Home / Toppe og trøjer / 10 måder du kan style en hvid blazer til at se sød ud

10 måder du kan style en hvid blazer til at se sød ud

Der er visse must-have closet stykker, som hver kvinde har brug for i sin garderobe at gøre klædt lettere og mere fashionable. Den hvide blazer til kvinder er absolut et af de væsentlige klædedele sammen med det perfekte par skinny jeans og en stor hvid skjorte. Disse genstande kan øjeblikkeligt tilføre polsk og elegance til så mange forskellige outfits, fra afslappet dagligt udseende til kontorslæde og søde udklædning. Tjek disse 10 street-inspirerede måder, du kan bære en hvid blazer på nu.

Gade style white blazer and mini skirt

Edward Berthelot / Getty Images

 

Her er en sød outfit, der er perfekt til varme vejrdatoer, når du vil være komfortabel, men se på mode nok til, hvor natten natten kan tage dig. En hvid kæreste blazer er det perfekte øverste lag til en nem date aften outfit med en t-shirt gemt i en mini nederdel. Klæd det op med høje hæle og en sød kobling pung til cocktails og fester, eller lav lav nøgle i loafers, som afbilledet her, til dag datoer og koncerter.

02
af 10

Med en Crop Top

Gade style white suit and black crop top

Christian Vierig / Getty Images

 

En hvid blazer og bukser kan se strømlinet og sofistikeret - men det kan også styles til at se ung og edgy ud. Tag et kig på dette street style outfit med en hvid blazer, hvide bukser og en sort afgrøde top. Alvorligt kølige sorte tilbehør, herunder Ray Ban stil solbriller og en besat sort læder taske, tilføj en rock and roll vibe, der føles helt rigtigt.

03
af 10

Med Flare Jeans

hvid blazer and flare jeans outfit

Christian Vierig / Getty Images

 

Brede ben jeans er tilbage i stil nu - men det kan være udfordrende at bære denne vintage inspireret, hippie stil og look trukket sammen. Som det ses her, tilføjer du en hvid blazer til et outfit med flare jeans, er dit hemmelige våben til at se straks bedre klædt ud. Vi ville bære denne søde casual outfit til brunch med pigerne, antikke eller sightseeing.

04
af 10

Perfekt Weekend Outfit

Gade style casual white blazer and jeans

Edward Bethelot / Getty Images

 

Vi kunne nemt leve i denne søde weekend outfit af slanke jeans, en hvid tank top og en perfekt passende hvid blazer til kvinder. Så mange mode redaktører kler præcis som dette med en hvid blazer og jeans, når de ikke arbejder, fordi det altid ser chic ud. Dette er et af de go-to-outfits, der kan styles på så mange forskellige måder med tilbehør også at se på mode i stort set overalt, hvor du skal gå på dine afslappede dage.

05
af 10

Med Hvide Bukser

Kvinde in white pantsuit street style

Edward Berthelot / Getty Images

 

Bukser til kvinder er tilbage på en stor måde i år, så hvorfor ikke springe på denne elegante trend? Par en dobbeltbrystet hvid blazer med slanke matchende bukser til et smukt og sofistikeret arbejdstøj, som du kan bære for at imponere kunder, chefen og dine misundelige medarbejdere. (Bare pas på, at du ikke får blæk på det!)

06
af 10

Med en Sundress

Blomstret dress and white blazer outfit for women

Christian Vierig / Getty Images

 

Den blomstrede kjole er et must-have dagtøj dressing stykke til sommer. Du kan udvide slid på et blomstret tryk sundress i din garderobe, men blot ved at tilføje en smuk hvid blazer over toppen. (Vi elsker tilføjelsen af ​​velvalgte hvide tilbehør i tøjbilledet afbildet her også). Denne smukke, sammenklædte outfit er en god måde at bære dine sommer kjoler på i overgangs måneder, så du kan få mere liv ud af dit tøj.

07
af 10

Date Night Outfit

Lille black dress and white blazer outfit for women

Edward Berthelot / Getty Images

 

Her er en sød udklædning, der ikke kun er poleret og elegant. Det er også perfekt til at beskytte dig mod luftkonditionering i restauranter. En smuk stil hvid blazer tilføjer elegance til en lille sort kjole i blonder. Bær denne friske tøj på sommerdagen, når du vil imponere din søde.

08
af 10

Over et skørt

Gade style outfit for women sheer skirt and white blazer

Matthew Sperzel / Getty Images

 

Den rene nederdel har nu et mode øjeblik - men vi bliver først til at indrømme, det er ikke den nemmeste tendens til at bære. Da denne street style ser ud, er en hvid blazer som et hemmeligt våben i din garderobe, som du kan bruge til at hæve et trendigt rent nederdel og tilføje lidt polish til dit look.

09
af 10

Over en All Black Outfit

hvid blazer and black jeans and sweater outfit for women

Vanni Bassetti / Getty Images

 

En hvid blazer er perfekt til at hjælpe dig med at bryde op en sort sort outfit, og tilføje visuel interesse for dit udseende. Her kan du simpelthen lægge en monteret hvid blazer over et grundlæggende weekenddragt af en sort turtleneck og sorte jeans. Det gør det pludselig så sofistikeret nok til at bære ud til middag - især med et stort par høje hæle.

10
af 10

Hvid Blazer Med Sort Rørledning

Kvinde in white blazer with black piping by Zara

Edward Berthelot / Getty Images

 

Når du har et hvidt outfit, er det vigtigt at style det rigtigt, så du kan tilføje visuel interesse. Ellers kan du ende med at se blid ud. Denne hvide blazer med sorte rør rundt om kanterne og en smuk bue detalje i taljen gør en masse af den styling til dig. Du kunne nemt bruge denne stil af hvid blazer til kontoret med bukser og en ladylike taske som vist her eller med jeans til et poleret weekendlook.

1

About

Check Also

Cuddle Up i disse hyggelige overdimensionerede sweater

I ordene fra Stark-familien fra "Game of Thrones": "Vinteren kommer". Og sammen med vinteren kommer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 48