Home / Tatuoinnit ja lävistykset / Kuinka paljon Nipple Piercing maksaa?

Kuinka paljon Nipple Piercing maksaa?

Kuinka paljon Nipple Piercing maksaa?

Nännyn lävistyksiä koskevat hinnoittelut vaihtelevat lävistyksen ja kehon korujen kustannusten perusteella, jotka on hankittu lävistyksen aloittamiseksi. Varianssien vuoksi tämä on lyhyt katsaus siihen, mitä voit odottaa nänni lävistyksestä maksaisi ja joka tarjoaa pelkästään pallonhallin yleiseen menettelyyn liittyvään palkkioon.

Body Piercingin kustannukset

Ammattimainen ruumiinloukkujen on pidettävä steriilejä laitteita ja suojattava turvallisuutesi.

Niiden tehtävänä on saada oikeat instrumentit suorittamaan lävistyksiä ja autoklaavikone steriloimaan niitä. Mikä voi tuntua nopealta piikiltä vie vielä sekä kehon lävistimen ajan ja tietämyksen. Kuten minkä tahansa palvelun ammattilaisen tai tatuoija, he veloittavat maksuja lävistyspaikan perusteella. Palvelumaksun lisäksi sinulla on toinen kustannus, ja tämä on sinun kehosi koruja.

Miksi sinun on ostettava uusi kehon korut

Turvallisuuden varmistamiseksi ja infektion ehkäisemiseksi useimmat ruumiinloukkujat käyttävät vain kehosi koruja lävistyksellesi, jonka hankitset suoraan heidän studiostaan, jotta he voivat varmistaa, että ne ovat terveellisiä. Aluksi sinulla on joko 16-14 mittari barbell tai pyöreä barbell. Myöhemmin sen jälkeen, kun lävistys on parantunut, monet piercers onnistuvat vaihtaa pois tai auttaa korvaamaan korut, jos tehtävä on liian vaikea tai jos se tekee sinulle epämukavaksi. Kysy vain.

Nipple Piercingin keskimääräinen kustannus

Keskimäärin tyypillinen lävistystoimenpide voi maksaa missä tahansa $ 30-50 dollaria, ja kehon korut ovat $ 10- $ 50, joten odottakaa viettää missä tahansa $ 40- $ 100 yhdestä nännin lävistyksestä, joka perustuu sekä studiossa että kehon koruja.

Nipple Piercing Aftercare

Useimmat studiot myyvät myös erilaisia ​​lävistyksiä ja tatuoidut jälkihoitotuotteet, jotka on kehitetty infektioiden ehkäisemiseksi samalla kun edistät uuden läpiviennin paranemisprosessia. Se riippuu sinulle, jos päätät ostaa nänni lävistynyt jälkikäsittely tuote, jos voit lisätä tämän myös kustannuksillesi.

At-home lävistys puhdistus jälkeen hoito-ohjeet kohti Association of Professional Piercers ovat seuraavat:

  • Pese kätesi huolellisesti ennen lävistyksen puhdistamista.
  • Liota suolaliuokseen viisi tai kymmenen minuuttia kerran tai enemmän päivässä. Käännä kuppi lämpimän suolaliuoksen liuosta alueen päälle alipaineen muodostamiseksi. Tietyissä lävistyksissä voi olla helpompaa käyttää puhdasta sideharsoa tai suolaliuoksella kyllästettyä paperia. Lyhyt huuhtelu jälkikäteen poistaa kaikki jäännökset.
  • Saippua enintään kerran tai kahdesti päivässä. Suihkuttaessa, kerro helmi kokoinen pisara saippua puhdistaa koruja ja lävistyksiä. Jätä puhdistusaine lävistykselle enintään kolmekymmentä sekuntia.
  • Huuhtele perusteellisesti, jotta kaikki saippuan jäljet ​​irtoavat lävistyksestä. Ei ole tarpeen kiertää koruja lävistyksen kautta.
  • Kuivaa varovasti käärittämällä puhtaat, kertakäyttöiset paperituotteet. Kangaspyyhkeet voivat haitata bakteereja ja kiinnittää koruja, mikä aiheuttaa vahinkoa.

Nipple Piercingin edut

Yksi suosituimmista syistä, joiden vuoksi ihmiset saavat nippunsa lävistetty, on siksi, että se on seksikäs ja lisää kiihottumista stimuloinnin jälkeen. Voit käyttää nänni lävistyksiä koko eliniän ajan ja muuttaa korut eri näkökulmasta. Koska keskimääräinen investointi on alle 100 dollaria ja se on muunnelma, jota voidaan käyttää monen vuoden ajan sekä tyyliin että henkilökohtaiseen iloisuuteen, nännän lävistyksen kokonaiskustannukset ovat todella melko edullisia.

1

About

Check Also

Vinkkejä Word- ja Phrase-tatuointeihin

Sanojen ja ilmaisujen tatuoiden suosio kasvaa edelleen. Toisin kuin suuret muotokuvat tai yhteiset suunnitteluideat, yksinkertaiset …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2