Home / Undertøj og badetøj / Den bedste Backless Bras for hver outfit

Den bedste Backless Bras for hver outfit

Det svigter aldrig. Du fandt den fedeste kjole eller top til det brudebruser, pigenes nat ud eller weekendferie, for kun at indse, at den trendy åbne ryg afslører din bra band. Eller den lave ryg er ikke en god pasform til din stropløs bh. Ick! Aldrig frygte. Du kan finde friheden til at bære alle mulige lænderyg, backless, strappy back, pure back, eller blonder back toppe og klæder ved hjælp af en backless bh. Der er mange at vælge imellem i flere størrelser derude. Før du bliver fanget i alle mulighederne, skal du se på nedenstående liste. Her finder du de bedste backless bh'er for hver outfit. Gør dem! 

Nubra

Nubra

Naturlig Leopard Adhesive Bra af NuBra, $ 32

En af de største risici ved at bære en pind på rygløs bh er frygten for, at den ikke vil holde fast! Selv om der er nogle do's og ikke at bære klæbende bras (som at sikre din hud er ren af ​​olier eller lotioner), det betyder også noget, der holder på bh du bruger. Dette mærke bruger lægemiddelklæbemiddel, så du ved, at det kommer til at holde fast. Plus deres produkter er af høj kvalitet og lavet i USA. Mens mode stilen vist her er tilgængelig i A til C kop størrelser, de har en række muligheder, herunder den populære sømløse kop fås i mange grundlæggende farver eller en sassy leopard print, for A til E cup størrelser. Derudover har de push-up stilarter, silikone muligheder og meget mere. Hele indersiden af ​​den støbte kop er klæbende, og et klip i midten hjælper med at give form og løft.

02
af 07

Klistermærke BH

Braza bra

Braza / Walmart 

Braza Bra Adhesive Bra af Braza fra Walmart, $ 10

En anden almindelig selvklæbende bh-løsning til rygløse kjoler er klistermærkebjælken. Denne stil er ikke støbt og er et tyndt, hudfarvet papir, som du lægger direkte på din hud. Hele stykket papir er klæbrigt. Tricket med denne genstand er, at det giver mindre formgivning eller dækning i forhold til en støbt koppind på bh. Hvis du leder efter en mere naturlig form, er denne billetten. Fås i koppestørrelser A til DD, det er også muligt at skære bh, så det passer til dine outfits specifikke stropper eller hals. Disse engangsbroer kan tage nogle til at vænne sig til når det kommer til anvendelse, men de kommer med flere i en pakke, så du kan øve, indtil det er perfekt.

03
af 07

Bodysuit

Mode forms bodysuit

Fashion Forms / Bloomingdale's 

U Plunge Backless Stropløs Bodysuit af Fashion Forms fra Bloomingdale er $ 32 

Bodysuits er populære dameundertøj og undertøj muligheder i disse dage, og det gælder også for low back bras. Fordelen ved at bære dette legeme er, at den giver en glat front, dybt nedstødende hals og ingen ryg - alt sammen med en forankret på bunden og to klæbende strimler fastgjort til siden af ​​kopperne. 

Denne bodysuit kommer i sort og en lys hudtone, og fås i størrelser Small til XL. Fordi det ikke kommer i bh størrelse og passer til hele kroppen, er det måske ikke den bedste pasform for alle. Men med sin trendy snit og dækning er det et skød værd! Det kan bare være den lille rygbremse genstand du har ledt efter. 

Hvis en bodysuit ikke er din ting, så prøv en svag ryggen som den Le Mystere Soiree Bustier eller noget lignende! Bras som dette har været en fabelagtig mulighed for bruder med små dips i ryggen af ​​deres stropløs kjole i årtier.

