Home / tilbehør / Hvordan Cartier LOVE armbånd blev så ikonisk

Hvordan Cartier LOVE armbånd blev så ikonisk

Cartier Love Bracelet

Cartier

Cartier LOVE armbånd blev først set i sommeren 1969, skabt af den sene Aldo Cipullo, hvis tidlige arbejde for Cartier fokuserede på moderne fortolkninger af gamle design og legender.

Kærlighedsarmbåndet var Cipullos fortolkning af kyskhedsbæltet, en enhedsmænd siges at have låst omkring deres hustruers talje for at sikre troskab, mens mændene var væk.

Cipullo designet et todelt armbånd, der binder sammen rundt om håndleddet. Den leveres med en lille skruetrækker til at tage den til og fra, symboliserer et "låst" og engageret forhold.

Cartier elskede armbåndet og implementerede en politik: kunder kunne ikke købe et kærlighedsarmbånd til sig selv.

Virksomheden præsenterede hans og hendes armbånd til 25 berømte par. Elizabeth Taylor og Richard Burton, Cary Grant og Dyan Cannon, Ali McGraw og Steve McQueen, Sophia Loren og Carlo Ponti, Hertugen og Hertuginde af Windsor - alle deltog i det sjove. Desværre har ikke alle ægteskaberne "taget", men vi er sikre på, at armbåndene stadig er så dejlige og tidløse som nogensinde.

En diamant studded version blev introduceret i 1979 efterfulgt af en ring, manchetknapper og øreringe.

Cartier fortæller en historie om en kvinde, der engang viste sig ved en modtagelse iført ni kærlighedsarmbånd. Hendes forklaring:

"Hør, elskede. Jeg har haft nogle elskere i min tid, og jeg fik hver af dem til at give mig et kærlighedsarmbånd. For mig er disse ni armbånd ligesom hakene på en pistolfighter's pistol!"

Uanset om du tager et løfte om kyskhed og troskab, der er forbundet med Love-armbåndet bogstaveligt talt, er der ingen benægtelse, at populærkulturen er kommet til at elske disse stykker. Mere nylig blev Kylie Jenner set i et lagdelt sortiment af LOVE armbånd. 

02
af 04

Om Cartier LOVE Armbånd

Cartier Love Bracelet Types

Cartier

Selvom den originale LOVE bangle er den mest ikoniske stil, er nyere nyere versioner blevet udgivet siden. Denne kæde Love armbånd fremhævede to sammenlåsende cirkler med de klassiske bolte.

Denne version er både mere afslappet med sit design og mere overkommelige. Der er ingen lille skruetrækker til at tage denne stil til og fra. En simpel hummerklo vil gøre tricket. 

03
af 04

Om Cartier LOVECHARITY Armbånd

Elsker Bracelet, Cartier

Cartier har tilføjet et par nye stykker til sin LOVE Collection. LOVECHARITY armbåndet er formet med et knipet silkebånd, der viser en miniature, pink guldversion et kærlighedsarmbånd på forsiden.

I starten arbejdede Hollywood berømtheder med Cartier, ved hjælp af armbåndene for at fremme en bestemt velgørenhed. Silkearmbåndets farve betyder deres velgørende valg:

  • Rosario Dawson: Ungdom AIDS, Rødt Armbånd
  • Salma Hayek: Salma Hayek Foundation, hvidt armbånd
  • Scarlett Johansson: USA Harvest, Baby Pink Armbånd
  • Spike Lee: Kanbar Institut for Film og Tv, Lilla Armbånd
  • Edward Norton: Maasai Wilderness Conservation Trust, Green Armbånd
  • Sarah Jessica Parker: UNICEF, Blå Armbånd
  • Michael Stipe: Barmhjertighed Corps / Gulf Coast Recovery, Black Bracelet
  • Liv Tyler: The Breast Cancer Research Foundation, Deep Pink Armbånd

Da dette armbånd blev først lanceret, donerede Cartier $ 100 fra salget af hvert LOVE armbånd til den tilsvarende årsag.

04
af 04

Om Cartier LOVE Armbånd

Cartier Love Bracelet History and Types

Cartier

Selv Cartier tror ikke på den misinformerede smykkemyte, at man ikke kan blande metaller. Denne version af deres Love armbånd er måske den mest glamourøse og dyre. Det dobbelte armbånd er udformet i hvidt og rosenguld og indstillet med blandede diamanter. 

Tror kærlighedsarmbåndet primært er at "låse op" kvinder i engagerede relationer? Virksomheden vidner om, at hvert design er unisex. Du er velkommen til at vedhæfte et LOVE armbånd efter eget valg til din partner uanset deres køn. 

Redigeret af: Lauren Thomann

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3