Home / Татуировки и пиърсинг / Следващите съвети за женските генитални пиърсинг

Следващите съвети за женските генитални пиърсинг

Следващите съвети за женските генитални пиърсинг

Последното нещо, което искате да се случи с новия ви пиърсинг, е да се зарази. Следвайки тези инструкции, ще помогнете за предотвратяването на това и ще направите своя пиърсинг опит добър!

  • НИКОГА докосвайте пиърсинга си с мръсни ръце. Измийте ръцете си непосредствено преди да докосвате или почиствате пиърсинга си всеки път.
  • Най-доброто място за почистване на пиърсинга ви е в душ. Позволете на чистата вода да премине и да насити пробиването, преди да започнете да я измивате. Това ще помогне за омекотяване и измиване на част от сухия, наситен изхвърлен материал от и на бижутата. Отстранете останалата част преди измиване с мокра памучна топка.
  • За поне първата седмица или две, вземете душове вместо вани. Седенето във вана може да доведе до появата на бактерии или тежки сапуни в гениталната област, причинявайки дразнене или инфекция.
  • Сапунен продукт не е необходим за повечето - не искате да убивате здравите бактерии, които живеят в гениталния регион. Простата морска сол или солев разтвор се изплаква два пъти дневно (и след секс или мастурбация) е достатъчна, освен ако не започнете да имате проблем. Ако смятате, че трябва да почистите района по-задълбочено, използвайте лек течен антимикробен сапун (като Provon или Satin - попитайте своя пробойник за наличието на подобни продукти) и почиствайте пиърсинга, като нанесете малка капка сапун на пиърсинг и бижута , След това внимателно изплакнете с чиста вода.
  • Pat (не търкайте) пиърсинг суха с чиста, суха хартия кърпа или подобен продукт от хартия. НЕ използвайте кърпа или кърпа, тъй като това са места за размножаване на бактерии.
  • Почистете добре пиърсинга веднъж на ден за продължителността на прогнозираното време за изцеление за вашия конкретен пиърсинг. Не забравяйте, че това е само начален период на изцеление. Пиърсингът ви няма да бъде напълно изцелен до много седмици след края на първоначалното излекуване.

НЕДЕЙ използвайте каквито и да е мазила, кремове или стипчици за новия си пиърсинг.

НЕДЕЙ позволете на пиърсинга ви да влезе в контакт който и да е телесни течности през първите няколко седмици, докато се лекува. Това включва слюнка, както и сперма. Така че, не сте ограничени от сексуална активност, но презервативът или зъбният предпазител трябва да се използват за всякакъв сексуален контакт или се излагате на риск от инфекция. Това включва мастурбацията и / или използването на секс играчки.

БЪДИ СИГУРЕН че всичко, което докосва пиърсинга ви, е чиста. Това включва дрехи и постелки, както и ръцете ви. Ако имате сърбеж или тежък дискомфорт, може да имате реакция към вашия перилен препарат. Превключете на нещо, без всички средства за премахване на петна и избелване.

Насладете се на новия си пиърсинг! Грижи се за него и се грижи за себе си.

 

Още за тази функция

Кристина, Clitoris, Fourchette, Hood Hood, Вътрешна лабия, Външна лабия, Триъгълник, Вертикален Clit Hood, Други, Aftercare

 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 80