Home / Удари и Бебета / Как да се съхранява бебешки дрехи, организирани

Как да се съхранява бебешки дрехи, организирани

Как да се съхранява бебешки дрехи, организирани

Преди да има бебе, много нови родители имат душ след душ; много от подаръците, дарени на новите родители, са бебешки дрехи. В допълнение, получаваме ръце-ме-надолу и ние вдигаме сладки неща, когато е в продажба. И така, как да запазим всичко организирано?

Приготвяме се да започнем

Организацията на бебешките дрехи може да се подходи по няколко различни начина. Планирате ли да закачите бебешки дрехи в гардероб или гардероб? Или ще бъде сгъната в скрин?

Това ще бъде голям фактор за доставките, от които ще трябва да започнете.

Ако ще окачите дрехите на бебето си, купувайте разделители за окачване или направете свои собствени тагове извън плакат с плакати с голяма маса или картон. Ако дрехите ще се съхраняват в скрин, създайте разделители, използващи същия метод. Можете да ги закупите, но наистина не е трудно да направите своя собствена.

Сортирайте всичко по размер, след което опаковайте всичко, което в момента е прекалено голямо в дишащ контейнер като платнена кутия. Картонените банкерни кутии също работят добре, но не забравяйте да обвиете бебешките дрехи в хартиена хартия, която не съдържа киселини, така че да не се обезцветяват, докато се съхраняват. Маркирайте кутиите по размер и какво е вътре и след това ги съхранявайте по-късно. Въпреки че може да бъде изкушаващо да се организира по вид облекло, наистина е много по-лесно да се организира по размер, защото можете просто да вземете кутията, от която се нуждаете, когато времето е правилно.

Организиране на гардероба

Окачените разделители ще ви спестят благодат в гардероба.

Независимо дали решавате да запазите само текущия размер, който носите на бебето ви, или да включите и следващия размер на бебето, купете или създайте тагове за размерите (ако е необходимо) плюс вида на дрехите. Например, ако сте имали новородени до 6 месеца дрехи в гардероба на вашето бебе, ще висиш тагове за 0-3 месеца и 3-6 месеца за всеки тип облекло.

Това може да е толкова просто, колкото "игрални дрехи", "дрехи за дрехи" и т.н., или може би това са дори по-основни "ризи с къси ръкави", "джъмпери" и т.н. Целта на тази система е да се увери, който пуска пералнята, следващият човек да се облича на бебето ще може лесно да намери това, което търси.

Организиране на чекмеджетата

Когато за пръв път отворите празно чекмедже, може да ви е изкушение просто да сгънете бебешките дрехи и да го наречете ден. Но по-късно, когато се променяте в полунощ, може да имате втора мисъл.

1

Тъй като бебешките дрехи са толкова малки, лесно е да ги вземете в малко пространство; особено ако ефективно използвате организаторите на чекмеджета. Те могат да бъдат закупени в почти всеки домашен магазин, или можете да измерите чекмеджето и да изрежете картон с голяма маса, за да направите своя собствена. Облечи домашно разделителите с опаковъчна хартия или scrapbooking хартия, ако обичате.

Сгънете или валейте и ги съхранявайте в една секция. Направете същото и за чорапи, чорапогащи, дрехи и всякакви други предмети, които искате да съхранявате в чекмеджето. Ако е необходимо, направете малки етикети за залепване, за да се придържате към устните на чекмеджето, като посочите какво се случва във всяко пространство. През първите няколко седмици у дома, много приятели и роднини ще спрат, за да ви помогнат с неща като пране и това може да бъде огромен спестяване на време.

Организиране на съхранение на място

Когато организирате бебешките си дрехи, не забравяйте за пространството на гърба на вратите на детските стаи и гардеробите. Това е чудесно място за куки за задържане на палта, качулки, пуловери, шапки и всичко останало, от което може да се нуждаете, когато излизате през вратата сутрин. Ако имате момиче, залейте красива лента, за да съхранявате барета.

Организиране на обемисти неща

Елементи като суичъри, пуловери и снегоходки не винаги се сгъват за лесно съхранение. В килера те могат да заемат много място. Използвайте хубава кошница от ракита, за да я сгънете и да я поставите. Това не е огромно пространство, а ви дава лесен достъп до елементите, от които се нуждаете.

Редактирана от Дженифър Никол Съливан, Ексклузивни бебешки дрехи

1

About

Check Also

Как да разберете дали бебешкото облекло е подходящо

Детските размери могат да бъдат трудни за заглушаване, когато имате бебе, което се разраства като …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 75