Home / Tatuoinnit ja lävistykset / Korut tekevät ja eivät halua uusia lävistyksiä

Korut tekevät ja eivät halua uusia lävistyksiä

Korut tekevät ja eivät halua uusia lävistyksiä

Jotkut metallilajit ovat turvallisia uusille lävistyksille, mutta toiset voivat joko hidastaa elimistön palautumisaikaa ja aiheuttaa infektioita. Ne metallit ja muut materiaalit, jotka valitset uusille, ei-toivotuille lävistyksille, eivät saisi reagoida kehon kudosten kanssa. Kehon koruja ei saa tehdä materiaaleista, jotka joko absorboivat nesteitä tai naarmuuntuvat helposti.

Yksi yleinen ärsytysrikosta on nikkeli, jota käytetään monissa edullisissa ja kalliissa metalliseoksissa.

Monet ihmiset ovat herkkiä jopa pienille määrille nikkeliä. Jos ihosi muuttuu vihreäksi tai mustaksi (tai muulle värille), kun käytät pukukoruja, sterlinghopeaa tai jopa jotakin kultaa, se saattaa reagoida nikkelin (tai muun ainesosan) kanssa metalliseokseen.

Muista se kehosi on ainutlaatuinen, ja saatat kohdata reaktioita komponentteihin, jotka muuten eivät ole ongelmat ystävillesi. Jos koruista tulee ärsyttävä, irrota se heti ja yritä uudelleen, kun lävistys on täysin parantunut. Jos ärsytys tapahtuu, heitä korut ja vältä päällisiä koruja, jotka on valmistettu siitä metallista tai muusta materiaalista.

 

Metalleja ja materiaaleja, joita vältettäisiin epämuodostumattomissa lävistyksissä:

 

1. Sterling hopea

Älä käytä sterlinghopea koruja harhaamattomissa lävistyksissä. Sterling hopea on valmistettu 92,5 prosenttia hopeasta ja 7,5 prosenttia toisesta metallista, yleensä kuparista. Kupari tekee hopeasta kestävämpää, mutta kupari on toinen metalli, joka voi aiheuttaa reaktioita.

Koska sterlinghopea on silti tarpeeksi pehmeä naarmuille, koruilla olevat nicks ovat bakteerien kasvualusta.

Sterling hapettuu, kun se joutuu kosketuksiin kehon kudosten ja nesteiden kanssa. Tarnish, lopputulos, ei ole jotain mitä haluat avoimessa haavassa.

1

2. Pukukorut

Vältä kaikentyyppisiä pukukorut, jotka eivät ole kuulleet lävistyksiä, koska korut sisältävät yleensä suuria määriä nikkeliä.

Viime vuosina joitakin puku koruja on jopa todettu sisältävän lyijyä, mikä olisi vaarallista sinun käytettäväksi minkä tahansa tyyppi koruja.

Vuonna 2004 Kalifornian osavaltio haastoi useita suuria vähittäiskauppiaita, jotka eivät paljastaneet, että niiden hyllyissä olevat korut sisälsivät lyijyä.

3. Kullattu kulta

Älä valitse rungon koruja, jotka on valmistettu päällystetystä kulta, koska pinnoitus voi hieroa ja altistaa metallin alapuolelle ja aiheuttaa ärsytystä tai infektiota. Kullalla täytetyillä korteilla on paljon paksumpi kultainen kulta kuin kullatut korut, mutta sitä on kuitenkin vältettävä. Syvä raaputus voi altistaa metallin alla ja tarjota koti bakteereille.

4. Korkea Karat tai Low Karat Pure Gold

Jotkut lävistyspro suosittele välttää puhtaita kultakoruja, mutta toiset taas tuntevat, että 14K ja 18K kulta sopivat hyvin tuntemattomille lävistyksille.

Harkitse tätä - puhdasta kultaa on merkitty 24 karaatin kulta. Se on hyvin pehmeä, mikä tekee germ-trapping-nicks todennäköisemmäksi. Tästä johtuen 24 K kulta ei ole oikea ehdokas uusiin lävistyksiin. 

