Home / Teenagere / Skal forældre spore deres collegebørn på smartphones?

Skal forældre spore deres collegebørn på smartphones?

Skal forældre spore deres collegebørn på smartphones?

Din unge voksen er på college, måske langt hjemmefra, og du bekymrer dig. Forældre og bekymringer går hånd i hånd, og som vores børn bliver ældre, bliver vores bekymringer ofte større. At sende vores børn væk for at leve, lære og vokse alene er lige så meget en tilpasning for os som det er for dem - faktisk for nogle forældre er det meget vanskeligere end det er for deres børn. 

Nogle af vores collegebørn er gode til at holde kontakten, og vi vil puste suk for at høre fra dem, trygge og sunde, en søndag morgen efter en lørdag aften fest.

Andre føler dog ikke det samme behov eller en følelse af forpligtelse til regelmæssigt at checke ind hos mor og far, og disse børn kan forårsage mere hovedpine end vi kunne forvente. 

Teknologien har givet os værktøjer, vi kan bruge til at tjekke ind - eller med andre ord "stalk" - vores børn, når de ikke er hjemme. Når vores børn er teenagere - eksperimenterer, ny kørsel, dating for første gang - er det forståeligt og endda tilrådeligt at bruge apps for at sikre, at regler bliver fulgt, og vores børn fortæller os sandheden om, hvordan de bruger deres tid. Life 360 ​​er en meget populær app, der gør det muligt for familier at tjekke ind hinanden fra deres telefoner, og for travle moms og dads og børn med komplekse skemaer, er det en livredder.

Når vores børn er gået hjem, er det en god idé at fortsætte med at spore dem, når de går i gang med voksenalderen?

Randi Olin, grundlægger af hjemmesiden Motherwell, mener ikke. Som hun sagde i sin artikel "Hvorfor vil jeg ikke være GPS Tracking Min College Freshmanpå Washington Post:

"Så jeg venter på hende at komme til mig, og tro at disse uventede, autentiske uddrag - et hurtigt opkald på vej tilbage fra gymnastiksalen, en sennattekst, der fortæller mig om sorority rush, et kort FaceTime-opkald på gåtur tilbage fra biblioteket - langt opvejer enhver døgnet rundt lokationstracker. "

Dette giver et godt punkt.

Hvis dit barn ved, at du har adgang til hans eller hendes opholdssted, når som helst på dagen eller natten, er incitamentet til at tale med dig muligvis ikke så stort, som om han eller hun har nyheder at dele eller bare savner dig. Selvom der ikke er nogen reel kontakt, ved at vide, at du altid holder øje med, at din universitetsstuderende kan give ham eller hende en falsk følelse af sikkerhed - eller irritation, i nogle tilfælde. 

At lade din unge voksen udforske verden og lave sine egne fejl er en vigtig del af at give slip og lade ham eller hende ikke kun finde sin egen vej, men også, bedre eller værre, lave deres egne fejl. Tænk tilbage til, hvornår du var på college og lavede et tvivlsomt valg - vil du have, at dine forældre vidste i real time, at det skete?

Sporing af din universitetsstuderendes fremskridt i klassen

De høje omkostninger ved college har mange forældre forståeligt nok bekymrede for deres unge voksne efterfølgende og eksamen i tide. 

1

Ifølge 2013 data fra University of Texas i Austin, studerende, der graduerer til tiden vil bruge 40% mindre end dem, der graduerer om seks år. - USA i dag

Faktisk er der apps, der er udviklet specifikt for at give forældre mulighed for at spore deres universitetsstuderendes fremskridt, herunder at gå i klassen.

Som fristende, da dette kan lyde, er det nok ikke den bedste idé, bortset fra de mest ekstreme omstændigheder. Hvis din unge voksen ikke har lært at være ansvarlig for hans eller hendes succeser og fiaskoer, når de går til college, er der en meget god chance, at lektionen bliver lært hurtigt. Ligesom med personlige fejl er akademiske svigt og flubs en del af uddannelsesprocessen og udviklingen af ​​selvtillid og en følelse af personlig ansvarlighed.. 

Begrebet helikopternes forældre er blevet allestedsnærværende, men det kan være skadeligt for både forældre og unge voksne psykiske sundhed, hvis den helikopter ikke landes på det tidspunkt, hvor den unge voksen går ud på college. Universitetsstuderende ved, at deres forældre er der, hvis de har brug for dem, og forældre skal forstå, at lade deres universitetsstuderende komme til dem, i stedet for at spore dem ned via app eller anden metode, er en vigtig del af at lade deres børn blive selvforsynende voksne de er ment at være.

 

1

About

Check Also

Her er nogle praktiske ting, som en far skal gøre om Sexting

Overskrifter i aviserne og online i de seneste uger har været alarmerende for mange forældre.Vermont …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 30 =