Home / Топки и пуловери / 10 начина, по които можете да накарате бял блейзър да изглежда сладък

10 начина, по които можете да накарате бял блейзър да изглежда сладък

Има някои фигури, които трябва да имат дрешници, които всяка жена се нуждае от гардероба си, за да се облече по-лесно и по-модерно. Белият блейзер за жени е абсолютно една от онези основни дресинг, заедно с перфектната двойка кльощави дънки и голяма бяла риза. Тези елементи могат незабавно да добавят лак и елегантност към толкова много различни облекла, от ежедневния ден на разстояние изглежда, офис облекло, и сладък излиза outfits. Вижте тези 10 начина, вдъхновени от улицата, които сега можете да носите бял блейзър.

улица style white blazer and mini skirt

Едуард Бертоло / Гети изображения

 

Тук има сладък костюм, който е идеален за топли метеорологични дати, когато искате да се чувствате комфортно, но изглеждате достатъчно модерни, където може да ви отведе нощта. Белият блейзър е идеалният топ слой за лесна нощна екипировка с тениска, закачена в мини пола. Облечете го с високи токчета и сладка чанта за съединители за коктейли и партита, или отидете на ниски клавиши в мокасини, както се вижда тук, за дати и концерти.

02
от 10

С изрязана повърхност

улица style white suit and black crop top

Християн Vierig / Гети изображения

 

Белият блейзър и панталоните могат да изглеждат модернизирани и изтънчени, но може и да изглеждат така, че да изглеждат млади и опиянени. Разгледайте този уличен стил с бял блейзер, бели панталони и черен цвят. Сериозно готините черни аксесоари, включително слънчевите очила Ray Ban и черна кожена торба, добавят рок и ролка, която се чувства точно.

03
от 10

С флейти дънки

бял blazer and flare jeans outfit

Християн Vierig / Гети изображения

 

Широките дънки на краката се връщат по стил сега, но може да е предизвикателство да носите този ретро-вдъхновен, хипи стил и външен вид. Както се вижда тук, добавянето на бял блейзер към костюм с джинси е вашето тайно оръжие, за да изглеждате по-добре облечени. Ще носим този сладък случаен костюм, за да се забавляваме с момичетата, да преставаме да се занимаваме с дрехи или да разгледаме забележителностите на града.

04
от 10

Перфектен уикенд

улица style casual white blazer and jeans

Едуард Бетело / Гети изображения

 

Бихме могли лесно да живеем в този сладък уикенд облекло от тънки джинси, бял резервоар на върха и перфектно монтиращ се бял блейзер за жени. Толкова много модни редактори се носят точно така, с бял блейзер и дънки, когато не работят, защото винаги изглежда шик. Това е една от онези костюми, които могат да бъдат оформени по толкова много различни начини, с аксесоарите също, за да изглеждат модерни практически навсякъде, където трябва да отидете на небрежните си дни.

05
от 10

С бели панталони

жена in white pantsuit street style

Едуард Бертоло / Гети изображения

 

Мъжкият костюм за жени се връща в голяма степен тази година, така че защо да не скочим по тази елегантна тенденция? Сдвояване на двоен бял блейзер с тънки панталони, за прекрасна и изтънчена работна екипировка, която можете да облечете, за да впечатлите клиентите, шефа си и завистните си колеги. (Просто внимавайте да не получите мастило върху него!)

06
от 10

С Sundress

цветчета dress and white blazer outfit for women

Християн Vierig / Гети изображения

 

Цветната рокля е задължително през деня дресинг за лятото. Можете да удължите носенето на флорални отпечатъци в гардероба си, но просто добавете шик бял блейзър отгоре. (Обичаме и добавянето на добре подбрани бели аксесоари в изображението, показано тук). Тази красива, изтеглена екипировка е чудесен начин да носите летните си рокли в преходни месеци, за да можете да получите повече живот от дрехите си.

07
от 10

Дата нощни облекла

Малко black dress and white blazer outfit for women

Едуард Бертоло / Гети изображения

 

Ето го сладкото излизащо облекло, което не само е полирано и елегантно, но и е идеално за защита от климатичните промени в ресторантите. Сладкият блейзер стил на смокинга добавя елегантност към малка черна рокля в дантела. Носете този свеж елемент на лятната ваканция, когато искате да впечатлите скъпата си.

08
от 10

Над половинка пола

улица style outfit for women sheer skirt and white blazer

Матю Шперцел / Гети изображения

 

Почтената пола вече има моден момент - но ние ще бъдем първите, които признаем, че това не е най-лесната тенденция да се носят. Както показва този вид уличен стил, белият блейзър е като тайно оръжие в гардероба, което можете да използвате, за да издигнете модната чиста пола, като добавите малко лак към външния си вид.

09
от 10

Над черно облекло

бял blazer and black jeans and sweater outfit for women

Ванни Басетти / Гети изображения

 

Белият блейзер е идеален, за да ви помогне да разкъсате изцяло черно облекло и да добавите визуален интерес към външния ви вид. Тук можете просто да поставите монтиран бял блейзър върху основен уикенд, облечен в черна рокля и черни джинси, внезапно да изглежда толкова изтънчен, че да се натовари на вечеря - особено с голям чифт високи токчета.

10
от 10

Бял Блейзър с черни тръби

жена in white blazer with black piping by Zara

Едуард Бертоло / Гети изображения

 

Когато носите изцяло бяло облекло, важно е да го направите така, че да добавите визуален интерес. В противен случай може да се окажете скучно. Този бял блейзър с черни тръби около краищата и доста красив детайл в талията прави много за вас. Можете да носите този стил на бял блейзър лесно в офиса с панталони и дамска чанта, както е изобразено тук, или с дънки за полиран уикенд.

1

About

Check Also

Най-дребни модни сайтове за жени в техните 20-те години

Кратки жени от всички възрасти носят мода, специално оразмерена за петити. Пети мода не означава …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 59 =