Home / teini-ikä / Miten suojautua päivästä syövän huumeista

Miten suojautua päivästä syövän huumeista

Olet vaarassa raiskaus kampuksella, juhlissa ja yökerhoissa seksuaalisilta petoeläimiä käyttäen päivämäärää raiskaus huumeita. Mitä tarkalleen ovat päiväkohtaiset raiskaukset?

Sellaista ainetta, joka tekee sinusta kykenemättömäksi sanomatonta olemista tai vaatimuksia, voi käyttää raiskauksen tekemiseen. Tämä voi sisältää alkoholin, marihuanan, ekstaasin, over-the-counter unilääkkeet, antihistamiinit tai jopa kylmä lääkitys. Kuitenkin termi "päivämäärä raiskaus huume" koskee yleensä huumeita Rohypnol, Gamma Hydroxy Butyrate (GHB) ja Ketamine Hydrochloride.

Mikä tekee näitä lääkkeitä tehokkaiksi päiväkohtaisiksi huumausaineiksi?

On monia tekijöitä, jotka tekevät näistä lääkkeistä toivottavan seksuaalisille saalistajille. Lääkkeet ovat lähes huomaamattomia; ne ovat mauton, hajuton ja väritön. Kaikki jäljet ​​lääkkeistä jättävät kehon 72 tunnin kuluessa nauttimisesta, eikä niitä löydetä mihinkään rutiininomaiseen toksikologiseen näytteeseen tai verikokeeseen. Lääkäreiden ja poliisin on etsittävä nimenomaan heitä, ja he joutuvat etsimään nopeasti!

Päivämäärä raiskaus huumeet helposti liukastuu juomia ja ruokaa ja ovat erittäin nopeita toimia. He antavat uhrin tajuton, mutta reagoivat vähän tai ei lainkaan muistia siitä, mitä tapahtuu, kun lääke on aktiivinen järjestelmässä.

Myös huumeet tekevät uhrin toimimasta estämättä, usein seksuaalisella tai fyysisesti kiintyvällä tavalla. Kuten useimmat huumeet, päiväkohtaiset raiskauslääkkeet tekevät henkilöä, joka ei kykene ajattelemaan selkeästi tai tekemään asianmukaista päätöstä. Tämä on erittäin passiivinen uhri, jolla on vielä mahdollisuus osallistua siihen, mitä tapahtuu, mutta jolla ei ole selkeää muistoa siitä, mitä tapahtui tapahtumien jälkeen.

Ilman mitään tapahtumien muistoa uhri ei usein tiedä, että heitä on jopa raiskattu ja jos he ovat tietoisia tai epäilevät, he tekevät erittäin huonoja todistajia.

Merkkejä, joita olet rappeutunut päiväkohtaisen raiskauksen vaikutuksen alaisena

Se on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Ensinnäkin on olemassa hyvin selkeitä merkkejä siitä, että seksuaalinen aktiivisuus on tapahtunut, vaikka sinulla ei olekaan muistoa siitä, että se todellisuudessa tekee sen. (On tärkeää huomata, että jos sinulla on ollut seksiä, mutta et muista, että hän on tehnyt sitä tai jos hän on antanut suostumuksen, sinua on raiskattu lain mukaan, onko päivärauhasta huolehdittu.

)

Merkkejä seksuaalisesta pahoinpitelystä voi olla; sukuelinten epämuodostumia tai mustelmia, sukupuolielinten epämuodostumia tai mustelmia, kaulan sisä- ja / tai ulkoreunoihin kohdistuneita mustelmia, ranteissa ja käsivarsissa olevia mustelmia, puolustavia mustelmia tai naarmuuntumia (sellaisia, jotka tapahtuisivat taistelun aikana), käytettyjä kondomeja lähellä sinua tai lähistöllä olevia roskasäiliöitä ja jälkiä siemennesteen tai emätinfluideista vaatteista, kehosta tai lähistöllä olevista huonekaluista.

