Home / Tee se itse / Luonnollisesti värjätään omia vaatteita kahvin kanssa

Luonnollisesti värjätään omia vaatteita kahvin kanssa

ennen and after photos of dying khaki pants with coffee

Kaikki tiedämme onnettomalta kokemukselta, että kahvi on erinomainen vaatetuksen värjäämisessä. Käytä kahvin voimia hyväksi kääntämällä kuumaa hautua luonnolliseksi väriaineeksi. Tämä voi tuottaa kaikki sävyt tans ja ruskeat.

Mitä tarvitset

 • Keskikokoinen vaate kuolemaan
 • Kuuma potti kahvia
 • 1 kuppi etikkaa eläinten kuitujen liimaukseen, kuten villasta, kasmereista ja nailonista 
  tai
 • 1 kupillinen kalsinoidut selluloosaa esikyllästyneille kasvikuiduille, kuten puuvilla, pellava, rayon ja silkki
 • Suuri lusikka (puu toimii hyvin)
 • Säilytysallas tai iso kulho (tarpeeksi pieni, että kahvi peittää vaatteet, mutta tarpeeksi suuri, että vaatteet eivät ole ahtaita)

Huomaa, että kahvi toimii hyvin elävien kuitujen, kuten villan, värjäämiseksi pysyvästi, mutta puuvillaa (puuvilla on kasvikuitua), väri katoaa ajan myötä. Päätä, millaista materiaalia haluat käyttää puhdasta ruskeaa tai häivyttävää antiikkiä.

Kun olet hankkinut kaikki tarvitsemasi tuotteet, voit valmistaa kahvia.

02
05

Kaada kahvia

kaatamalla brewed coffee into a container

Tämä projekti tulee juomaan. Ota kymmenen kupin kahvia. Noudata kahvin ohjeita nähdäksesi kuinka paljon kymmentä kupillista kannattaa käyttää. Jos tummempia ruskeita, lisää ylimääräinen kahvikupu enemmän virtaa varten. Kahvimarkkinoilla ei ole merkitystä, ja tämä on yksi esimerkki elämässä, jossa dekaanilla on tarkoitus. Kaikenlainen kahvi toimii.

Valmista vaateesi esipesulla ja kuivaamalla se pesukoneessa ja kuivurilla. Muista tarkistaa tarra hoito-ohjeista. Jos sinun ei tarvitse laittaa sitä kuivumaan, jätä se sitten kuivumaan.

Voit halutessasi vaahtoa etukäteen etikalla tai kalsinoidulla tuhka-liuoksella auttamaan kahvia kiinni kuiduista. Lisää etikan / soodan kuppi vettä ja anna liota vähintään tunnin ajan. Mitä käytät presoak riippuu siitä, mitä olet kuolema. Eläinkuiduille ja nailonille käytä etikkaa. Kasvien kuituja ja silkkiä varten käytä kalsinoidut sooda.

Kaada kuumaa kahvia kylpyammeeseen. Kun kaikki olet asetettu, voimme oppia, kuinka kauan kostutusaukko kastellaan.

03
05

Liota vaaleampiin väreihin

käsissä soaking pants in tub of coffee

Vedä vaatteesi kahviin ja sekoita puinen lusikka niin, että vaatteissa ei ole ryppyjä, ja kaikki on varmasti päällystetty. Kun poistat vaatteet, muista, että väri on vaaleampi, kun vaate on kuiva.

 • Hiekkaisen beigen liotus vain muutaman minuutin ajan. Huuhtele välittömästi kuumassa vedessä.
 • Voileivän rusketuksen saavuttamiseksi liota viisi minuuttia. Huuhtele nopeasti ja perusteellisesti lämpimässä vedessä.

Tummempia värejä varten sinun on säädettävä nesteytysmenetelmääsi.

04
05

Liota tummempiin väreihin

liotuksen pants in coffee

Valkoiselle vaatetukselle sinun on pestävä tumma ruskea. Värikäs vaatekappale loppuu näyttäen kuin mutainen versio alkuperäisistä väreistä. Huomaa uudelleen, että tuloksena oleva väri on muutama sävy kevyempi, kun vaate on kuiva.

 • Jotta cappuccino ruskea, jätä vaatteet kymmenen minuuttia, sekoittaen toisinaan. Poista ja huuhtele kylmässä vedessä.
 • Jos tummaa suklaa ruskea, sinun olisi pitänyt lisätä ylimääräinen kahvikuppi kahviin. Liota kymmenen minuuttia ja kaada kahvia takaisin pottiin. Lisää lämpöä ja liota vaatetta vielä kymmeneen minuuttiin. Huuhtele huolellisesti kylmässä vedessä. Toista tarvittaessa, kunnes saavutat halutun värin.

Kun olet tyytyväinen khaki- tai nallekarhuihin, on aika huuhtoa ja kuivua.

05
05

Huuhtele ja kuivaa

laskemisesta pants into dryer

Noudata edellä mainittuja huuhteluohjeita jokaisen ruskean sävyn varalta. Huuhtele pesuasi pesuastiassa kuumalla pesuaineella. On erittäin tärkeää, että laitat tämän vaatteen yksin pesukoneeseen! Älä pese värjättyä vaatettasi muihin vaatteisiin, ennen kuin se on täysin pesty ja kuivunut yksin.

Line kuiva tai kone kuiva vaatteiden hoito-ohjeiden mukaisesti.

Jos vaate ei ole niin tumma kuin haluat, toista nämä vaiheet, kunnes saavutat oikean ruskean sävyn. Jos vaate alkaa valkoiseksi, pidä mielessä, että se kestää enemmän liotusta, jotta se muuttuu tummanruskeaksi. Jos vaate on alun perin värjätty, ruskea väri on mutainen versio alkuperäisestä väristä.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 86 =