Home / Tatuoinnit ja lävistykset / Tatuointi Flashin heikko art

Tatuointi Flashin heikko art

Tatuointi Flashin heikko art

Mikä on tatuointi taidetta?

Jos olet joskus saanut tatuoinnin kun olet nuori, päihtynyt tai molemmat, sinulla on luultavasti tatuointi-taidetta. Flash-taidetta ovat tavallisia piirroksia, jotka yleensä on piirretty paperille tai pahville ja näkyvät näkyvästi seinissä tai joissakin tatuointipakkauksissa. Valinta tatuoinnissa voi olla varsin lumoava.

Tattoo-salamataito on kaikenkokoisia, mutta se on tyypillisesti 11x14 tuuman tulosteita.

Joskus se sisältää erillisen viivapiirroksen, joka on piirretty toiselle levylle ja jota käytetään pitämään taiteilijan tarvitsematta piirtää omat uudet ääriviivat jokaisella tatuoinnilla.

Flash-taidetta voi piirtää tatuoijalle tai ostaa tai myydä. Alkuaikoina se piirrettiin yleensä paikallisesti käsin, ja kauppoja käytettiin omilla kuvillaan. Myöhemmin ammattimaiset flash-taiteilijat alkoivat myydä kuvamateriaalinsa julisteita ja sitten internetiä.

Miksi flash-taide menettää suosionsa?

Flash on nähnyt hiljattain laskeneen tatuointiteollisuutta. Lisää ihmisiä on saanut tatuointeja, ja mustalla musteella ei enää ole tabu, jota se kerran oli. Yhä useammat ihmiset haluavat mukautetun taiteen lisääntyvän kiinnostuksen saada tatuoida. Monilla ihmisillä on hyvin täsmällisiä ideoita heidän henkilökohtaisista malleistaan ​​ja mitä heidän tatuoinnillaan tarkoitetaan heille.

Toisilla ei ehkä ole mitään erityistä mielenkiintoa, vaan mieluummin taideteos, joka on ainutlaatuinen niille, jonka on tehnyt lahjakas taiteilija.

Kanssa merkittäviä taiteilijoita, kuten Kat Von D ja tatuointi todellisuus osoittaa, kuten LA muste ja Miami Ink, flash-taidetta heitettiin yhä enemmän muokatun taiteen hyväksi. Halutut yhteiset kappaleet on korvattu omien kappaleiden tai henkilöiden, jotka haluavat kertoa muokatulle taiteilijalle, tekemään mitä tahansa haluavat ja saada mahdollisimman luovaa.

1

Oman idean käyttäminen on hyvin henkilökohtainen lausunto. Sinulla pitäisi olla käsitys siitä, mitä haluat, onko se mukautettu vai flash-muoto. Mukautettu taide houkuttelee omaa sisätaiteilijamme ja tarve kertoa maailmalle, miltä tuntuu. Joskus haluamme vain ilmaista itseämme, taiteellisesti. Muille tatuoinnit voivat olla tapa kertoa muille syvimmistä uskomuksista ja intohimoista. Mukautetulla työllä ei ole rajoituksia itseilmaisulle.

Salama-art palaa koskaan?

Oma taideteos on tällä hetkellä raivoa ja hyvää syytä. Tarkoittaako tämä sitä, että salaman taite on jonkin aikaa menneisyydestä? Älä luota siihen! Aika-laatu on hyvin suunniteltu flash-taidetta. Rohkeat linjat ja klassiset mallit ovat kauniita luomuksia, jotka eivät koskaan poistu tyyliltään. Flash on hyvä antaa ihmisille ideoita, kun he eivät ole aivan varma, mitä haluavat. Flash-taiteella on se etu, että taiteilija on harjoittanut sitä, mikä helpottaa taiteilijan tekemistä ja tavallisesti halvempaa asiakkaalle.

1

About

Check Also

Tatuointiprosessi: Kuinka täsmälleen on tatuointi tehty?

kysymys: Tatuointiprosessi: Kuinka tarkasti tatuointi on tehty?Tatuointiprosessi: Miten tatuointia käytetään? Mitä voit odottaa kokeillessasi, kun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 66