Home / teini-ikä / 5 asioita, joita tyttöystäväsi ei kerro

5 asioita, joita tyttöystäväsi ei kerro

Viime viikolla tarkastelimme viittä suurinta salaa, joita poikaystävät pitävät tyttöystävistään, viisi asiaa, joita emme voi kertoa, koska se heittää oikean käyräpallon peliimme. Mutta kuten kaikki tiedämme, kaverit eivät ole ainoita pelaajien välisiä suhteita. Tytöt pelaavat myös heidän osuutensa peleistä. Tytöt pelaavat sitä, odottavat sinua tekemään liikkeitä ennen omien strategioidensa tekemistä ja tytöt rehellisesti sanovat, mitä he tarkoittavat.

Miksi? Miksi tytöt eivät kerro sitä kuin se on? Mitä tytöt haluavat kavereiltaan? Miksi näyttää siltä, ​​että tytöt haluavat vain miehiä, jotka kohtelevat heitä huonosti? Mitä tapahtuu naispuolella? Miksi tytöt eivät anna hyville pojille mahdollisuuden?

1. Pidämme haastamme - jahtaat meitä.
Kyllä, on surullista, mutta totta, että kun kaveri on liian innokkaita saamaan meidät, me ihmettelemme, miksi. Mikä on vialla tämän kaverin kanssa? Miksi hän on niin koukussa? Onko hän valvontaryhmä? Onko hän sarjakuvaaja? Pelaaja, jolla on paljon tyttöystäviä liikkeellä ollessasi? Onko hän hullu? Emme halua, että emme halua saada kiinni, emme vain halua tuntea loukkuun ja kun asiat tapahtuvat liian nopeasti, on se, miltä meistä tuntuu. Meidän on oltava varmoja tunteistamme ja vetovoimistamme, ennen kuin voimme astua pois kilparadasta ja luopua taistelusta. Sinun täytyy vaatia meitä tekemään meistä sinun. Jotkut kaverit asettavat ansoja, sanovat kaikki oikeat asiat ja eivät merkitse mitään niistä, yrittäen houkutella meitä ja tämä antaa tien suurimpaan pelkoon; jotka saattavat joutua uraan, joka on enemmän pelistä kuin olla suhteessa.

Tästä syystä, vaikka olisimme sinunkin, vaikka olisimme varmoja tunteistamme ja olette varmoja meidän, meidän on silti tunnettava hieman vaivaa. Kun ajetat meitä, tuntuu kuin haluat meiltä ja olet valmis tekemään työtä kanssamme, emmekä halua, että tunne mennä pois vain, koska sinä olet kiinni.

2. Kun sanomme olevan "OK" tai että asiat ovat "hienoja", päinvastoin on todennäköisesti totta.
Tytöt ovat kommunikaattoreita. Psykeillemme on kovaa puhua ja puhua ja puhua enemmän, kun on ristiriitoja tai ristiriitoja. Joten jos tunnet ongelman ja kerää rohkeutta kysyä meiltä ja me vastaamme "hienolla" tai "se on ok" tai jollakin muulla lauseella, jossa on alle 7 (lyhyt) sanat, ovat hyviä, että todella haluamme puhua. Joten luulet, mitä kaveri tekee? Teet kysymyksen, saat vastauksen, ja suunnittelet tämän vastauksen perusteella. Kuka haluaa lukea viivoja tai arvata, mitä todella tapahtuu? Mikä ajanhukkaa, eikö? Väärä! Kun tytöt vetävät lyhyet vastaukset keskustelun aikana, se johtuu siitä, että haluamme, että panette voimme saada meidät avaamaan. Se tulee tuntumapaikalta, jota et yleensä välitä siitä, mitä meidän on sanottava, joten haluamme, että panet jonkin verran ponnisteluja saadaksemme meidät puhumaan, jotta voimme olla varmoja, että meitä kuunnellaan. Nyt näistä havaittavista kaverit keskuudessasi saattavat olla kädet juuri nyt odottamaan kysyä ilmeistä kysymystä ... jos tyttö tuntuu, että häntä ei yleensä kuulla, ei ole kyse REAL-ongelmasta? Kyllä, kyllä ​​se on, ja yksi pikku puhetta ei pysäytä sitä tunne, että se on syrjäytetty.

