Home / Teenagere / 5 ting din kæreste vil ikke fortælle dig

5 ting din kæreste vil ikke fortælle dig

I sidste uge tog vi et kig på de 5 største hemmeligheder, som kærester holder af deres veninder, de 5 ting, vi ikke kan fortælle dig, fordi det smider en rigtig kurvekugle i vores spil. Men som vi alle ved, er fyre ikke de eneste spillere i relationer. Piger spiller også deres retfærdige andel af spil. Piger spiller det coy, de venter på at du gør bevægelser, før du strategiserer deres eget, og piger ærligt siger ikke altid, hvad de betyder.

Hvorfor? Hvorfor ville ikke piger fortælle det som det er? Hvad vil piger fra deres fyre? Hvorfor virker det som om piger kun vil have gutterne, der behandler dem dårligt? Hvad sker der i det kvindelige sind? Hvorfor vil ikke piger give gode fyre en chance? 

 

1. Vi kan lide chase - du jager os.
Yep, det er trist, men sandt, at når en fyr er for ivrig efter at fange os, undrer vi os over hvorfor. Hvad er der galt med denne fyr? Hvorfor er han så klæbrig? Er han en kontrolfreak? Er han en seriel dater? En spiller med mange kærester på farten? Er han sindssyg? Det er ikke, at vi ikke ønsker at blive fanget, det gør vi, vi vil bare ikke føle sig fanget, og når tingene sker for hurtigt fanget, er det, vi føler. Vi er nødt til at være sikre på vores følelser og vores tiltrækning, før vi kan træde af banen og opgive jagten. Du skal bede os om at gøre os til din. Nogle gutter lægger fælder ud og siger alle de rigtige ting og betyder ingen af ​​dem, i et forsøg på at vove os og det giver plads til vores største frygt; falder bytte til en insincere fyr, der handler mere om spillet end at være i et forhold.

Af denne grund er vi selv engang selvfølgelig, selv når vi er sikre på dine følelser, og du er sikker på vores, skal vi stadig føle lidt af jagen. Når du jager os, føler vi os som om du vil have os og er villige til at gøre noget arbejde for at være hos os, og vi vil ikke have den følelse at gå væk bare fordi du har fanget os.

2. Når vi siger, at vi er "OK" eller at ting er "fine", er det modsatte sandsynligvis sandt.
Piger er kommunikatorer. Det er hardwired ind til vores psyches at tale og snakke og tale mere, når der er uoverensstemmelse eller konflikt. Så hvis du føler, at der er et problem og samle modet til at spørge os, og vi reagerer med en "fin" eller "det er ok" eller en anden sætning med mindre end 7 (korte) ord, er chancerne gode, at vi virkelig vil tale. Så tror du, hvad er en fyr at lave? Du stiller et spørgsmål, du får svar, og du planlægger ud fra det svar. Hvem vil læse mellem linjerne eller gætte hvad der virkelig foregår? Hvad spild af tid, ikke? Forkert! Når piger trækker de korte svar ud under en samtale, er det fordi vi vil have dig til at gøre en indsats for at få os til at åbne op. Det kommer fra et sted at føle, som om du ikke plejer at pleje hvad vi skal sige, så vi vil have dig til at gøre en indsats for at få os til at snakke, så vi kan være sikre på, at vi vil blive lyttet til. Nu kan disse opfattende fyre blandt jer have dine hænder op lige nu og venter på at spørge det indlysende spørgsmål ... Hvis en pige føles at hun normalt ikke hører, er det ikke det egentlige problem? Ja, ja det er, og en lille snak kan ikke stoppe den følelse af at blive marginaliseret.

I psykologien kalder vi dette et lært svar, en adfærd, der ikke kommer naturligt, men snarere er blevet udviklet gennem en proces kaldet social conditioning. Du kan meget vel være den mest opmærksomme kæreste siden tidens begyndelse, men hvis hendes tidligere fyre fik hende til at føle sig ubetydelig eller uhørt, skal du hjælpe hende med at bære den bagage. Heck, du skal hjælpe hende med at pakke den ud og sætte den væk! Så når din pige svarer med et lille svar på dine spørgsmål, må du ikke tage hende til pålydende. Rolig og forsigtigt spørg hende et par gange. Når hun føles som om du vil høre hendes natur vil overtage og voila! Du kommunikerer.

Secrets 3, 4, & 5

3. Vi vil have, at du har din fyr tid.
Det er sådan en myte, at piger ikke kan lide at lade deres fyr bare hænge sammen med drengene. Det er en frygtelig løgn begået af forholdsfobber gennem tiderne. Det er helt usande, at vi vil have, at du opgiver dit liv for at være sammen med os. Tænk på det på denne måde ... da vi mødte dig og faldt for dig, var du (forhåbentlig) single og dine venner var en stor del af dit liv. Tag dine venner væk, og et stort stykke af den fyr, vi faldt, går sammen med dem.