04
af 07

Low Back Cabriolet Push Up Bra

Jezabel bra

Jezebel / Kohls

Omfavn den sømløse konvertible push-up bh ved Jezabel fra Kohl er $ 38

Ikke alle backless bra muligheder skal være stick-on eller helt backless. For nogle af de lave rygsække og kjoler kan en konvertibel bh som denne gøre tricket. For det første er denne bh til rådighed for A til DD kopstørrelser og har konvertible stropper, der kan bæres som en halter, kryds i ryggen eller lige ryg. Nøglen til lowback-indstillingen er, at denne push-up bh kommer med en lav-back konverter.

En low back-konverter lægger fast på båndet på den ene side og vikler så rundt om din torso og ankre på plads og fastgør derefter til den anden side af ryggen. Dette holder bandet lavt i ryggen og ud af vejen for de fleste lavtryggs kjoler. Husk at du vil have lidt elastisk indpakning omkring din mave, så dette er ikke den bedste sømløse løsning under tøj. Det er en god mulighed, hvis din kjole eller outfit er flydende, løs eller meget tekstureret, som tyk sequin eller strik. 

Husk på, at du kan købe en low back konverterrem til at fastgøre til de fleste af dine bh'er. Eksemplet her sker bare for at være en stor konvertibel bh med masser af stropper, og inkluderer low back konverteren.

05
af 07

Low Back Bralette

Gratis people low back bralette in blue

 Gratis mennesker

Low Back Bralette by intimt til Gratis mennesker, $ 30

Denne no-show bralette er en breezy mulighed for low back toppe og trendy kjoler. American fremstillet af Free People's "Signature Seamless", stof denne bralette har også en V-hals i tillæg til en lav, åben ryg. Det er en pull-on stil, der kommer i størrelser XS / S og M / L, plus over et dusin farver. Denne fedte blå nuance er bare starten.

Dette er en god mulighed, når du har brug for noget problemfrit og nemt med let støtte og ligeglad med stropper. Og da det kommer i mange farver, kan du matche det til dit outfit. På den måde kan det være en farverig del af dit udseende, hvis stropperne eller ryggen viser sig. 

06
af 07

Brystvorter

Nippies

Nippies / Bare Nødvendigheder 

Nippies Skin Adhesive Nipple Covers af Bristols 6 fra Bare nødvendigheder, $ 25

Nogle gange er den lille rygbremse løsning, du leder efter, ikke engang en bh! Ofte årsagen kvinder bærer en bh er at yde støtte og dækning. Den dækning, de leder efter, er virkelig at skjule formen eller farven på deres brystvorter. Hvis du ikke leder efter support eller form og kun ønsker dækningen, kan du springe over bhen sammen og bære et par klæbende brystvorter. Der er flere muligheder, når det kommer til brystvortedæksler - fra engangspapir eller kludlignende materialer til sequin eller sjove former og udskrifter og meget mere. I de fleste tilfælde er en klare, glat silikonestil i en hudfarve så tæt på din som mulig klog, fordi dækserne giver en uigennemsigtig, usynlig dækning. 

Tippedæksler er en særlig god mulighed, hvis din backless outfit har en vis støtte indbygget til forsiden, som en hylde bh, underbust sømme eller fast materiale. Uanset om du vil frie flow eller bare vil have lidt ekstra dækning, er de en god tilføjelse til din undergarderobe.

07
af 07

Pretty Back Bra

Smuk back bras

Bare nødvendigheder 

Hvis alt andet fejler, når det kommer til, hvad man skal bære med en rygkjole, kan man prøve at bære en bh med en smuk ryg! Lad en blonder, strappy eller detaljeret bra band og back show som en del af dit outfit. Match det til dit personlige udseende, og du har ikke kun fundet en løsning, men en helt ny stil at rocke. 

Set her (venstre til højre): Wacoal, Paramour af Felina, Onzie hver tilgængelig på Bare Nødvendigheder 

 

 

1

About

Check Also

De mest trendy badetøj til Plus Size i sommer

Sommer er badedragt sæson, og shopping for noget, der er på trend og passer til …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 33