Home / tilbehør / Hvordan man bærer et kvadrat tørklæde

Hvordan man bærer et kvadrat tørklæde

Et klassisk silke tørklæde er et investeringsstykke i din garderobe, der aldrig går ud af stil. Hvis du bærer et silketørklæde med dit outfit, er det et geni, hvor du kan tilføje øjeblikkeligt, uhyre smart til ethvert udseende. Men som med mange tilbehør, er det hele i stylingen. Vi er her for at inspirere dig med vores yndlingsmåder, som du kan bære dette tilbehør, som inspireret af nogle af nutidens bedste modeindflydende.

Silke scarf outfit

Vi havde hvad

Her er en super nem måde at tilføje øjeblikkelig stil til alle dine tøj, fra weekend shorts og en t-shirt ser ud til dressier outfits til kontoret. Du skal blot folde et firkantet silketørklæde i halvt for at danne en trekant og derefter pakke det rundt om halsen, så punktet er nedad. Knot de løse ender sammen på bagsiden, og du er god at gå.

Billede fra WeWoreWhat.com

02
af 11

Punkt foran

Halstørklæde outfit

Dentelle + Fleurs

Her er det samme udseende, men med en større størrelse tørklæde. 

Billede fra Dentelle + Fleurs

03
af 11

Draped Front Knot

Firkant scarf outfit

Glam Radar

Lav et ubesværet draperet look med et silketørklæde, som det ses her, for at tilføje et feminint tryk til alle dine casual outfits i jeans. Start med løst at rulle dit tørklæde på diagonalen. Sæt det en gang rundt om halsen, med enderne på forsiden og binde løst til den ene side. Stjæle en side fra denne fashion blogger's bog, og vælg et farverigt trykt tørklæde for at få adgang til en almindelig hvid menswear-inspireret skjorte.

Billede fra Glam Radar

04
af 11

Boy Style Scarf Tie

Firkant scarf outfit

Paradise Square

Denne lånt fra drenge teknik til at binde en firkantet silke tørklæde ser især godt ud med en blazer eller en jakke. For at skabe dette udseende, rul dit tørklæde diagonalt. Bring den rundt om halsen og sørg for, at hver ende er lige stor i fronten. Lav en knude i bunden af ​​din hals, så enderne springer ud (eller hænger ned afhængigt af længden).

Billede fra Paradise Square

05
af 11

Bow Tie Scarf Wrap

Silke square scarf outfit

Lidenskab for elegance

Her er en dejlig måde at binde et tørklæde på, der kan bæres af dressy outfits, men det fungerer også godt for at gøre enklere outfits ser straks mere chic ud, som det ses her. For at trække af dette overraskende lette udseende, skal du bare rulle dit tørklæde diagonalt, bringe det rundt om halsen og binde i en bue foran.

Billede fra Passion for Elegance

06
af 11

Lang og løs frontfolie

Silke scarf outfit

Klip og sæt ind

Her er en nem måde at knytte et stort firkantet tørklæde på, for at tilføje instant polish til næsten ethvert outfit du har på dig. Start med et diagonalt rullet tørklæde. Drape den rundt om halsen og binde løst omkring halvvejs nedad. Hvis du bærer et flerfarvet tørklæde, skal du vælge en, der opfanger en farve fra et andet stykke i din outfit, for at binde hele dit look sammen pænt.

Billede fra Cut & Paste

07
af 11

Cowgirl Scarf Style

Firkant scarf outfit

Chriselle Factoren

For at oprette denne bloggers amerikansk stil skal du folde dit kvadrert tørklæde i en trekant, indpakke en gang rundt om halsen og binde forfra. Vi elsker den måde, dette let tilbehør ser ud i et trendy polka dot mønster.

Billede fra The Chriselle Factor

08
af 11

Glamourpussen

Hoved Scarf

Pige med kurver

Her er en sød måde at binde dit tørklæde rundt om på hovedet til en retro-inspireret, pin-up vibe. Først skal du lægge dit hår op i en let topknot eller simpel bolle. Rul derefter dit tørklæde på diagonalen for at skabe et langt rektangel med den ønskede bredde. Slip enderne i en knude på forsiden af ​​dit hoved..

Billede fra Girl With Curves

09
af 11

Wrist Wrap Scarf

Håndled Wrap Scarf

Silkefilosofi

Hvis du har et tørklæde rundt om dit håndled, ser det trendy ud og er en god måde at tilføje farve og interesse til dine tøj. For at oprette et håndledspapir starter du ved at folde dit tørklæde diagonalt i din ønskede bredde. Sæt to gange rundt om håndleddet og fast i en knude. Du kan lade enderne stikke ud eller stikke dem under, afhængigt af det endelige udseende, du skal hen.

Billede fra silkefilosofi

10
af 11

Taljen Wrap

Talje Wrap Silk Scarf

Fashion Gum

Et stort kvadrat tørklæde kan gøre dobbelt arbejde som et smukt bælte, som det ses her. Du skal bare rulle dit tørklæde på din ønskede bredde, pakke rundt i taljen og stik i enderne nedenunder (lige som du vil klæbe i en håndklæde-turbanes ender). Hvis du vil sikre dig, at du ikke kommer op i løbet af dagen, kan du også tilføje hemmelige sikkerhedsnåle til at sikre enderne på plads.

Billede fra Fashion Gum

11
af 11

The Loosey Goosey

Løs silk scarf outfit with white jeans

Ekstra Petite

For rigtig ubesværet elegance, rul et stort kvadrat tørklæde diagonalt og draper rundt om halsen uden at binde det, så enderne hænger løst ned. Dette er en fantastisk måde at vise mønsteret på et særligt pænt (eller dyrt) silketørklæde, samtidig med at dit overordnede udseende er ret afslappet.

Billede fra Extra Petite

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 18