Kaikilla muilla kiinteillä kulmilla on muita metalleja metalliseosten muodossa, jotta kulta olisi kestävämpi ja sen kustannukset pienenisivät. 10 K kulta on vähemmän puhdasta ja sisältää enemmän seoksia. Mitä pienempi karat-nimitys, sitä enemmän "muita" metalleja sekoituksessa, usein nikkeliä, palladiumia tai kuparia, jotka voivat aiheuttaa reaktioa ei-toivotussa lävistyksessä.

 

Lisätietoja kultaiset metalliseokset ja kultaisten korujen ostaminen.

5. Seokset, jotka sisältävät nikkeliä

Vältä kultaa tai muita metallisejejä, jotka sisältävät nikkeliä ja kysy lävistyksestäsi hänen käsityksensä kultakorujen pitämisestä piilottamattomissa lävistyksissä.

Pure Gold Alloy Breakdown: 

  • 24 karat kulta on puhdasta kultaa
  • 18 karaatin kultaa on valmistettu 18 osasta puhdasta kultaa ja 6 osaa muita metalleja
  • 14 karaatin kulta on valmistettu 14 osasta puhdasta kultaa ja 10 osaa muusta metallista

6. Luu, puu ja muut imukykyiset korut

Tällä hetkellä kiinni turvallisista metalleista ja säästä luun ja puun koruja ja muita kehon koruja, jotka on valmistettu imukykyisestä tai sileästä materiaalista, kunnes lävistykset ovat täysin parantuneet. Ja sitten katsokaa, miten he reagoivat ihon kanssa - jotkut ihmiset voivat vain käyttää tällaista kehon koruja lyhyitä aikoja.

 

Turvalliset metallit uusille lävistyksiä varten:

1. Kirurginen ruostumaton teräs (SSS)

Ruostumatonta terästä on monenlaisia, mutta vain muutamia kirurginen ruostumatonta terästä käytetään tyypillisesti uuteen lävistykseen.

  • 316L on yleisimpiä SSS-koruja, joita näet, kun ostat kehon koruja. Käytetään kehon implantteihin, se on kestävä eikä reagoi tyypillisesti kehon nesteisiin ( L viittaa matala hiili).
  • 316LVM on samanlainen kuin 316L, mutta sen pehmeämpi viimeistely (lisätty VM osoittaa, että metalli tuotetaan tyhjiössä).

SSS sisältää nikkeliä ja voi olla ärsyttävä niille, jotka ovat erittäin nikkeliherkkiä.

2. Kirurginen implanttitanium, Ti6A14V ELI

Titaani on kallista, mutta erittäin kestävä ja sisältää vain pieniä määriä nikkeliä. Titaani on saatavana sateenkaaren väreissä.

3. Niobium

Etsi koruja, jotka on merkitty nimellä 99,9% niobium tai joskus 999 niobiumia. Niobium-korikorut ovat kalliimpia kuin SSS-korut, mutta halvemmat kuin titaani.

4. Tygon

Tygon on kirurginen muovi, jota voidaan käyttää uusiin lävistyksiin ihmisiin, jotka ovat herkkiä metalleille.

 

Muista, että jos sinulla on metalliaallergia, varmista, ettei metallia ole lainkaan kustannuksissa, jos sitä ei ole peitetty lävistyksessä. Valitse yksi metalleista "turvallisella" listalla kunnes kehon lävistys on täysin parantunut. Tämän ajanjakson jälkeen kokeile muita metalleja ja materiaaleja. Jos havaitset punoitusta, turvotusta tai ärsytystä, lopeta välittömästi käyttö. Onnea!

Julkaisija: Lauren Thomann

1

About

Check Also

Mitä sinun tarvitsee tietää pystysuorasta Clitoral Hoodin lävistyksestä

HUOMAUTUS: Seuraavassa sivulla on seksuaalista sisältöä ja materiaaleja, jotka saattavat olla lapsille soveltumattomia ja jotka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 20