Home / Tatuoinnit ja lävistykset / Mikä on Deal With Elephant Tatuoinnit?

Mikä on Deal With Elephant Tatuoinnit?

Mikä on Deal With Elephant Tatuoinnit?

Norsut eivät koskaan unohda, ja heidän vanhuutensa antaa heille ihastuttavaa viisautta. Ihmiset voivat oppia niin paljon elämästä, yksinäisyydestä ja rakkaudesta, kun he tutkivat, kuinka tämä muinainen nisäkäs kantaa painonsa riippumatta siitä, kuinka raskas, niin merkittävää armoa ja kauneutta.

Luonnon, uskollisuuden, jumaluuden ja onnea edustava universaali symboli, elefantti tekee unohtumattoman tatuointisuunnitelman, kun se on huolellisesti suunniteltu ja sijoitettu asianmukaisesti kehosi temppeliin.

Allure of Elephants

Oletko harkinnut pienen symbolisen tatuoinnin täydelliseksi sisärungolle? Tai ehkä suuri muotoilu, joka täyttää alueen, kuten selkäsi tai jalat, armoilla? Elefantti tekee hienon valinnan monista syistä.

Paitsi että elefantti edustaa muistia, empatiaa ja myötätuntoa, on olemassa vahva yhteys lajista buddhalaisuuteen, sillä Buddha valitsi harvinaisen valkoisen elefantin inkarnaatioihinsa. Valkoinen elefantti symboloi sekä viisautta ja hedelmällisyyttä, joten se on kaunis valinta äidin tatuoinnille. Jos olet utelias ja haluat kokeilla valkoista tatuointitrendiaa, miksi et valita valkoista elefanttia? Myönnetyt valkoiset tatuoinnit häviävät ajan myötä, tämä voi olla viisas valinta, jos et halua näkyvää sitoutumista.

Jos rakastaja etsii parin tatuointisuunnittelua, joka mieluummin luopuu nimestä tai vihkisormusta pelkäämällä huonoa onnea tai jinx-liitostaan, komea elefantti symboloi sekä uskollisuutta että uskollisuutta - kaksi onnistunutta unionia.

Lisäksi elefantit ovat pitkään edustaneet republikaanipoliittista puoluetta. Vuonna 1874 sarjakuvaaja Thomas Nast piirsi elefantin sarjakuvaan Harper's Weekly demokraattisen aasin rinnalla. Aasi oli pukeutunut pelottavaan leijona, pelottaen kaikki muut eläimet, joten heidän "äänensä" pois.

Jos haluat kunnioittaa näkemyksiänne ja isänmaallisuuttasi eläimen sijaan lippua tai muistomerkkiä, voit valita mahtavan elefantin sijaan.

Elephant Tattoo Design Ideat

On monia tapoja suunnitella elefantti tatuoinnille. Jotkut ovat hyvin yksityiskohtaisia ​​ja yksityiskohtaisia, ja toiset ovat yksinkertaisia, mikä viittaa vain upeaan olentoen siluettiin. Jos sinulla on leikkisä henkilö, voit jopa harkita sormen käyttämistä rungon ja käden puolelle elefanttatuotannon keholle.

Ensinnäkin, mitä tarkempi elefantti, sen koko on suurempi. Pienet ovat syrjäisiä paikkoja, olisi paras valita vain hahmoteltu elefantti runko. Jos haluat jotain tarkempaa, harkitse hennan inspiroimaa taidetta elefantin rinnalla kauniiden yksityiskohtien ja fancy-rullan.

1

Toinen huomio on kuinka monta norsua käytät? Elefantit matkustavat toistensa rungon päälle. Mikä suloinen ja symbolinen tapa perheen ja rakkaimpien kunniaksi. Jos sinulla on kolme lasta, ehkä voit yhdistää ne yhdessä viehättävässä perheessä kunnioitettuun tatuointisuunnitteluun? Elefanttipakkauksen tatuointi voi myös symboloida ystävyyttä ja uskollisuutta.

Sijoittaminen huolenaiheisiin ja ehdotuksiin

Vaikka monet ihmiset valitsevat nerokkaan sijoittelun norsun tatuoinnissa, harkitse aina pitkän aikavälin tulosta ennen kuin hyppää trendiin.

Vaikka norsun käsi ja sormen rungon tatuoinnit ovat tulossa paljon suosittuja, he rajoittavat työllistymismahdollisuuksia huomattavasti ja valmiilla teoksilla on omat haasteet, kuten heikkeneminen ja huono paraneminen. Norsunpohjan sijoittaminen sormillesi ei välttämättä ole paras idea myöhemmin, eikä varmasti koskaan unohda heikkoa sijoittelutapaa, joten ole varuillaan.

Jättämättömälle ja hieman villieläimelle, sillä on vain vähän selitystä miksi elefantti voi myös tehdä sopivan valinnan peniksen tatuoinnille. Antakaa se vain ajatukselle ja muotoilu todella tekee täydellisestä merkityksestä.

Useimmille kenellekään muulle elefantti tekee kauniin lausuman kyynärvarren, olkapäiden, jalkojen rungon ja jopa rinnan. Yritä laittaa malli, jossa runko seuraa kehon luonnollisia käyriä ja sinulla on norsun tatuointirakenne, joka on harmoninen omaan muotoonne; täydellinen liitto ihmisen ja eläimen välillä.

1

About

Check Also

Tatuointiprosessi: Kuinka täsmälleen on tatuointi tehty?

kysymys: Tatuointiprosessi: Kuinka tarkasti tatuointi on tehty?Tatuointiprosessi: Miten tatuointia käytetään? Mitä voit odottaa kokeillessasi, kun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2