Home / tilbehør / Vedtagelse Smykker Gaver

Vedtagelse Smykker Gaver

For de fleste kvinder er smykker altid det rigtige svar når det kommer til at vælge en gave, men der er mange adoptions smykkestykker, der kan findes online, der gør også vidunderlige adoptionsgaver. Jeg synes også, det er vigtigt at bemærke, at de fleste af disse butikker sender en del af deres provenu til gavn for forældreløse rundt om i verden.

Jeg ved, at vi alle bliver spændte på at se, hvad eller hvem der lavede toppen af ​​en liste, men disse varer er ikke i nogen rækkefølge. Disse er alle så smukke produkter, og jeg ønskede ting, der kunne tilpasses til enhver adoptionshistorie eller være til vedtagelse generelt.

Glad shopping.

EMK Press Adoption Jewelry Pendant

Hvert vedhæng kommer med et adoptionsdigt.
Billede brugt med tilladelse fra EMK Press

Denne adoption smykker er et originalt design af adoptiv mor Sherra Buckley. Det er sterling sølv vedhæng og måler 5/8 "x 7/16" med en lille sol, stjerne og hjerte design og kommer på enten en 18 "sterling sølv beaded kæde (til en pige) eller en 18" læder kæde (for en dreng). Halskæden er pakket i en kongeblå satin snorpose. Vedhænget ledsages også af et særligt digt til din søn eller datter trykt på 8,5 x 11 papir, der er egnet til indramning, der forklarer symbolerne på anhænget og forhåbentlig hjælper med at forklare den sorg og det tab, der ledsager vedtagelsen.
Mere "

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 58