Psykologiassa me kutsumme tätä opittua vastausta, käyttäytymistä, joka ei tule luonnollisesti vaan pikemminkin on kehitetty prosessin kautta, jota kutsutaan sosiaaliseksi säätelyksi. Saatat olla hyvin tarkkaavainen poikaystävä aikakauden jälkeen, mutta jos hänen aiemmat kaverit tekivät hänet tuntemattomaksi tai tuntemattomaksi, sinun täytyy auttaa häntä kuljettamaan matkatavarat. Heck, sinun täytyy auttaa häntä purkamaan sen ja laita se pois! Joten kun tyttösi vastaa äärettömän vähän vastaukseen kysymyksiisi, älä ota häntä arvoltaan. Pyydä häntä rauhallisesti ja varovasti muutaman kerran. Kun hän tuntee kuulet hänen luonteensa siirtyvän ja voilaan! Sinä kommunikoit.

Salaisuudet 3, 4 ja 5

3. Haluamme, että sinulla on kaveri aikaa.
Se on niin myytti, että tytöt eivät halua antaa heidän kaverinsa vain roikkua poikien kanssa. Se on kauhea valhe, jota suhde-fobit ovat tehneet kaikenikäisille. On täysin totta, että haluamme sinun luopua elämästäsi kanssamme. Ajattele sitä näin ... kun tapasimme sinut ja laskimme puolestasi, sinä olit (toivottavasti) yksi ja ystäväsi olivat iso osa elämääsi. Ota ystäväsi pois ja iso kimpu kaveri, jonka putosimme, menee heidän kanssaan.

Joten haluamme sinun pidä kaveri aikaa. Tiedämme, että tarvitset ystäviäsi ja totuus kerrotaan tarvitsemme myös ystävämme. Sanoin, että tietenkin, kun olet yksin, sinulla on paljon vapaa-aikaa viettää ystävien kanssa, mutta kun olet suhteessa, jotain tuota aikaa tulee ottamaan vastaan ​​merkittävä osa (A.K.A. us). Se on vain normaalia. On normaalia, että tarvitset kaveriasi aikaa ja on normaalia, että haluat viettää aikaa kanssamme. Jos löydät oikean tasapainon, kaveri-ajankohtainen ongelma muuttuu nopeasti. Kun tuntuu siltä, ​​että et tee niin paljon aikaa meille kuin teillä niille tai että olette vastenmielisiä poissa ystävistäsi, kun olet kanssamme, että stereotyyppinen "tyttöystävä vs. ystävät" -skenaario ottaa vaiheessa. Kyse on tasapainosta. Ajan kuluminen ystävien tai kanssamme ei koskaan ole ongelma niin kauan kuin on tasapaino ja niin kauan kuin emme koskaan tunne, että he tarkoittavat sinua enemmän kuin meillä tai että he tulevat aina ensimmäiseksi.

1

4. Haluamme tuntea ystäväsi, mutta emme ole niin varmoja, että sinun täytyy tietää meidän.
En aio valehdella; tämä on tekopyhyyttä kaikkein raaka-muodossaan. Haluamme, että tuomme meidät ystäviemme ympärille, haluamme tuntea heidät ja haluamme, että he pitävät meistä, mutta emme ole kovin hulluja siitä, että tiedät ystäväsi. Miksi tämä on yhtä yksinkertainen kuin irrationaalinen ja täällä se on ... haluamme tuntea pojillesi, jotta voimme ymmärtää, millaisia ​​asioita he voivat saada sinut tekemään, kun emme ole lähellä.

