Home / tilbehør / Undgå disse udseende, hvis du er på den petite side

Undgå disse udseende, hvis du er på den petite side

Hvordan to wear a scarf

Foto © 2009 af Paula Darnell

Den første måde at ikke bære et tørklæde til petite kvinder på er trikotage. Typisk består tæppeformet af et lille tørklæde, der er bundet rundt om halsen og knust på siden. Desværre gør denne stil intet til fladere petites, fordi det skaber en forkortelse illusion, ligesom en choker halskæde ville gøre. En bedre måde at bære et lille tørklæde på ville være gemt i en V-hals, så halsen åbnes, hvilket skaber en forlængende illusion.

02
af 05

Knyttet i halsen og dræbt i ryggen

halstørklæde

Hvordan ikke at bære et tørklæde til Petites - Knotet i halsen og dræbt i ryggen.
Foto © 2009 af Paula Darnell

Der er ikke noget galt med draping af et diagonalt foldet kvadrat tørklæde rundt om halsen. Problemet med petites kommer, når knuden er placeret i midten af ​​halsen, fordi en ønskelig vertikal linie afbrydes, hvilket resulterer i en afkortningseffekt.

Et alternativ ville være at trække knuden ned for at danne en V-form. I så fald skal du sørge for at fastgøre tørklædet, så det forbliver på plads. Eller prøv at skabe illusionen af ​​en smule mere højde ved at drage et tørklæde lodret.

03
af 05

Indpakket rundt om halsen og bundet på forsiden

halstørklæde

Hvordan ikke at bære et tørklæde til petitter - indpakket rundt halsen og bundet på forsiden.
Foto © 2009 af Paula Darnell

De fleste korte kvinder har alligevel korte halser, men i et tørklæde på denne måde får vi os til at se ud som om vi slet ikke har halser. Hvis du flytter tørklædet, så det slår over en skulder til et trendy asymmetrisk udseende, vil du genoprette halsen og visuelt skabe en ønskelig længere linje.

04
af 05

Indpakket vandret og dræbt lodret

halstørklæde

Hvordan ikke at bære et tørklæde til petitter - indpakket vandret og dræbt lodret.
Foto © 2009 af Paula Darnell

Luk, men ikke helt der, dette udseende er halvt ret til korte kvinder. To stærke linjer kæmper her, og selvom en høj model med en lang, piletræ nakke kan se godt ud i denne stil, er det ikke bedst for korte kvinder. Tweaking denne stil ved at slippe af med choking hals wraparound, åbne halsen og bevare to lodrette linjer vil hjælpe petites se højere.

05
af 05

Bulky Neck Wrap

halstørklæde

Hvordan ikke at bære et tørklæde til Petites - Bulky Neck Wrap.
Foto © 2009 af Paula Darnell

Problemet? Alt for meget fuzzy wuzzy og no neck. Et mindre voluminøst tørklæde, der bæres inde i et frakke, virker meget bedre for petites, fordi alt det ekstra fluffy, furry, klumpede stof gør os også mere tyngre.

1

About

Check Also

7 Smykker Hacks Brug af husholdningsartikler

01 af 08 Contents1 7 ingenious smykker hacks2 Hjemmelavet Smykker Cleaner3 Untangle Stubbon Knots i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 71 =