Home / tilbehør / 6 Mænds mode regler at leve af

6 Mænds mode regler at leve af

6 Mænds mode regler at leve af

Hvis du er en mand, der leder efter no-fail-tips til perfekt stil (eller du er en, der elsker en), så kig ikke længere. Følg disse enkle tips for at sikre, at du får din outfit korrekt hver gang.

Match din bælte til dine sko

Dette er en god regel at følge, og det holder tingene simple. Det er bedst at forblive med traditionelle farver, sådan sort, mørkebrun eller rig tan. Andre farver vil være vanskelige at matche, og generelt bør undgås.

Hvis du bærer sneakers hver dag, betyder det nok, at du har på jeans, i så fald prøv et bælte af stof eller noget lige så afslappet, men undgå kjolebælter med jeans og sneakers.

Matchende slips og skjorter

I et stykke tid blev den solidfarvede skjorte med et slips af samme (eller en smule) farve overalt set. Dette er nu et lidt dateret udseende. Prøv at blande tingene lidt op og eksperimentere med farver. Slips er gode måder at udtrykke sig på, men at holde det smagfuldt er din bedste indsats. Du kan ikke gå galt med diagonale striber, moderne polka-prikker, plaider og subtile mønstre. Bare sørg for, at dit slips komplimenterer din skjorte, jakkesæt, trøje eller hvad du vil bære det med. Nyhedsbindere undgås bedst, da noveten er kortvarig.

Slips skal være bundet i hvilken stil du synes, du har lyst til. Du bør vide, at der er mange forskellige måder at knytte dit slips på, og forskellige knuder siger forskellige ting.

Jeg foretrækker Windsor eller de fire i hånden, men udforsk lidt, bare for spark. Hvad angår clip-on bånd? Bare sig nej.

Pleats vs Flat-Front

Hvorfor så mange mænd har undgået fladbukser har altid været et mysterium for mig. Fladbukser ser bedre ud end plissede bukser, i det mindste det meste af tiden. Plus pletter får dig til at se mindre slank ud.

Jeg har hørt, at mænd bærer pletter, fordi det er mere behageligt eller fordi fladfronter er mere til atletiske kroppe. Sandheden er, at de fleste mænd kan have en flad-frontbukser. Hvis du vil have mere plads, så køb dem lidt store og få dem bragt ind i taljen. Dette kan gøres i butikken hvor du køber dit tøj eller af en selvstændig skrædder. Og endelig er fladbukser meget mere moderne.

Sokker

Jo mere officielle regel på sokker er, at de skal matche dine buksers farve, men helst ikke den samme skygge, medmindre du selvfølgelig har sort i hvilket tilfælde det er okay. Men jeg personligt vil have sokker med mønstre, såsom striber i forskellige farver. Men jeg forsøger at matche mine strømper med mine bukser og sko. For at citere Glenn O'Brien fra GQ-magasinet, "vil du i sidste ende indse, at ud over dalen af ​​regler stiger æstetikernes bjerg, hvis højde (hvis der er en) altid er indhyllet i smukke skyer af forskellige nuancer, mange af dem ligner visse af mine mere usædvanligt hylde sokker. "

1

Hvide sokker bør reserveres til gymnastiksalen.

Ure

Ure er det vigtigste tilbehør, en mand kan eje. Invester i et godt ur, der passer til din livsstil og smag.

Men hvis du er en person, der kan lide at eje mere end et ur, skal du have den rette klokke til dit outfit: sort bånd med sorte sko og bælte; brunt bånd med brune sko og bælte; og sølvbånd til enten.

briller

Briller er en af ​​de få måder, du virkelig kan udtrykke dig selv. De behøver ikke bare at tjene en funktion, men kan forbedre dit overordnede udseende. Gør dit bedste for at finde et par briller, der ikke kun komplimenterer formen på dit ansigt, men også udtrykker din personlighed. Spørg folk, der bærer briller til et sted, hvor du kan få gode råd om, hvilken form og stil der passer bedst til dit ansigtsform og funktioner.

1

About

Check Also

Hvordan Tilbehør kan Jazz Up Your All Black Outfits

01 af 09 Contents1 Sjove måder at få adgang til med sort tøj2 Gør dit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 11