Så vi vil have dig til at holde din fyr tid. Vi ved, at du har brug for dine venner og sandhed, skal vide, at vi også har brug for vores venner. Når det er sagt, naturligvis når du er singel, har du masser af fritid at bruge sammen med venner, men når du er i et forhold, vil noget af den tid blive taget op af din betydelige andre (A.K.A. os). Det er kun normalt. Det er normalt, at du har brug for din fyr tid, og det er normalt, at du vil bruge tid sammen med os. Hvis du finder den rigtige balance, bliver kørstidsproblemet hurtigt et ikke-problem. Det er, når vi føler, at du ikke gør så meget tid for os, som du gør for dem, eller at du forventer at være væk fra dine venner, når du er med os, at det stereotype "kæreste mod venner" scenario tager scenen. Det handler om balance. At bruge tid sammen med dine venner eller hos os vil aldrig være et problem, så længe der er balance og så længe vi aldrig føler at de betyder mere for dig end vi gør, eller at de altid kommer først.

1

4. Vi vil gerne vide dine venner, men er ikke så sikre på, at du skal kende vores.
Jeg kommer ikke til at lyve; Dette er hykleri i sin mest rå form. Vi vil have, at du bringer os rundt om dine venner, vi vil kende dem, og vi vil have dem til at lide os, men vi er ikke helt så vanvittige over, at du kender vores venner. Hvorfor af dette er så simpelt som det er irrationelt og her er det ... vi vil gerne vide dine drenge, så vi kan forstå de slags ting, de kan få dig til at gøre, når vi ikke er omkring.

Kort sagt vil de opfordre dig til at snyde på os, vil de få dig til at gøre hensynsløse og farlige ting, og vil de hjælpe dig med at engagere dig i selvdestruktiv aktiviteter? Hvad vi vil vide er, om de vil have gode eller dårlige påvirkninger på dig. Vi vil også oprette en buffer; vi vil have dine venner til at lide os, så de ikke vil have dig til at tabe os. Hvis der ikke er spændinger mellem dine venner og os, så behøver vi ikke frygte dem, og beder dig vælge mellem kærlighed og venskab. Nu på bagsiden ønsker vi ikke rigtig, at du får alle chummy med vores venner, fordi vi ikke vil have dem til at udfylde dig på alle vores beskidte små hemmeligheder. Som tidligere nævnt er piger tale af natur, og vi ønsker ikke, at de skal lade noget glide, der kan få dig til at hæve et øjenbryn i vores retning. Vi frygter også, men vil aldrig indrømme at frygte, du vil have en af ​​vores venner mere, end du vil have os. Det er dårligt nok at miste din fyr til en anden pige, men da den pige var engang en ven, så er kæben endnu skarpere. Så lad os hykleri. Det er irrationelt, det er sandt, men det er også helt harmløst.

5. Vi er bekymrede over, at andre piger ser bedre ud nu, at du er i et forhold.
Mike nailed kernen i hver kæreste forhold usikkerhed på hovedet, da han tog op GIGS (græs er grønnere syndrom).

Tanken om at livet er bedre på den anden side er et af de mest ødelæggende kræfter i forhold verden og piger føler, at fyre falder for det alt for ofte. Det er en stor frygt for vores, at når du ikke kan få andre piger, vil du pludselig have dem alle. Det fører til en masse ubegrundet jalousi forårsaget af uskyldige kommentarer fra din side eller afslappede ikke-flirtede samtaler med andre piger. Så hvad er en fyr at lave? I en perfekt verden vil du stoppe med at interagere med andre piger helt, men vores rationelle super-ego ved det ikke er realistisk. Hvad du skal gøre er at følge disse tre enkle regler; 1) Giv aldrig mere opmærksomhed til en anden pige end du gør med din kæreste, 2) Aldrig kommentere igen og igen hvor varmt / cool / nice / sjov en anden pige er, og 3) hvis du møder en stor pige, mens du er i en forhold hænge hende sammen med en af ​​dine venner (også kendt som at tage hende ud af markedet og få hende ud af vores ansigt).

Og skal du nogensinde virkelig få det kløe at springe hegnet og leve livet på den anden side ... bare gør det! Lad os ikke lede os, ikke snyde på os, snig ikke rundt, bare afslut forholdet. Hvis det ender med at blive en GIGS-brændt fejl ... så godt, overvej det en vanskelig lektion lært og lad os være alene ... vi vil ikke have dig tilbage alligevel!

Secrets 1 & 2

1

About

Check Also

7 Tegn på dit knus, kan lide dig tilbage

Da folk ikke altid bruger egentlige ord til at udtrykke deres følelser, er det nogle …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 55 =