Home / Удари и Бебета / Топ 5 зимни ботуши за бебета

Топ 5 зимни ботуши за бебета

На теория може да преминете през цели зимни сезони без бебето ви да ходи, в зависимост от това кога той или тя прави първите си стъпки. Ако сте изправени пред снежен сезон с бебе, което все още не ходи, може би се чудите какъв тип ботуши да купите. Търсите топли, леки ботуши; не се притеснявайте за неща като здрава подметка или водоустойчива горна част.

Бебета, които все още не ходят, могат да бъдат малко трудни, когато става дума за закупуване на зимни ботуши. Всъщност нямате нужда от обувка със здрав подметка, а докато водонепроницаемата горна част е хубава, това не е от решаващо значение. Но искаш и краката им да са прекалено силни.

Ето моите най-добри снимки за зимни ботуши за деца.

Не само, че тези ботуши са напълно очарователни, родителите съобщават, че са топли и уютни.

Създадени с традиционната UGG супер мека горна част на велур и облицовани със смазване на търговската си марка, тази обувка е лесна и удобна, благодарение на нерегулируемите разтегливи дантели отпред. Тънкото силиконово покритие на дъното осигурява само малко сцепление, в случай че вашият малък планира тези първи стъпки.

Родителите съобщават, че те са малко по-малки, затова помислете за закупуване на по-голям размер, отколкото бихте поръчали. Освен това е важно да разберете как да се грижите за UGG ботуши, преди да направите покупка.

Цената на $ 50, това е най-скъпата обувка на куп.

Подобно на идеята за UGG, но не и цената? Проверете UGG Bixbee, който е на цена около $ 30 и предлага същите функции или използвайте този списък UGG Outlet Store, който се намира на адрес:.

03
от 05

Северната детска детска подплата

зима Boots for Babies

Семената за бременни от северно лице за бебета.
Nordstrom / LS

Ако можех да се махна с носенето на ботуши като този цял ден, вероятно щях да го направя. Меки, уютни и комфортни, този ботуши от северната страна на флирта получават чудесни отзиви с родителите.

Северното лице е известно с високото си качество и тази обувка не е изключение. Със затваряне с велкро за захващане, леко сцепление за нови проходилки, скрита еластична за сигурно прилягане и изолация HeatSeeker, за да пазят топли пръсти, това е печеливша, доколкото ме интересува.

Единственият недостатък, който мога да разбера, е, че този стил е достъпен само в размери 1-4, което е ужасен за деца, които са малко над една година и вероятно имат размер 5.

Цената е малко под $ 30, тази обувка се предлага както в синьо, така и в розово.

Допълнителни ресурси за Северна стена

  • Официален сайт на Северното лице за деца
  • За фирмата за северното лице
  • Северният магазин за пазаруване
  • Обслужване на клиенти на North Face

За съжаление, мога да ги намеря само в морско синьо и кафяво право, но това е толкова страхотно ботуш, че не можах да се противопоставям да го поставя в списъка. Плюс това, кафявото е едноцветен цвят, прав?

Pediped е страхотна обувка по редица причини. Децата на знаменитости се виждат в тях през цялото време, а качеството на обувката е призната от Американската медицинска асоциация за подтипове. Мантраът на компанията е "комфорт, качество и стил" и показва във всяка двойка, която правят.

По отношение на Original Henry Boot, вашето бебе ще се наслаждава на мека скъсана подплата, широка чанта и гъвкава сутиена. Мислех, че те могат да се носят, за да се разхождат наоколо, няма да го препоръчам, освен ако настилката не е суха.

Цената е между $ 30 и $ 40 (в зависимост от това, къде ги купувате), това е една богата обувка и си струва цената. Родителите обичат Pediped и марката е получила отличен преглед от Desiree Stimpert, нашето ръководство за обувки.

Допълнителни педирани ресурси

  • Официален сайт за педиатри
  • За фирмата Pediped
  • Управление на магазина
  • Управление на клиентите
1

About

Check Also

7 съвета за ефективно използване на помпа за кърма

Използването на гръдната помпа създава чувства на любов-омраза в много майки. Една ръка, помпата за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 11