Koska ihmiset, jotka ovat joutuneet päiväkohtaisen raiskauksen huumeisiin tuntemaan olevansa päihtyneitä, on äärimmäisen luotettava merkki siitä, että olet raiskattu päiväkohtaisen raiskauslääkkeen avulla, kun joku on seurannut toisten käyttäytymisestä tai ympäröivien ihmisten käyttäytymistä.

1

Lukuun ottamatta seksuaalisen toiminnan merkkejä, muita johtopäätöksiä, joita päiväkohtaisesta raiskauksesta saatetaan antaa sinulle, ovat:

 • tunne "ripustettu" huolimatta siitä, että hän nautti vähän tai ei lainkaan alkoholia
 • tunne, että hänellä oli hallusinaatioita tai hyvin "todellisia" unia
 • ikäviä muistoja tunteesta tai päihtymisestä, vaikka hän ei ole ottanut huumeita tai juonut alkoholia
 • ei ole selkeää muistiota tapahtumista 8-24 tunnin aikana ilman mitään syytä muistin menettämiseen
 • kertomuksia muilta siitä, kuinka päihtyneitä tuntui, kun tiedät, että et ole ottanut huumeita, lääkkeitä tai alkoholia.

  Lyhyesti sanottuna, että sinulle on annettu päivämäärä raiskaus huume, ei ole mitään keinoa olla varma ilman lääkärintarkastus. Jos epäilet, että sinulle on annettu päivämäärä raiskaus huumeiden sinun täytyy saada sairaalaan nopeasti ja sinun on pyydettävä, että olet testattu oikein. Lääkkeet löytyvät järjestelmästäsi, jos toimisit nopeasti. Jos epäilet, että sinua on raiskattu jollakin näistä lääkkeistä, mene sairaalaan ja pyydä alustavaa raiskaus tenttiä, jossa testataan raiskaus-lääkkeitä. Tämä on ainoa tapa tietää varmasti. 

  Suojaa itsesi päivästä syövän huumeista

  Päivän raiskaus huumeiden käyttöönotto valtavirran kulttuuriin on tuonut erittäin voimakkaan aseen seksuaalisten saalistajien käsiin. Rapia voidaan helposti tehdä sumuisen sumun takana, usein jättäen uhrin huomiotta sen, että heitä on pahoinpidelty.

  Mitä jos jotain voidaan tehdä estääkseen henkilön joutumasta raiskauksen uhreihin päiväkohtaisen raiskauksen avulla? "On olemassa joitain yksinkertaisia ​​käyttäytymismuutoksia, joita voit tehdä varmistaaksesi, että et joutuisi raiskaajalle, joka aseistettiin päivämäärätyn raiskauksella Voit suojata itseäsi aina noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä:

  1. Älä hyväksy avoimia juomia (alkoholipitoisia tai alkoholittomia) muilta, joita et tiedä tai eivät luota; tämä sisältää juomat, jotka tulevat lasista.
  2. Kun baareissa tai klubeissa aina saada juoma suoraan baarimestari ja älä ota silmäsi pois baarimikko tai tilauksesi. Älä käytä tarjoilua tai anna jonkun käydä baarissa puolestasi.
  3. Osapuolet hyväksyvät vain juomat suljetuissa säiliöissä: pullot, tölkit tai tetrapakkaukset.
  4. Älä koskaan jätä juomaasi ilman valvontaa tai käänny selkään pöydälle.
  5. Älä juo avoimista juoma-lähteistä, kuten puns-kulhoista, syöttäjistä tai altaista.
  6. Pidä silmäsi ja korvat auki. Jos puhutaan päiväkohtaisista raiskauksista tai jos ystävät näyttävät "liian päihtyneiltä", mitä he ovat ottaneet, jätä puolueen tai klubin välittömästi ja älä mene takaisin.
  7. Suojele ystäväsi. Jos he näyttävät päihtyneiltä tai uneliailta, ota heidät pois tilanteesta ja turvallisesti kotiin.

