Home / Tatuoinnit ja lävistykset / Mikä on merkitys takana suosittu Om Tattoo?

Mikä on merkitys takana suosittu Om Tattoo?

Mikä on merkitys takana suosittu Om Tattoo?

Saatat yllättyä oppimaan, että "Om" - tai "Aum" -symbolilla on todella syvä, merkittävä, hengellinen merkitys, joka on hyvin spesifinen ja samalla samanaikaisesti niin epämääräinen, että se on lähes käsittämätön. On myös huomattava, että "ohm" on täysin toinen sana (viitaten sähkövirtauksiin) eikä sitä saa sekoittaa Om: n tai Aum: n kanssa.

Om ja Aum ovat samat; se on vain kirjoitettu kahdella eri tavalla.

Ajattele "Om" foneettiseksi oikeinkirjoitusksi ja "Aumiksi" todellisenä oikeinkirjoituksena. Äänen "Aum" - hidas, rauhoittava laulu, johon monet soittavat sanaan, on ääni, joka tehtiin, kun kaikki luomakunta syntyi. Universumin olemus ja kaikki luomukset, jotka on kiedottu yhdeksi käsittämättömäksi ja kirjoittamattomaksi kokonaisuudeksi (ilman parempaa termiä), tunnetaan nimellä Brahman. "Om" edustaa neljä jumalallista Brahman - mettaa (rakastava ystävällisyys), karuna (myötätunto), mudita (sympaattinen ilo) ja upekkha (tyytymättömyys). Brahman on itse asiassa keskeinen uskomusjärjestelmä sekä hindulaisuudessa että buddhalaisuudessa, jotka molemmat käyttävät Om säännöllisesti jokapäiväisessä elämässään. (Voit vapaasti tutkia tätä edelleen alla oleviin linkkeihin - se on melko kiehtovaa.)

Joten vain "Aumin" ääni on niin ihmisen ymmärtämisen lisäksi, että se räpyttää mielen, ja sitten on myös symboli. Aivan kuten Brahma on kaikkein huipentuma, samoin Om-symboli.

Se on kirjoitettu sanskritilla, ja jokaisella symbolilla on erittäin tärkeä tarkoitus. Kaksi kiharrusta toistensa päälle (niin näyttävät kuin numero 3), jossa alaspäin kaarevuus, joka kierrättää "3" -muodosta, kukin edustaa tietoisuuden tilaa. Suuri, pohjainen käyrä tarkoittaa normaalia elämää, jonka olet todennäköisesti juuri nyt.

Yläpuolella oleva kaarre on syvä unta, kun taas kahden keskeltä kaareva kiemura edustaa unen tilaa. Nämä ovat tietoisuuden tiloja, joita jokainen maanpäällinen ihminen kokee. Mutta pisteen ja avoimen käyrän yläpuolella tämä nostaa symbolin paljon korkeammalle ja pyhälle merkitykselle. Piste edustaa absoluuttista tietoisuutta; se ei ole sama kuin vain herääminen, mutta se tarkoittaa täysin tietoista itsestäsi ja kaikesta ympärillesi. Auki käyrä, joka kietää pisteen, edustaa äärettömän avointa mieliä, jota vaaditaan absoluuttisen tietoisuuden tason saavuttamiseksi. * (Ks. Alla oleva huomautus)

Kuten näette, se ei ole vain rauhoittava laulu tai melkoinen symboli. Jos aiot sijoittaa kehosi "Om", sinun on ymmärrettävä ja omaksuttava kaikki, mitä se tarkoittaa.

Huomaa: Oman henkilökohtaisen tutkimuksen jälkeen tämä symboli ilmenee minulle, että tatuoinnissa näkyvä symboli voi tosiaankin olla virheellinen, koska unohdustilan puuttuu "3" -muodon oikealle puolelle. En ole riittävän perehtynyt aiheeseen, jos tiedän, onko tämä hyväksyttävä muunnelma niille eri uskoille, jotka pitävät "Om" suuressa arvossa. Aion jatkaa tutkimustyötä ja toivottavasti lisää lisätietoja tulevien viikkojen aikana. siellä olemme, kuitenkin tunnettuja hyväksyttäviä muunnelmia: Jain Om, Tiibetin Om, Vedic Om ja Sikh Ek Onkar.

1
1

About

Check Also

Tatuointiprosessi: Kuinka täsmälleen on tatuointi tehty?

kysymys: Tatuointiprosessi: Kuinka tarkasti tatuointi on tehty?Tatuointiprosessi: Miten tatuointia käytetään? Mitä voit odottaa kokeillessasi, kun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1