Home / Топки и пуловери / Най-дребни модни сайтове за жени в техните 20-те години

Най-дребни модни сайтове за жени в техните 20-те години

Кратки жени от всички възрасти носят мода, специално оразмерена за петити. Пети мода не означава едно и също нещо за една двайсетгодишна жена, както и за една петдесетгодишна жена, въпреки че и двете могат да бъдат по-малки от 5'4 "височина. Когато една жена е в 20-годишна възраст, подходящи дресинг означава младежки дресинг и младежки дресинг може да се превърне в носещи треньорски стилове, по-къси поли и по-тяло изглежда, но също така означава да изглеждате като възрастен и не тийнейджър.
ASOS dress

красиво-дисистър / Flickr / CC BY 2.0

Британският търговец на дребно ASOS продава дрехи и модни аксесоари ", насочени към млади модни тенденции на възраст 16-34 години", се казва в уеб сайта на ASOS. С отделни сайтове за онлайн пазаруване за Обединеното кралство, САЩ и няколко други страни ASOS покрива земното кълбо. Облеклата на Petites в ASOS е проектирана така, че да е подходяща за жени на 5'3 "и под закрито на екип от модни дизайнери в Лондон. От секси бутици и пастелни блузи до модерни или приспособени блейзъри, ASOS попада в модната марка на дребната жена нейните 20 години.
Повече ▼ "

Подобно на ASOS, Topshop е британски търговец на дребно със седалище в Лондон и онлайн присъствие по света, което включва отделни сайтове за пазаруване за САЩ, Великобритания и няколко други страни. Размерите, предлагани в петитските дрехи, варират от размер 0 до размер 10; Облеклата също понякога са по-големи по размер в малки, средни и големи размери. Topshop предлага стилове "мод-напред" и "тенденция" за петити. В Topshop ще откриете около 200 елемента на дребно облекло, включително рокли, блузи, панталони, джинси, къси панталони, поли, якета и трикотаж. Размерите, предлагани в петитското облекло, включват UK2 - UK16. Американските клиенти трябва да знаят, че размерът на Обединеното кралство е различен и обикновено ще трябва да поръчате един или два размера от американския си размер. Проверете внимателно размерите и размерите си, преди да поръчате.
Повече ▼ "
1

About

Check Also

Високи типове женски тяло: обличане на тялото във формата на круша

Високите жени не хващат много почивки, когато става дума за намиране на облекло, което се …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 50