeg kop. Husk, sørg for at det passer først! Prøv en ud for dig selv og se lige hvor magisk det kan føles at gå fri i en bh, der passer godt og føles fantastisk! 

02
af 10

Curvy Couture

Curvy Couture strapless bra

Curvy Couture

Brand: Curvy Couture 

Prøv denne stil: Stropløs Sensation multi-way push up 

Størrelser: DDD, G, H (34-44) C, D, DD (36-44) (US-dimensionering)

Pris: $ 65

Farver: Bombshell Nude og Black

Denne multi-vejs stropløs kan bæres 7 måder: stropløs, halter, center halter, cross-front, cross-back, classic eller one-strap! Plus, det skaber løft og form med push up pads, noget som nogle fulde buste bh ikke indeholder. De konturerede kopper giver målrettet udformning. Og det er konstrueret til at forblive på plads takket være en stop-stripe rundt om halsen og båndet og for at understøtte dine kurver med et polstret nederste bånd for ekstra komfort og sikkerhed. Den 4-rækkede krog- og øjenåbning lukker stabilitet. Bonus: Denne bh kommer med klare og regelmæssige stropper, så du kan bære den på nogen måde, der virker for dig og dit outfit!

Bundlinie: Hvis du leder efter en push up stropløs med multi-way funktion op til en H kop, få denne bh!

03
af 10

parfait

parfait Jeanie strapless

parfait

Mærke: parfait 

Prøv denne stil: Jeanie Cabriolet Stropløs Kontur BH 

Størrelser: 30D-40G (UK-dimensionering)

Pris: $ 48

farver: Naken eller Sort

Denne robuste bh har tykke, støbte kopper til en støttende og attraktiv form. Metalhjertets charme og bue i midten er et godt præg, men intet i forhold til den støtte, du får fra firmaet, bredt band. Lavet af et mærke, der har specialiseret sig i D-G-cup størrelser, kan du stole på denne bh for at holde op og gøre sit job. 

Bundlinie: Denne overkommelige bh giver en solid, glat støtte til D-G-cupstørrelser!

04
af 10

Panache

Panache Porcelain Elan strapless

Panache

Mærke: Panache 

Prøv denne stil: Porcelæn Élan Støbt Stropløs BH

Størrelser: 28-38 D-G (UK-dimensionering)

Pris: $ 68

Farver: sort, beige

Koperne af denne Panache BH er let støbt for beskedenhed uden en fyldig fornemmelse og god form. Desuden giver den tynde overkant af kopperne en glattere overgang til huden for en glat og slank silhuet under stramme eller rene tøj. Denne konturbjælke har understøttende underwires og en darling dunkeform, et ægte tilbagetog fra typiske high center gores på de fleste bryst stropløs bh'er. De lange, glatte sider og ryg har en blødt meshforing og elastiske kanter med silikone til skridsikker støtte.

Bundlinie: En pålidelig go-to for fuld busts fra et stort fuldt bust mærke med en nedslående silhuet

05
af 10

Prima Donna

Prima Donna Divine strapless

Prima Donna

Mærke: Prima Donna

Prøv denne stil: Guddommelig Stropløs BH

Størrelser: 30-42 bånd, C-G kopper (europæisk dimensionering)

Pris: $ 150

Farver: Venus (neutral) og sort, med modefarver til rådighed hver sæson

Denne støbte stropløs bh er lavet af glat simplex materiale prydet med en delikat blonder design. Den moderate kopdækning er fantastisk til de fleste outfits, og de aftagelige stropper gør det også alsidigt! Det bedste træk ved denne stropløs bh er den brede, krydsende, skulpterede elastik, der udgør ryggen. Det ombryder din krop i et kram, mens du sikrer dig det på plads. Selvom det er lidt mere af en investering end nogle af de andre mærker, gør dens design og funktion det til en god pris.

Bundlinie: En fashionabel og funktionel mulighed for den luksuriøse kunde, der ønsker en glat support.

