Home / Tatuoinnit ja lävistykset / Mitä tehdä, jos sinulla on keloidi lävistyksestä tai tatuoinnista

Mitä tehdä, jos sinulla on keloidi lävistyksestä tai tatuoinnista

Mitä tehdä, jos sinulla on keloidi lävistyksestä tai tatuoinnista

Joskus ihmiset saavat veren tai pussin täyttävän kasvua uudesta lävistyksestä ja virheestä keloidille. Se ei ole. Keloidit ovat todellinen arpeuskudos, joka muodostuu, koska keho puolustaa itseään trauman tai kirurgisten viiltojen seurauksena. Keloidit on poistettava lääketieteellisen hoidon tai leikkauksen avulla - et voi vain pestä ne pois. Afrikkalais-amerikkalaista alkuperää olevat ihmiset ovat yleensä alttiimpia keloideille, vaikka kaikkien etnisten ryhmien ihmiset voivat olla alttiita.

Keloidit ovat myös geneettisiä.

Jos olet altis keloidingille, lävistyksiä kehotetaan voimakkaasti. Tatuoinnit voivat myös johtaa keloidukseen, vaikka lävistykset ja kirurgiset muutokset näyttävät olevan todennäköisimpiä syyllisiä. Ei ole mitään todellista rajaa siitä, missä keloidit voivat muodostua, koska ne voivat myös kasvaa kielellä ja muilla limakalvoilla. Ainoa tapa todella estää keloiding on saada tatuointi tai lävistyksiä ensin. Jos päätät sattumalta, muista vain, että saatat päätyä liialliseen arpeutumiseen ja / tai keloideihin.

1

About

Check Also

Voitteko käyttää kehon koruja kun saa X-Rayed?

kysymys: Kehon korujen poisto ja röntgenkuvat.Rungon koruja häiritsevät röntgensäteitä. Miksi on väliä, jos minulla on …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 41