Home / Tatuoinnit ja lävistykset / Vinkkejä Word- ja Phrase-tatuointeihin

Vinkkejä Word- ja Phrase-tatuointeihin

Sanojen ja ilmaisujen tatuoiden suosio kasvaa edelleen. Toisin kuin suuret muotokuvat tai yhteiset suunnitteluideat, yksinkertaiset käsikirjoituksen tatuoinnit voidaan sijoittaa näkyviin alueisiin päivittäisten muistutusten, inspiraation ja vahvuuden muistoksi. Vaikka näihin yksinkertaisiin vartalokirjoitusmuotoihin ei ole kovia ja nopeita sääntöjä, seuraavat vinkit sana- ja lause-tatuoinnille varmistavat, että kirjoitat lausetta, joka kannattaa toistaa, yhä uudelleen.
Varmista, että oikeinkirjoitus on oikein ennen tatuoinnin tekemistä. Käytä sanoja, jotka on aktivoitava ja varmistettava, että sanat ovat muutoin täydellisiä. Ei muutoksia myöhemmin, niin mieti kahdesti ja mustetta kerran. Tämä on erityisen tärkeää myös muille kielitatuille. Jos tatuat jotain vieraalla kielellä tai symbolilla, varmista, että se on tarkka ja kuvattu oikein. Tarkista ensin resurssit ensin.
02
05

sijoitus

Koska laitos liikkuu ja muuttuu muotoilemalla painonmuutoksia ja ikääntymistä, on tärkeää sijoittaa sanasi tai lause tatuointi johonkin turvalliseen paikkaan, joka on vähemmän todennäköisesti kokenut vaihteluita painon vaihteluissa tai painovoiman vaikutuksista. Sisä ranteet ja nilkat ovat turvallisia vetoja sana tatuoinnit ja myös sallia sinun lukea niitä päivittäin, mikä on eräänlainen piste.

03
05

Koolla on väliä

Tavoitteena saada tatuointi näkyväksi ja luettavaksi vähintään kymmenisen senttiä päässä. Haluat, että kirjaimet ovat riittävän suuria, niin että ihosi muuttuu, sags tai muutokset, tatuointi on edelleen näkyvissä, helppo lukea ja silti muistuttaa sanaa kuin mustetta. Jos haluat mennä suurempaan mittakaavaan, valmistaudu lyhentämään lausetta tai vaihtamaan sijoittelua. Mikään ei ole pahempi kuin tatuointi, jota ei voida ymmärtää, jotta sanat lasketaan ja tehdään tarpeeksi suuriksi.
04
05

Merkitys

Verse, lause ja lainaus tatuoinnit pitäisi olla jonkinlainen merkitys ja merkitys elämässäsi. Harkitse suosikkikirjasi tai elokuvasi lainauksia, ehkä osa runoa tai jotain muuta, joka palvelee suurempaa merkitystä kuin vain suosittu lause, jonka voit kasvaa myöhemmin. Älä poimi mitään trendikästä tai puhu slangista. Yritä tehdä lainaus tai lause tatuointi mahdollisimman henkilökohtaiseksi. Jos sinun on odotettava, kunnes kyseinen lause tulee sinulle, odota kaikin keinoin. Muista, et ehkä ole etsimässä lauseita lainkaan, mutta ehkä ehkä yksinkertaisia ​​sanatäytöksiä kuten uskoa, toivoa tai rakkautta.

05
05

Etsi taiteilija

Kirjoittamisen tatuoinnit poikkeavat hyvin muotokuva- ja kuvamateriaalista. Se auttaa tekemään aikaa löytää artisti, joka todella on erikoistunut taiteen muotoon. Taitotaso on tärkeä kaikilla tatuoinnilla, mutta kirjaimet ja fonttatuotteet vaativat huomiota yksityiskohtiin. Viitteet ja paikalliset suositukset alueellasi tarjoavat ensimmäisen askeleen löytää lahjakas tatuoija, joka voi tehdä sanojasi iankaikkiseksi.
1

About

Check Also

4 tyypit suu lävistyksiä

Lävistykset suun sisällä ovat hyvin erilaisia ​​kuin ihon. Heillä on oma riskiryhmä, jälkihoidon ohjeet ja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 83