06
af 10

Freya

Freya Deco Strapless Bra

Freya

Mærke: Freya

Prøv denne stil: Deco Støbt Stropløs BH

Størrelser: 28-38 bånd, B-GG kopper (UK-dimensionering)

Pris: $ 69

Farver: Sort, nøgen

En populær bh blandt fulde busted kvinder, denne stropløs konvertible stil er en sand Godsend! Det er en fantastisk blanding af stil og funktionalitet, plus en fejlfri form. Det viser lige nok spaltning med et sexet lavt frontdæk og ankre på plads med gripper elastik.

Bundlinie: En fan favorit - dette er et forsøg værd!

07
af 10

Elila

Elila Strapless bra

Elila

Mærke: Elila

Prøv denne stil: Microfiber Støbt Stropløs

Størrelser: 34 - 46 bånd, D-I kopper (US-dimensionering)

Pris: $ 67

Farver: Sort, nøgen 

Elila er førende i intimater for fyldigere figurer og busts. De lavede selv en bh til N kop! Deres stropløs bh er godt konstrueret og konstrueret af topklasse materialer. Den spacer-støbte kop er fleksibel, men understøtter og former på grund af en indre tredelt kop. Lys side udbening tilføjer til strukturen og understøtningen. Gå ikke glip af deres stropløs langline bh'er, som passer til brude og brudepiger!

Bundlinie: En sikker pasform med fleksibel støbning op til jeg kop!

08
af 10

Wacoal

Wacoal Red Carpet Strapless

Wacoal

 Mærke: Wacoal

Prøv denne stil: Rød Tæppe Stropløs Fuld Busted Underwire BH

Størrelser: 34B-38H

Pris: : $ 65

Farver: Gardenia, Sand, Sort

Strækskum cups af denne populære stropløs bh giver en glat silhuet. Plus, et polstret nederste bundbånd tilføjer en behagelig kvalitet. Den skjulte side forbliver, høje center gore og tre-kroge og tilbagekobling lukke dette bredbånd forblive på plads, om du er på en rød tæppe begivenhed, danser natten væk eller bare går en tur på en smuk dag . Brug de aftagelige stropper til at passe til dine modebehov!

Bundlinie: Stabil og glat, dette er en af ​​de bedste basale stropløse bh'er i biz! 

09
af 10

LeMystere

Le Mystere Strapless Bra

Le Mystere

 Mærke: Le Mystere

Prøv denne stil: Soiree Stropløs

Størrelser: 32-36B-G, 38B-F, 40B-E

Pris: $ 79

Farver: Natural & Black

Denne sømløse stropløs er en fuld dækning, fuld-support, konvertible bh. Ser i mange år som Fashion Week-hæftning, dets faste skumkopper, strømnettet vinger og stabiliserende center gore er designet til at give dig selvtillid til at afholde enhver stil uden bekymring for glid eller ubehag. Perfekt til flere størrelser, de udvidede koppestørrelser, der tilbydes op til G-kop og fuld form, gør dette til en sand vinder til den mere bustede kvinde.

Bundlinie: Glat, slank og robust - en ægte favorit!

10
af 10

Fantasie

Fantasie Strapless Bra

Fantasie

 Mærke: Fantasie

Prøv denne stil: Fantasie Udjævning Stropløs BH

Størrelser: 30-42 bånd, B-G kopper (UK-dimensionering) 

Pris: $ 69

Farver: Sort, nøgen

Denne undertrådsstropløs bh er en garderobe afgørende, helt sikkert! Tro mod navnet, det giver en glat, skulptureret silhuet med konturkopper. Derudover hjælper støttende boning silikoneforing på vinger det med at holde sin form og forblive på plads. B-D-kopper nyder to kroge høje, mens DD-G-kopper får tre kroge høje, til et ekstra bredt, støttende anker. Husk, bandet på din bh er hvor du finder den mest støtte, og støtte er afgørende i en stropløs bh. Bedste funktion er den højere center gore, som klæber på din krop og forankrer bhen på plads. Selv om denne bh begynder på B-kopper, er det en favorit blandt fuldbustede kvinder. Og med god grund.

Bundlinie: En af de bedste af bunken! En glat, støttende stropløs med en højere center gore.

1

About

Check Also

De fedeste ting at bære på de varmeste dage (og nætter!)

01 af 11 Contents1 Når det er varmt udenfor2 Breezy Toppe3 Shorts4 Undertøj5 Pyjamas6 Natklæder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3