Home / Undertøj og badetøj / 3 enkle metoder til at finde din bh størrelse

3 enkle metoder til at finde din bh størrelse

3 enkle metoder til at finde din bh størrelse

At finde din bh størrelse er så vigtigt at føle sig understøttet, komfortabel og sikker i dine undertøj. En velegnet bh ser ikke kun bedre ud, men det føles også bedre. Hvis du har lider af at grave bh-stropper, klemme underwires eller bh-kopespild, er chancerne for din bh størrelse en opdatering. 

Der er flere forskellige metoder til at måle og beregne din bh størrelse. 

Mulighed 1: Få størrelse af en bra montør 

Personligt har jeg passet tusindvis af kvinder til bh'er!

Det har været min yderste glæde at hjælpe kvinder med at prøve og finde bh'er i de størrelser og stilarter, der passer bedst til dem. Mange bh-montører har gennemgået træning og har daglig erfaring med de mærker og bh-stilarter, de sælger. At arbejde med en bh-montør kan være en effektiv og fornøjelig måde at handle på. Hun kan fejlsøge og rette passende problemer lige på stedet, og sørg for, at din bh er justeret og passer godt. Jeg foreslår stærkt at arbejde med en respekteret bh montør, hvis du kan!

Mulighed 2: Bremsekalkulator

En anden mulighed er at tage din underbust og bustemålinger og indsætte dem i en bh-kalkulator. Bra-regnemaskiner bruger en forudbestemt algoritme eller matematisk ligning til at foreslå en bh størrelse. Mens regnemaskiner kan være et nyttigt bh-pasningsværktøj, kan de også medføre smertefulde unøjagtigheder. Hvis du poper dine målinger i flere regnemaskiner, får du flere modstridende bra størrelse forslag.

Desuden har en bh-kalkulator ikke et menneskeligt element. Det betyder, at der ikke er nogen, du eller en professionel, der tager hensyn til ting som brystform, alder, sundhedsproblemer eller personlig komfort.

Jeg foreslår at bruge en bh-kalkulator kun til en anden udtalelse eller at estimere et grundlæggende udgangspunkt før nogle forsøg og fejl, mens bh shopping.

 

Mulighed 3: Selvbetjening ved hjemmet

En anden mulighed er at tage dine egne målinger, og brug gøre nogle enkle matematikker til at estimere din bh størrelse. Det kræver ikke en lommeregner eller en tur til en bh shop, og det kan gøres alene eller ved hjælp af en ven.

1

 Selvom du synes alle dine bh'er passer fint, skal du tage dine målinger alligevel. Du kan måske finde ud af, at du ikke er den størrelse, du troede, du var. Du vil også være et skridt tættere på at opleve komforten og støtten ved at bære en bedre passende bh.

Hvad skal du bruge:

· Et blødt målebånd 

· Hvis du ikke har et målebånd: erstat et langt stykke bånd, snor eller garn. Hold et par saks i nærheden for at afskære det overskydende bånd efter måling af din krop, samt en flad målestok til måling af båndet.

· Din bedste pasform, ikke polstret bh. Det er ok, hvis det ikke passer perfekt. Måling, mens du har på bh, er ofte nemmere og mere præcis end at have ingen bh overhovedet.

· Et papir og en pen

Hvordan man måler

Trin 1: Find din båndstørrelse

Bra-bandet giver næsten hele din bhs støtte. Et fast, godt passende bh-bånd er nøglen til en god pasform. Og fordi bh-cup størrelse er i forhold til din båndstørrelse, er det vigtigt at få det rigtige, før du går videre. Bemærk: Nogle mennesker foreslår at tage målinger, mens de bukker over eller lægger sig ned.

Disse instruktioner fungerer bedst, mens du står lige og høj.

1. Løft målebåndet rundt om din torso lige under din bryst, bag dig og under skulderblade på bh-båndet og tilbage til under brystet.

2. Målebåndet skal forsigtigt kramme din krop, forblive parallelt med gulvet. Ånde naturligt.

3.     Optage din måling i inches, afrunding op til nærmeste hele tal.

4. Afhængigt af mærke af bh du vil have på, niveau af komfort og støtte kræves, vil du tilføje 0-5 inches til denne måling. 

