Home / teini-ikä / Mitä teini-ikäiset tarvitsevat tietoa keskinäisestä herjaamisesta

Mitä teini-ikäiset tarvitsevat tietoa keskinäisestä herjaamisesta

Mitä teini-ikäiset tarvitsevat tietoa keskinäisestä herjaamisesta

Useimmat ihmiset tietävät, mitä masturbointi on (ja jos et, tässä on kauha), mutta sanat "molemminpuolinen masturbaatio" saattavat herättää kysymyksiä sinulle. Let's demystify termi.

Mikä on keskinäinen herjaaminen?

Keskinäinen masturbaatio tarkoittaa itsestimulaatiota (fancy term for touching yourself) kumppaninne edessä. Masturbointi on yleensä jotain, jonka ihmiset tekevät itsestään, mutta sitä kutsutaan edelleen "masturbaatioksi", jos joku toinen on huoneessa sinun kanssasi.

Keskinäinen masturbaatio voi viitata myös kumppaneihin, jotka kannustavat toisiaan käsin, kuten miehen, joka suhtautuu naisiin, kun hän stimuloi hänen sukuelimiään kädellään.

Miten osallistut keskinäiseen herpesmään?

Ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä se - se voidaan tehdä valoilla tai syttyy, yksi kerrallaan tai samanaikaisesti. Se on asia, mitä sinä ja kumppanisi sopii ja mitä nautit. Keskinäinen masturbaatio voi olla hauskaa ja intiimiä tavalla, jota muut sukupuolet eivät ole. Seuraavassa on muutamia ehdotuksia, jotka pitää mielessä:

Keskustele siitä etukäteen: Mitä haluat? Mitä tunnet olosi mukavaksi tekemällä? Haluatko istua lähellä toisiaan tai kauemmas toisistaan? Sytyttää valot, kevyt kynttilät, soittaa romanttista musiikkia? Haluatko puhua likainen tai pysyä hiljaa? Hahmottakaa yhdessä, mikä kääntää sinut molemmille.

Kestävä silmäkosketus: Se auttaa sinua pysymään yhteydessä toisiinsa ja tuntemaan toistensa tunteet. Plus se on seksikäs, kun kumppanisi vastaa!

Rentoutua: Tutki kehosi, kerro kumppanille, mitä teet ja mikä tuntuu hyvältä. Siirry jos haluat. Ja kun tunnet jännitystä, voit lisätä seksileluihin!

Onko keskinäinen herjaus turvallinen?

Keskinäinen masturbaatio on seksikäs asia kumppanisi kanssa, jolla ei ole fyysisiä riskejä. Mitä seksiä kohtaan menee, keskinäinen masturbaatio on juuri turvallisinta sukupuolta, jota voit saada.

Ei ole todellista yhteyttä sinun ja kumppanin välillä, joten et voi tulla raskaaksi tai levitä STD: ää. Mutta ole tietoinen siitä, että heti, kun aloitat koskettamalla toisiaan - suustasi, sukupuolielimiäsi tai jopa käsiisi - olet vaarassa levittää sairauksia.

1

Onko mitään väärää keskinäisen sekoittumisen kanssa??

No, koska ei ole fyysisiä riskejä, se ei tarkoita, että molemminpuolinen masturbaatio on aina hyvä idea. Jos sinusta tuntuu paineita tehdä se tai jos et ole täysin varma siitä, että olet valmis jakamaan sen osaa itsesi kanssa jonkun kanssa, se voi jättää sinut tuntemaan itsesi niin huonoksi tai emotionaalisesti ahdistuneeksi kuin jos sinulla olisi ollut muita seksiä.

Jos minä masturboida jonkun kanssa, olen edelleen Neitsyt?

Kaikki riippuu siitä, miten haluat määritellä "neitsyt". Teknisesti, useimmat ihmiset ajattelevat menettävän neitsyytensä tunkeutuvasta sukupuolesta (emättimen sukupuolesta, suuseksistä tai peräaukosta), joten tällä määritelmällä voit keskinäisesti masturboida jonkun kanssa ja olla yhä neitsyt. Mutta riippumatta siitä, haluatko kutsua itseäsi neitseeksi, riippuu teistä ja uskomuksistasi.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 72