  Jos nämä käyttäytymismuutokset eivät ole riittävän suojattuja tai jos et usko, että voit noudattaa näitä sääntöjä tietylle yölle, sinulla on toinen vaihtoehto. Drink Safe Technologies myy juomien testausnauhojen tai lasinalusettien pakkauksia, jotka toimivat samoin kuin käytännölliset kemikaalilevyt. Nauhat ja lasinaluset vaihtavat väriä, kun ne tulevat kosketuksiin päiväkohtaisen raiskauksen kanssa. Nauhat sopivat sinun kukkaroosi tai taskuun ja niitä voi käyttää nopeasti ja diskreettisesti.

  Kolme yleisintä päivämäärää syövyttävää huumeita

  Lue lisää kolmesta yleisimpien päiväkorpeiden huumeista, mukaan lukien kuinka he vaikuttavat sinuun ja miltä he näyttävät.

  Rohypnol Facts

  Rohypnol on lääkeaineiden bentsodiatsepiiniryhmään kuuluva resepti rauhoittava / depressantti - sitä tuotetaan maailmanlaajuisesti Hoffman-La Roche, Inc. Rohypnolin geneerinen nimi on Flunitrazepam. Tätä lääkettä ei ole valmistettu tai hyväksytty käytettäväksi Pohjois-Amerikassa, mutta sitä voidaan pitää katulääkkeinä.

  Lääke tulee tabletti muodossa 0,5, 1 ja 2 milligrammoina annoksina. Se on mauton, väritön ja hajuton, ja se voidaan murskata ja lisätä mihin tahansa juomaan, mukaan lukien vesi, ilman havaitsemista. Vastauksena Rohypnolin käyttämiseen rapsokuidutekniikkana, valmistaja vapaaehtoisesti muutti kaavan värin muuttamiseen, kun se joutuu kosketukseen nesteen kanssa, mutta sitä on edelleen helppo löytää alkuperäisessä geneerisessä formulaatiossaan. Lääkkeen toistuva käyttö voi johtaa riippuvuuteen.

  • Katujen nimet: Rophy, Ruffles, Roofies, Ruffies, Ruff Up, Rib, Roach 2, R2, R2-Do-U, Roche, Rope, Ropies, Circles, Circes, Unohda se, Unohda-Me-pilleri, Meksikon Valium.

  • Ulkomuoto: Pillerit ovat pieniä ja valkoisia, ja toisella puolella on split-pilleri ja sana "ROCHE", jonka numero on 1 tai 2 ympyrässä leimattu toisella. Ne liuotetaan nopeasti nesteeseen erityisesti silloin, kun ne murskataan ensin.
  • vaikutukset: Yleisimpiä vaikutuksia ovat; disinfiointi ja amnesia, heräteily tai aggressiivinen käyttäytyminen, alentunut verenpaine, muistin heikkeneminen, uneliaisuus, näköhäiriöt, puolitietoisuus, huimaus, sekavuus, vatsahäiriöt ja virtsan pidättyminen.
  • Kuinka nopeasti se vaikuttaa ja jättää järjestelmän: Se toimii nopeasti, ja havaitut vaikutukset tapahtuvat 20 minuutin kuluttua nauttimisesta. Sekoitettu ilman alkoholia vaikutukset kestävät 8 - 12 tuntia, alkoholilla vaikutukset kestävät pidempään, jopa 36 tuntia. Imeytymisen jälkeen se löytyy verenkiertoon 24 tuntia ja virtsanäytteistä 48 tuntia.

  Gamma-hydroksibutyraatti (GHB) Tosiseikat

  GHB on hajuton, väritön, nestemäinen, joka vaikuttaa keskushermostoon depressiivisena / anestesiana. Se kiellettiin Yhdysvalloissa vuonna 1990 Samantha Reid päivämäärä-raiskaus kieltämistä koskeva laki vuodelta 2000. Se on myös laitonta Kanadassa ja monissa Euroopan osissa. Sitä ei ole valmistanut tai valmistanut mikään lääkeyhtiö; sen sijaan se tehdään laittomilla huumeiden labs tai amatööri kemistit kodeissaan. Se voidaan helposti tehdä tavallisilla ja helposti saatavilla aineilla ja aloittelevilla kemian taidoilla ja resepti on helppo löytää. Tämän lääkkeen valmistaminen, hallussapito ja / tai käyttö on laitonta. 