Lyhyesti sanottuna, he rohkaisevat sinua huijaamaan meitä, saavatko heidät tekemään varjelemattomia ja vaarallisia asioita, ja auttavatko heitä tekemään itsetuhoista toimintaa? Haluamme tietää, onko heillä hyviä tai huonoja vaikutteita. Haluamme myös luoda puskurin; Haluamme, että ystävämme pitävät meistä niin, että he eivät halua sinun menettävän meitä. Jos ystävillesi ja meille ei ole jännitettä, meidän ei tarvitse pelätä heitä pyytämällä sinua valitsemaan rakkauden ja ystävyyden välillä. Nyt flip puolella, emme todellakaan halua saada kaikki chummy ystäviemme kanssa, koska emme halua heidän täyttää sinut kaikki meidän likaiset pienet salaisuudet. Kuten aiemmin todettiin, tytöt ovat luonteeltaan puhujia, emmekä halua, että he antavat jotain liukastumista, jotka saattavat nostaa kulmakarvan suuntaamme. Pelkäämme myös, mutta emme koskaan myönnä pelkäämme, haluatte yhden ystävämme enemmän kuin haluat meiltä. Se on niin paha, että menettää kaveriasi toiseen tyttöön, mutta kun tämä tyttö oli kerran ystävä, niin pisto on vieläkin terävämpi. Joten anna meille tämä tekopyhyys. Se on järjetöntä, se on totta, mutta se on myös aivan vaaraton.

5. Huolemme siitä, että muut tytöt näyttävät paremmilta nyt, kun olet suhteessa.
Mike kynsi jokaisen tyttöystävän suhteellisen turvattomuuden ytimen, kun hän toi mukanaan GIGS: n (Grass Is Greener Syndrome).

Ajatus siitä, että elämä on parempi toisella puolella, on yksi tuhoisimmista voimista suhteessa maailmaan ja tytöt kokevat, että kaverit putoavat liian usein. Se on suuri pelko meille, että kun sinulla ei ole muita tyttöjä, yhtäkkiä haluat niitä kaikkia. Se johtaa paljon perusteettomaan mustasukkaisuuteen, joka on tuonut viattomia kommentteja omasta puolestasi tai rentoa ei-flirttaista keskustelua muiden tyttöjen kanssa. Joten mitä kaveri tekee? Täydellisessä maailmassa lopettaisit yhdessä muiden tyttöjen kanssa vuorovaikutuksen, mutta järkevä super-ego tietää, että se ei ole realistista. Sinun tarvitsee vain noudattaa näitä kolmea yksinkertaista sääntöä. 1) Älä koskaan kiinnitä enemmän huomiota toiseen tyttöyn kuin sinä tyttöystävälleen, 2) älä koskaan kommentoisi, kuinka kuuma / viileä / mukava / hauska toinen tyttö on, ja 3) jos tavata suurta tyttöä ollessasi suhde koukuttaa hänet yhteen ystäväsi kanssa (tunnetaan myös nimellä ottaa hänet pois markkinoilta ja saada hänet pois meidän kasvot).

Ja jos todella todella saat kutina hypätä aita ja elää elämää toisella puolella ... vain tee se! Älä johda meitä, älä huijata meitä, älä hiipiä, lopeta suhde. Jos se päätyy GIGS-polttoaineen virheeseen ... no, pidä sitä vaikeana oppina ja jätä meidät yksin ... emme halua sinun taaksepäin mitään!

Secrets 1 & 2

1

About

Check Also

Miten vanhemmat voivat auttaa nuoria aikuisia kun romantiikka päättyy

Vieras-kolumnisti Randi Mazzella on freelance-kirjailija ja kolmen äiti. Hän kirjoittaa ensisijaisesti vanhemmuudesta, perhe-elämästä ja teini-ikäisistä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 78