Home / tilbehør / Sådan tilslutter du dine grimme juletrøjer til at gøre dem endnu ugliere

Sådan tilslutter du dine grimme juletrøjer til at gøre dem endnu ugliere

 En af de bedste ting om ferien er, at Ugly Christmas Sweater sæson er vendt tilbage. Ud af alle traditioner i denne årstid kunne dette være en af ​​mine favoritter. Har du været inviteret til en Ugly Christmas Sweater Party og vil sørge for, at din sweater er den grimeste af dem alle? Eller søger du at lave din egen DIY grimme juletrøje for at vinde nogle point for kreativitet? Her er nogle tips til at få adgang til og skabe din egen grimme af de grimme jule sweater hele tiden.  

Grim Christmas Sweaters

Getty / AE Pictures Inc.

 På trods af sin utrolige popularitet ved ingen, hvordan den grimme juletrøje tradition begyndte. Nogle mener, at det startede i Canada eller nordlige midterstater. Hvis du er interesseret i at lære mere om spekulationerne om den grimme juletrøje, sammen med tips om hvordan man smider den perfekte fest, skal man tjekke ud The Ugly Christmas Sweater Party Bog af Brian Miller, Adam Paulson, Kevin Uld og Glenn Gontha, som også er ejere af UglyChristmasSweaterParty.com, det bedste sted at købe grimme juletrøjer.

Ligesom juletræer skal grimme juletrøjer trimmes. Her er nogle ekstra accessorizing ideer, som du kan tilføje til din sweater eller endda bruge til at oprette en unik DIY grimme jule sweater af din egen.

02
af 07

Batteridrevne julelys

Batteri Christmas Lights

Walmart

Det er ikke ualmindeligt, at folk tændes på en fest. Men når det kommer til grimme jule sweater parter, "lit" tager på en helt ny betydning. Ønsker du at tilføje lidt ekstra til din sweater? Prøv at bruge nogle batteridrevne julelys. Brug dem til at trimme din sweater eller vind dem rundt om halsen som en lang halskæde. Husk at få batteridrevne julelys, ikke den type du skal tilslutte. Ingen kan lide en wallflower, der skal stå i nærheden af ​​en stikkontakt hele natten.

03
af 07

Adgang med julepynt

Santa Ornament

Getty / Michael Greenwood

 Prøv at bruge nogle ornamenter for at tilføje en vis dimension og ekstra grimhed til din jule sweater. Du kan enten ryste gennem nogle gamle æsker med ornamenter, du har gemt væk, eller du kan slå butikkerne for nogle klæbrig. Hæng dem fra din sweater eller prøv endda at omdanne små ornamenter til et par øreringe.

04
af 07

Tilføj noget flair

jul Brooches

Etsy

 Hvorfor skal serverne i dine yndlingsfamilies restauranter have det sjove med flair? Skru op nogle julebræt og pins og læg dem til en baseballtrøje for at give det et grimt jule sweater look, eller brug brocher til at tage din allerede grimme juletrøje til næste niveau.

05
af 07

Jul tema øreringe

Ung woman wearing Christmas garland around neck

Nødder / Getty Images

 Glem ikke juletema smykker. Der er masser af stilarter at vælge imellem, de mest populære er juletræ øreringe. Ikke alene vil de gøre en god tilføjelse til din grimme juletrøje, men du kan helt sikkert bære dem i hele feriesæsonen på mindre grimme måder.

06
af 07

Grøn Garland

Grøn Garland

Lowes

 Grøn krans er så billigt og kan bruges så mange forskellige måder at granke (ingen ordspil på) op en grim juletrøje eller slå en baseballtrøje ind i en grimme. For under 10 dollars kan du bruge denne krans til at lave armbånd, et hovedbånd, tilføje frynser til en sweater og meget mere. Få nogle grønne krans og lad din fantasi gå vild.

07
af 07

Glem ikke en hat

Grim Christmas Hat

Etsy

 Du kunne bare gå ud og købe en klassisk Santa hat, men vi går for grimme point her, husk? Hvis du vil gøre din grimme juletrøje ekstra grimt, skal du tjekke denne stil på Etsy. Du kan også tage en klassisk Santa hat og tilføje nogle ekstramateriale, som nogle af den grønne krans og juletap.

Ugly Wins

Med al den stress, der kommer i ferien, så tænk på grimme juletrøjer som din mulighed for at blæse lidt damp, hvor det ikke betyder noget om at få det rigtigt eller perfekt. Faktisk er jo mindre perfektion du lægger i retning af din sweater, jo mere sandsynligt er det, at du vil få kronet vinderen på næste grimme juletrækfesten, du deltager.

1

About

Check Also

Sådan vælger du den rigtige taske til din krop

Overvej noget for et øjeblik. Du giver sandsynligvis ikke håndtasker den samme kontrol, du giver …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 67