Home / teini-ikä / Vinkkejä Perfect Prom Nightin suunnitteluun

Vinkkejä Perfect Prom Nightin suunnitteluun

Prom-kausi on meille! Jee!! Ei ole väliä mitä osaa maailmasta, jossa asut, Prom on yleensä iso juttu. Prom on yksi niistä ikäisistä, joita et yleensä unohda, joten haluat varmistaa, että suunnittelet sitä täydellisesti. Olet pukeutunut, tulet todennäköisesti menemään syömään fancy-ravintolassa (älä unohda käyttää parasta pöydän etikettiäsi), ja sinulla on hauskaa lähimmäisillesi.  

Haluatko tehdä prom-yösi parhaiten.night.ever? Lue tämä artikkeli kokoelma vinkkejä. Opit, miten pisteet täydellinen mekko, miten löytää täydellisen päivämäärän ja missä kavereita tanssin jälkeen.  

teini-ikäinen couple (15-17) in evening dress with friends, smiling

Jenny Acheson / Iconica / Getty Images

Olemme kaikki kuulleet niistä täysin ylhäältä aloilta, joilla pyydämme jotakuta taivaankappaleen tarjoamisesta, kun päämies ilmoittaa sen kaiuttimelle ja tällaiselle asialle. Ne tekevät söpöistä tarinoista, mutta ne eivät ole kovin realistisia. Ja lisäksi, ne saattavat murskata enemmän hämmennystä kuin mikään muu. Kysyttäessäsi päivämäärääsi promissa pyritään tekemään asiasta jotain mielekästä, ei pelkästään näyttelyyn. Älä myöskään välitä siitä, että se on fancy ja kuluttaa paljon rahaa. Tässä on 10 luovaa tapaa kysyä joku prom, joka voi todella toimia.
Lisää »

1

About

Check Also

5 tapaa käsitellä kateutta suhteessa

Joten sinulla on poikaystävä tai tyttöystävä ja asiat näyttävät menevän hyvin. Mutta jostain syystä huomaat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 15