  • Katujen nimet: Easy Lay, EZ Lay, Liquid Ecstasy, Ellie, Clear X, Liquid X, X-rater, XTC, Chemical X, Liquid Dream, Scoop, Scoop Her, Get-Her-to-Bed.
  • Ulkomuoto: Se näyttää aivan kuin vesi.
  • vaikutukset: Yleisimpiä vaikutuksia ovat euforia, amnesia, myrkytys, uneliaisuus, huimaus, pahoinvointi, amnesia, visuaaliset hallusinaatiot, hypotensio, brady-cardia, vaikea hengityslama ja kooma. Pienemmissä annoksissa yleisimmät haittavaikutukset ovat uneliaisuus, pahoinvointi ja aistiharhat. Suurimmissa annoksissa yleisimmät haittavaikutukset ovat tajuttomuus, kouristuskohtaukset, vaikea hengityslama ja kooma. Koska lääkettä ei ole standardoitu, on mahdotonta olla varma, mitä annostusta tai annostelua ja satunnainen yliannostus on erilainen mahdollisuus.
  • Nopeus ja kesto: GHB alkaa vaikuttaa 10 - 15 minuuttia nauttimisen jälkeen. Vaikutukset kestävät 3-6 tuntia ilman alkoholia ja 36-72 tuntia, kun niitä sekoitetaan alkoholin tai muiden huumeiden kanssa. Hyvin suurilla annoksilla voi esiintyä tajuttomuutta tai jopa koomaa 5 minuutissa.

  Ketamiinihydrokloriditiedot

  Ketamiinihydrokloridi on laillista lääkettä, jota myydään eläinlääkinnällisenä rauhoittavana tai sairaala-anestesia-aineena ja jota käytetään ketjut Ketaset® tai Ketalar®). Se on samassa huumeiden perheessä kuin PCP (fenciklidiini). Kun sitä käytetään ihmisillä, lääke toimii dissosiatiivisena anestesiana; se tekee käyttäjältä epäsuorasti tietoisen, mutta miellyttävän irrotettuna kaikista kehon tunteista.

  • Katujen nimet: Special K, Super K, K, OK, KO, K-vitamiini, Kid Rock, Ket Kat, Make-Her-Mine.
  • Ulkomuoto: Laimentamattomassa muodossa se näyttää harmahtavaa jauhetta laimennetussa muodossa, se näyttää hieman samealta vettä.
  • vaikutukset: Yleisimpiä vaikutuksia ovat; delirium, elävät aistiharhat, sydämen jännitys, lievä hengityslama, sekavuus, irrationaalisuus, väkivaltainen tai aggressiivinen käyttäytyminen, huimaus, ataksia, hilseilevä puhe, viivästynyt reaktioaika, euforia, ajattelu, muutettu kehonkuva, analgesia, amnesia ja kooma.
  • Nopeus ja kesto: Tämä riippuu siitä, miten sitä nautitaan. Suun kautta tai nenän aikana vaikutukset kestää 10 - 20 minuuttia. Kun suonensisäisesti otetaan, vaikutukset ovat välittömiä. Vaikutukset kestävät alle 3 tuntia ja lääke on havaittavissa järjestelmässä 48 tunnin ajan nauttimismenetelmän mukaan. Koska sitä usein sekoitetaan muiden mielessä muuttavien lääkkeiden, kuten heroiinin ja kokaiinin kanssa, monet ihmiset eivät koskaan ymmärrä, että heille on annettu kyseinen aine.
  1

  About

  Check Also

  Miten nostaa Street Smart Kids

  Nosta kadun älykkäitä lapsia, jotka tietävät tarkalleen, mitä heidän ympärillään tapahtuu. Aika, jonka vietät lastentarjoajien …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  97 − = 88