Home / terveys / Mitkä ovat kymmenen ensimmäistä merkkiä raskaudesta?

Mitkä ovat kymmenen ensimmäistä merkkiä raskaudesta?

10 Ensimmäiset merkit raskaudesta

Jos kausi on myöhässä ja sinulla on suojaamaton sukupuoli, olet todennäköisesti kuolemassa tietää - olenko raskaana? Epäonnistunut aika, selkäkipu ja kipeät rinnat ovat yksi raskauden ensimmäisistä merkkeistä. Teimme luettelon 10 varhaisesta merkistä, jotka voivat merkitä raskautta. Pidä lukemista selvittääksesi, voisitko olla raskaana!

1. Missed period

Yksi ensimmäisistä raskauden merkkeistä, joita saatat huomata, on, että ajanne ei tule saapumaan. Valitettavasti jäänyt aika ei ole merkityksellinen raskauden merkki. Voit menettää ajanjasi stressin tai jonkinlaisen sairauden vuoksi.

Missed-Period-tamponit

2. Turvotut ja pehmeät rinnat

Huomasit, että rinnat ovat hieman isompia? Ne ovat raskas ja hellä? No, se voi myös olla merkki raskaudesta. Raskauden aikana rinnat ovat kipeä, herkkä ja herkkä hormonaalisten muutosten takia. Rintoosi saattaa tuntua raskaammalta ja täyteläisemmältä. Mutta älä huoli! Monet naiset ovat turvonneet rinnat PMS: ssä.

Turvonnut-Rinnat-Raskaus

3. Pahoinvointi oksentelun kanssa / ilman

Pahoinvointi voi johtua hajuista, jotka eivät koskaan häiritse sinua tai voi olla aamupahoinvointia. Voit myös tuntea sairasta ja pahoinvointia milloin tahansa (päivä tai yö). Jos tunnet heikkouden, sairauden ja pahoinvoinnin - on aika saada raskaustesti!

Tyttö-Raskaus-Pahoinvointi

4. Selkäkipu

Selkäkipu on yleinen merkki raskaudesta, koska nivelsiteemme löystyvät. Monille raskaana oleville naisille selkäkipu on tavallista koko raskauden ajan.

5. Lisääntynyt tuoksu

Jos haju on herkempi hajuille, se voi tarkoittaa, että sinulla on uunissa paistike! Haju, että olet tottunut, voi tulla sietämätön. Yikes!

Raskaus-nenä-Smell

1

6. Hengenahdistus

Useimmat naiset eivät koskaan liittäisi hengästyneisyyttä raskauteen, eikö? Alkiosi kasvaa, joten se tarvitsee lisää happea. Tämä tunne on tavallisesti normaalia ja vaaratonta.

7. Virtsan lisääntyminen

Huomasit, että vierailet liian usein WC: llä? Usein virtsaaminen voi olla merkki. Raskauden aikana naisten keho tuottaa ylimääräisiä nesteitä. Myös kohtusi työntää virtsarakon. Jos sinun on noustava vähintään kerran yönä WC: n käyttämiseen - voit olla raskaana!

WC Paper

8. Ruokavaliot

Yhtäkkiä et saa tarpeeksi turpeja tai makeisia? Tai ehkä lihaa kääntää nyt vatsaasi. Yksi pahimmista ja parhaista raskauden asioista on ehdottomasti elintarvikkeiden himo. Raskaana olevat naiset haluavat syödä suklaata, suolakurkkua, mausteisia elintarvikkeita, hedelmiä, jäätelöä ja perunalastuja!

9. Väsymys

Tunne hyvin väsynyt tai täysin uupunut? Väsymys on hyvin yleinen merkki raskauden alkuvaiheesta. Tämä oire on hyvin yleinen ensimmäisten kahdentoista viikon raskauden aikana. Väsymys johtuu ylimää- räisistä hormoneista kehossasi.

CC image by Bianca Moraes on Flickr.

CC kuva Bianca Moraesista Flickrissä.

10. Pimples / Akne

Raskaus voi laukaista aknea ja pimples tai tehdä olemassa vielä pahempaa. Joissakin tapauksissa akne voi olla vakava, kohtalainen tai jopa lievä. Mikä aiheuttaa heidät? Hormonit, hormonit, hormonit!

Oletko todella raskaana?

Valitettavasti monet näistä oireista ovat PMS: n oireita. Jos aika on myöhässä ja sinulla on joitain näistä merkkeistä - älä huoli. Jotkut näistä oireista voivat osoittaa, että aika on alkamassa. Etusivu raskaustesti tai lääkärin tapaaminen on paras tapa selvittää oletko raskaana vai ei. Onnea!

CC image by Maria Morri on Flickr.

CC kuva Maria Morri Flickrissä.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =