Home / teini-ikä / 8 Merkkejä On aika lopettaa suhteesi

8 Merkkejä On aika lopettaa suhteesi

Järistynyt suhdetta, jota et ole varma, oli tarkoitettu kestävän? Seuraavassa kerrotaan, onko aika hajottaa vai ei. Katso, johtuuko jompikumpi näistä syistä rikkoutumiseen sinulle ja kumppanillesi, ja jos he tekevät, alkaa miettiä jotain toimintaa.

teini-ikäinen girl thinking

Thinkstock-kuvat / Stockbyte / Getty Images

Tämä on ainoa syy hajottaa tämä on täysin ehdoton. Jos kumppanisi on vahingoittanut sinua millään tavalla - fyysisesti tai emotionaalisesti - sinun on päästävä ulos. Nyt. Vakavasti. Jos et ole varma, onko tapahtunut väärinkäytöksiä, tarkista merkit.

02
08

Olet surullisempi kuin onnellinen

Suhteet eivät ole kaikki ruusuja koko ajan, mutta niiden pitäisi tuoda sinulle pienen ilon elämääsi. Jos asiat ovat liian turhauttavia tai masentavia ja niitä ei tasapainoteta millään hyvillä hetkeillä, päästä ulos, kun vielä pystyt.

03
08

Teet kaiken työn

Jos olet se, joka on tehnyt kaikki puhelut, lähettämällä kaikki tekstit, suunnittelemalla kaikki päivät ja istuttamalla kaikki suudelmat, niin et saa sitä, mitä tarvitset tämän suhteen (eli jotain rakasta vastineeksi kaikki kovaa työtäsi). On olemassa hyvät mahdollisuudet, joita rakkaasi haluaa, mutta on liian kanaa hajottaa sinua. Ota joet ja tee se itse (kuten tavallista).

04
08

Olette väärässä

Kun luottamus on kadonnut, ei ole mitään syytä pysyä suhteessa. Lisäksi ansaitsette parempaa kuin joku, joka ei voi pitää sitä tarpeeksi yhdessä pysyäksesi uskollisena teille. Jos he ovat pettäneet kerran, kertoimet ovat, että he huijaavat taas. Joten, pääset ulos, kun voitte, ennen kuin he tuovat enemmän sydämeen.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =