Home / Топки и пуловери / Високи типове женски тяло: обличане на тялото във формата на круша

Високи типове женски тяло: обличане на тялото във формата на круша

Високи типове женски тяло: обличане на тялото във формата на круша

Високите жени не хващат много почивки, когато става дума за намиране на облекло, което се вписва добре и ласкае фигурата им. Не само, че трябва да се обличаме за нашата височина, но също така трябва да се обличаме за нашите форма. Ако сте висока жена с крушовидно тяло, не сте изключение. Заедно с взимането на вдлъбнатина и дължина в размисъл, вие ще искате да мислите за силуети, които най-добре ласкаят вашите derriere, талията и краката.

Напред сме съставили нашите седем най-добри съвета как да се обличаме за вашата уникална форма.

Contents

1. Носете панталони и дънки с широки крака. 
Когато купувате панталони с широки крака, изберете размер, който ви пасва перфектно около най-широката точка, така че кракът да не се стегне здраво по бедрата и бедрата. Това може да означава да се опитвате и да купувате панталони, които са твърде големи около кръста, но е по-лесно да накарате шивача да се вкарва в кръста, отколкото да го пуснете. Купете панталони в тъмен цвят или измийте и се уверете, че имат достатъчно дълъг колан. Само защото краката са широки, не означава, че може да се измъкнеш от панталоните, които тичат на един инч или два къси.

2. Изберете върховете, които ви удариха в най-широката си точка.

Избягвайте къси върхове и тениски, които сякаш ви пресичат в средата. Кратките върхове ще подчертаят само размерите на размерите между горната и долната половина. Потърсете дълги ками, тениски и блузи, които са достатъчно дълги, за да ударите ханша в най-широката си точка.

3. Обърнете внимание на кръста си. 
Едно от предимствата на това, че имате крушовидна форма е, че можете да покажете малката си талия с безсмислено изоставяне. Използвайте колан, за да захванете най-малката част от тялото си, като извадите окото от долната половина. Или потърсете рокли в сребърен лист или дизайн с пълна пола. (Вижте по-долу.)

4. А-линиите са ваши приятели.

Когато избирате поли, палта или рокли, потърсете опции от линия А.

Този стил подчертава вашата естествена талия, а след това излъчва над бедрата и бедрата, скривайки вашите неприятни места, без да изглежда, че се опитвате да се прикриете. Искате ли да изглеждате много добре и да се чувствате още по-невероятно? Носете токчета!

5. Потърсете върховете с интересни деколте.

Искате да подчертаете дългия си врат и хубавите рамене, така че избирате деколтето, които предлагат интересна точка. Можете да изберете обикновен връх на лодка или да отидете за нещо, по-смело като висящо оръжие или дори на рамото на рамото. Това ще държи фокуса на вашето облекло нагоре и ще привлече очи, където искате. 

6. Добавете слоеве.

За да балансирате бедрата си, можете да добавите малко количество към раменете си с жилетки, блейзери или дори жилетка. Изберете елементи, които можете да вратовръзка или колан в талията, за да поддържате женски силует.

7. Погледнете към вдъхновени високи и крушовидни актриси.

Знаменитости като Блейк Лайви, Джина Дейвис и Чарлийс Терон са примери за високи жени, които са чудесни при обличането на вашия тип тяло. С все по-приемливите стандарти за красота в Холивуд реалните жени могат да намерят полезни примери за това, как да облекат крушовидна фигура, особено ако сте 5'10 или по-високи.

Търсите повече модни съвети за високи жени?

Как да се обличаш висок, атлетичен тип тяло
Как да се облича висок, бременни тип тяло
Как да се обличаш високата типа плюс размер

1

Актуализирано от Тейлър Дейвис

1

About

Check Also

Най-дребни модни сайтове за жени в техните 20-те години

Кратки жени от всички възрасти носят мода, специално оразмерена за петити. Пети мода не означава …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 44 =