Home / Topit ja villapaidat / Älä käytä näitä tyylejä, jos olet lyhyt

Älä käytä näitä tyylejä, jos olet lyhyt

Aivan samoja vaatteita, jotka näyttävät loistavasti kiitotien suunnittelijan muotinäytöksiltä, ​​eivät useinkaan näytä hyviltä varttuneilta naisilta. Kiitotien mallit ovat yleensä hyvin ohuita ja melko pitkiä (tavallisesti 5 jalkaa 10 tuumaa tai pitempiä), ja niitä pidetään melkein kuin ripustin, josta vaipaa vaatteita. He voivat helposti pukea vaatteita, jotka ovat isoja ja pitkiä ja niissä on paljon kangasta, mutta lyhyet naiset, jotka käyttävät samoja vaatteita, näyttävät vieläkin lyhyemmiltä ja ehkä hieman ylimitoitetuilta. Jos muistat vain yhden avainaiheen, niin se olisi vähemmän - vähemmän kangasta enemmän valitusta.

Älä käytä näitä tyylejä, jos olet lyhyt

Peter Michael Dills / Getty Images

Koska teepituinen hame, kuten tämä vaaleansininen tee-pituus mekko Oscar de la Rentasta, putoaa vasikan keskelle ja rikkoo jalkaosan, se voi oikeastaan ​​lyhyt nainen näyttää vielä lyhyemmältä. Paras valinta petiteille on hame, kuten penkkiväre, joka putoaa jonnekin polven ympärille.

02
10

Vaatteet Turtlenecks

poolo-mekko

Neilson Barnard / Getty Images

Lyhyt nainen voi näyttää siltä, ​​että hänellä ei ole kaulaa ollenkaan, jos hänellä on nahkahousuilla varustettu vaatekappale, kuten Donna Karanin harmaa turtleneck-mekko. Paras valinta petiteille on V-pääntie, joka visuaalisesti venyttää kuvan.

03
10

Kaksinkertainen takki

kaksirivinen-takki

Frazer Harrison / Getty Images

Kaksinkertaiset takit ovat suurempia kuin yksiriviset taskut, jotka toimivat paremmin petit, koska ne eivät niele lyhyttä naista, koska tämä Michael Korsin kanariankeltainen kaksirivinen takki varmasti tekisi.

04
10

Alle-Hip-villapaita tai takki

Alla-hip-villapaita

Pascal Le Segretain / Getty Images

Lyhyet naiset näyttävät paremmilta suhteelliselta, jos ne käyttävät neuleita ja takkeja, jotka putoavat lonkan yläosaan eikä lonkan alapuolelle, koska tämä sininen Stella McCartneyn pusero tekee.

05
10

Furry tai puffy liivit

pöhöttynyt-liivi

Frazer Harrison / Getty Images

Kaikki irtotavarana lisätyt vaatekappaleet ovat vaatteita, joita petitien on vältettävä ja pörröinen tai pehmeä liivi sopii varmasti vaatteisiin. Diane von Furstenbergin musta turkisliivi ei ole suhteessa vartaloon.

06
10

Big Hihat

dress-kanssa-iso-hihat

Arun Nevader / Getty Images

Suuret hihat, kuten Marchesan fuksia pukeutuvat, lisäävät irtotavarana ja heikentävät lyhyitä naisia ​​kiinnostavaa tyylikäs ulkonäkö. Parempi holkki valinta petites on asennettu holkki.

07
10

Fluffy Fur Coat

pörröinen turkis-takki

Frazer Harrison / Getty Images

Ei ole mitään suurempaa kuin iso, pörröinen turkisnahka, ja pienikokoinen nainen voi lopulta päätyä enemmän karhu kuin naisen valtava, pörröinen takki, kuten tämä Michael Kors.

08
10

Poncho

poncho

Frazer Harrison / Getty Images

Yleensä pientilat näyttävät pitemmiltä ja ohuemmilta yksinkertaisissa ja minimalistisissa siluetteissa eikä ylisuurista. Tämä mustavalkoinen puhvelikangas Michael Kors poncho on tyylikäs, mutta ei pienikokoisella naisella. Lyhyiden naisten pitäisi välttää suuria, muotoutumattomia vaatteita, kuten ponchoja ja mennä tyylikkään näköiseksi.

09
10

Vaatteet, joissa on ylimääräinen kangas

vaate-, jossa on ylimäärä-kangas

Arun Nevader / Getty Images)

Vaatteet, joissa on runsaasti ylimääräistä kangasta, kuten Marchesan monimutkainen granaattipukeus, hukuttavat vartaloisen naisen kehyksen. Kangas voi olla taitettu, laskostettu, draped tai antaa jonkin muun suunnittelukäsittelyn, mutta kaikki tämän tyylin mekot ovat houkuttelevia lyhyille naisille.

10
10

Barokki Ballgown

hääpuku

Kristy Sparow / Getty Images

Vaikka useimmat naiset luultavasti eivät ole pallokengän markkinoilla, ellei meillä ole osallistumisia pukujuhliin, muutamat lemmikkieläimet saattavat pitää pukeutuneena palloilusina hääpukuina, kuten tämä Elie Saabilta. Koska pallolaadin siluetti on niin liioiteltu, lyhyet naiset pitävät sitä välttämättömänä valittaessa morsiuspuvun ja valitsevat enemmän mairittelevaa ja yksinkertaisempaa tyyliä vähemmän kangasta.

1

About

Check Also

Kaunista nämä kodikas Ylisuuret villapaidat

Starkin perheen sanoista "Game of Thrones": "Talvi on tulossa". Ja talven mukana seuraa kova sää, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1