5. Hvis måling er ulige, Tilføj 1, 3 eller 5 tommer (detaljer nedenfor)

6. Hvis målingen er også selvom, Tilføj 0, 2 eller 4 tommer (detaljer nedenfor)

Eksempel: Din underbust eller båndmåling er 30 tommer. Dette er et lige antal, så vi tilføjer 0 og 2 for at finde vores båndets startstørrelser.

Tilføjelse af nul tommer betyder, at din båndstørrelse vil være en 30. Tilføjelse af to inches betyder, at din båndstørrelse vil være 32. 

Hvis din underbust var 29 inches, ville du tilføje 1 og 3 tommer til denne måling. De foreslåede båndstørrelser vil være 30 og 32 igen. 

Husk, disse er forslag og hvert bh-bånd passer anderledes. Faktisk bruger nogle klassisk designede mærker en ældre metode til bh-målinger, og du vil måske tilføje 4 eller 5 tommer. Det betyder, at den samme kvinde kan bære et 34-bånd i visse undertøjs mærker. Du kan starte med det midterste nummer og bruge forsøg og fejl til at bestemme den bedste pasform for hver bh. 

Trin 2: Find din bystmåling

Vidste du, at din kopstørrelse er baseret på din båndstørrelse? Det betyder, at din båndstørrelse ændres, det gør også kopens størrelse. Det er vigtigt at starte med en velegnet båndstørrelse, før du bestemmer din kopstørrelse. 

1. Målebåndet måles igen på den højeste del af brystet på brystvandsniveau. Målebåndet skal forsigtigt kramme din krop fra din bryst, rundt om din ryg og til din byste igen. 

2. Sørg for, at målebåndet er parallelt med gulvet.

3.     Optage dette tal i tommer, afrunding til nærmeste hele tal. 

4. Ved hjælp af dette nummer skal du lave en enkel matematik for at bestemme din kopestørrelse.

Eksempel: Dine brystforanstaltninger 36 ". 

Trin 3: Beregn din kupstørrelse

Lad os lave nogle enkle matematikker for at bestemme din foreslåede kopstørrelse. 

1. Træk din laveste båndstørrelse (trin 1) fra din bustemåling (trin 2). 

2. Optag dette nummer.

3. Brug nedenstående diagram til at bestemme din kopstørrelse for den båndstørrelse baseret på dette nummer. 

·0, din kop størrelse er AA.

·1, din kop størrelse er EN.

·2, din kop størrelse er B.

·3, din kop størrelse er C.

·4, din kop størrelse er D.

·5, din kop størrelse er DD * eller i nogle mærker, en E-kop. 

·6, din kop størrelse er DDD * eller i nogle mærker, en F cup.

·7, din kop størrelse er DDD * eller i nogle mærker, en G cup.

·8, din kop størrelse er H

·etc.

Eksempel: Hvis din byst måler 36 ", og din mindste båndstørrelse er en 30, er forskellen 6.

Det betyder, at i en 30 bånd vil din foreslåede kopstørrelse være en F eller DDD kop, afhængigt af producenten. 

Nu kan du bruge dette som startpunktstørrelse, når du prøver på bh'er. Husk på at hver bh passer anderledes, og beregningerne her giver dig et grundlæggende udgangspunkt. Faktisk kan du i en shoppingtur finde bras i forskellige størrelser eller stilarter hver passer godt. Jeg foreslår at prøve bras i dine alternative størrelser. Disse benævnes ofte "søsterstørrelser". For eksempel, hvis du lige har målt dig selv for en 30DDD eller F, kan du også prøve en 32DD eller E eller en 34D. Få mere at vide om, hvad din bh størrelse betyder, og hvordan koppen ændres, når båndstørrelsen ændres.

Vær forsigtig med ikke at strække for langt op i bandet bare for at opnå en mindre kopstørrelse. Denne praksis kan føre til et bra band, der er for løs. Et løst bånd understøtter ikke din buste. Et fast, tæt band vil holde din buste løftet og holde sig på plads. En god pasform er afgørende for støtte. Er du ikke sikker på om dit bånd passer? Du kan tjekke disse 6 måder at fortælle om din bh passer - fordi det er endnu vigtigere end at kende din størrelse.

Brug ovenstående trin til at finde et udgangspunkt for din bh størrelse og have det sjovt. Har du flere spørgsmål? Spørg mig! 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1