Home / Topit ja villapaidat / Miten piilottaa vatsa muotihäiriöillä

Miten piilottaa vatsa muotihäiriöillä

Miten piilottaa vatsa muotihäiriöillä

On olemassa useita muotitöitä, joita naiset voivat auttaa auttamaan heitä peittämään mahalaukun. Suunnaten huomiota ongelma-alueesta voi mennä pitkälle peittämään kuvamuutoksia. Jos pyöreä tumma on lukuongelma, kannattaa sijoittaa muoti keskittyä toiseen alueeseen. Pelaa kasvot hienolla kampauksella ja make-upilla ja kulutuksella tai kattokruunuilla, molemmilla koruilla tyylikkäillä tyylikkäillä korvilla.

Toinen temppuja koruilla on kaulakoru eikä rannerengas, joka, jos se olisi kulunut, olisi lähempänä aluetta, jonka yrität piilottaa. Yksi parhaista tyyleistä valita olisi riipus kaulakoru, koska se kiinnittää huomiota riipus ja pois vatsa alue.

Kuinka piilottaa vatsa takki

Sen lisäksi, että suunnata huomion pois mahasta, on joitain muita muotitekniikoita, jotka auttavat piilottamaan mahalaukun. Yksi parhaista tavoista piilottaa vatsan ongelma on muodoltaan räätälöity takki, joka on napitettu. Petitille tämä toimii erityisen hyvin, jos takki ja housut tai hame sopivat tumma väri, kuten musta, puuhiiltä tai laivastosta ja muodostavat monokromaattisen ulkoasun.

Avoimen takin käyttäminen voi myös olla tehokas tapa piilottaa ongelman vatsa. Helmikuun 2012 numerossa Tyylissä, muoti stylisti George Kotsiopoulos sanoo, että "vaaleanpunaisen blazerin tai neuletakki, joka on avattu jotain tummempaan, tekee keskiseoksesta kevyemmän ja litteämmän." Vaaleanpunainen, jossa on tulostuskuvio, voisi myös tehdä tempun.

Vältä laatikoita, jotka sopivat useampiin muotoihin, etenkin prinsessasaumoihin.

Pysy kaukana Ylisuuret Topit

Monet naiset yrittävät piilottaa ongelman vatsaan ylimitoitetulla kärjellä. Tämä ei ole tapa mennä, jos haluat minimoida alueen. Pysy kaukana kaikista yläosista, joka on liian laaja, koska se tekee käyttäjän näyttävän suurelta.

Valitse ylhäältä, kuten empire-tyyli, joka on hiukan löysä korkealla lonkan alueella, mutta se ei näytä äitiyspäältä, jolla nainen olisi pukeutunut yhdeksännen raskauskuukauden aikana. Vältä housujen tai hameiden toppaamista, mutta käytä yläosaa housujen tai hameen päällä.

Mekot tai yläosat, jotka ovat strategisesti sijoitettu ruching tai draping voi myös olla erittäin hyödyllistä peittää ongelma vatsa. Avain tähän ilmeeseen on yrittää mitä tahansa ruched tai draped vaatteet, että olet harkitsee ostaa. Varmista, että ruching tai draping piilottaa vatsa, eikä kiinnittää huomiota siihen.

Kokeile Peplum Top

Toinen tapa auttaa piilottaa ongelma vatsa on käyttää päällä tai mekko peplum. On myös tärkeää kokeilla peplumeilla varustettuja vaatteita varmistaaksesi, että peplum kätkee kätensä tehokkaasti. Peplumin leikkaus, sen peite ja peplumin valmistukseen käytetty kudostyyppi ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat tehdä peplumia joko hyvän tai huonon naamion pyöreälle vatsaan.

1

Modern Shapewear

Lopuksi, älä unohda shapewear. On olemassa paljon vaihtoehtoja shapewear, from control-top sukkahousut pukeutua paneelit tehty erityisesti auttaa hallitsemaan vatsa pullistuma. Minkä tyyppinen shapewear valitset riippuu päällysvaatteista, joita olet pukeutunut ja mikä näyttää parhaiten jokaisesta vaatteesta.

1

About

Check Also

10 tapaa, joilla voit tyylillä valkoisen Blazerin katsomaan söpöä

On olemassa tiettyjä vaatekaappeja, jotka jokainen nainen tarvitsee vaatekaapissaan pukeutumisen helpottamiseksi ja muotoutumiseksi. Naisten valkoinen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =