Home / teini-ikä / Kaikki, mitä halusit tietää imetyksestä

Kaikki, mitä halusit tietää imetyksestä

Onko sinulla kysyttävää masturbaatiosta? No, kukaan ei voi syyttää sinua, koska et halua harrastaa vanhempiaan tai opettajiasi.

Älä koskaan pelkää - on hyvä mahdollisuus löytää vastaus, jota etsit tällä sivulla. Jos sinulla on edelleen kysyttävää, voit pyytää heitä nimettömästi Teen Advice Forumissa.

teini-ikäinen laying on floor

Muriel de Seze / Digitaalinen visio / Getty Images

Luultavasti yleisempi kuin luulet. Tutkimukset ovat osoittaneet, että noin 90% miehistä ja 65% naisista masturboi; muut kyselyt ovat jopa 95% kaikista ihmisistä, miehistä ja naisista.

02
09

Tytöt Masturboida?

He varmasti tekevät. Yhden tutkimuksen mukaan noin 59% 18-vuotiaista ja nuoremmista naisista on masturboinut. Tämä numero saattaa kuulostaa sinulle suurelta, mutta se on luultavasti siksi, että tytöt eivät todellakaan myönnä masturboida tai puhua masturbaatiosta yhtä paljon kuin kaverit.

03
09

Kuinka masturboida - Onko olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä se?

Masturbaatio on täysin henkilökohtainen asia - ei ole yhtä "oikeaa" tapaa tehdä se. Se, mikä tuntuu hyvältä muille ihmisille, ei välttämättä ole sinulle hyvää ja päinvastoin. Ainoa tapa selvittää, mikä toimii sinulle on tutkia. Jos todella haluat lukea hellästi yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, miten muut ihmiset masturboivat, tämä opas masturbaatioon saattaa auttaa.

04
09

Mikä on paras tapa harrastaa?

Kuten sanoin aiemmin, mikä tuntuu hyvältä muille ihmisille, ei välttämättä ole sinulle hyvää, joten ei ole yhtä maagista masturbaatiotekniikkaa, joka sopii kaikille. Se on oma kehosi - vain sinä voit tietää, mikä tuntuu parhaiten.

05
09

Kuinka nuori on liian nuori aloittamaan masturboida?

Kun on kyse masturbaatiosta, ei ole sellaista "liian nuorta". Lapset alkavat tutkia kehoaan hyvin varhaisessa vaiheessa, ja kun murrosikä osuu (yleensä noin 11-18-vuotiaita), sukupuolihormonien lisääntyminen elimistössä saattaa aiheuttaa sinun haluavan masturboida useammin. Se on täysin luonnollinen osa seksuaalisen kypsyyden saavuttamisessa.

06
09

Onko Masturbaatio turvallinen?

Kyllä - masturbaatio on seksin turvallisin muoto. Tämä johtuu siitä, että et voi tehdä sopimusta STD: stä itseesi ja et voi saada itsesi raskaaksi. (Tule ajatella sitä, et myöskään voi hyödyntää itseäsi tai rikkoa oma sydän, joten masturbaatio on emotionaalisesti turvallisempaa.)

07
09

Mikä on keskinäinen herjaus?

Keskinäinen masturbaatio kun masturboidaan (suostumus) kumppanin edessä. Se on seksikäs asia, jolla ei ole samat fyysiset riskit (kuten raskaus tai sukupuolitaudit), joita muilla sukupuolilla on.

08
09

Onko Masturbaatio eräänlainen sukupuoli??

Se todellakin on. Sana "sukupuoli" sisältää kaikenlaisia ​​seksuaalisia aktiviteetteja, ja koska masturbaatio antaa sinulle seksuaalista nautintoa, se on varmasti seksuaalista toimintaa.

09
09

Jos olen masturboida, olen edelleen neitsyt?

Jotkut sanovat, että menetät neitsyytesi heti kun teet seksuaalista tekoa, ja koska masturbaatio on seksuaalinen teko, se merkitsisi sitä, että kun olet masturboinut, et enää ole neitsyt. Mutta se on melko tiukka määritelmä sanasta "neitsyt". Haluat kuitenkin määrittää sen itsellesi riippuen.

1

About

Check Also

7 Merkkejä Sinun Crush haluaa sinun takaisin

Koska ihmiset eivät aina käytä todellisia sanoja ilmaisemaan tunteitaan, joskus sinun on turvauduttava etsimään tajuton …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =